Uleiuri masculine pentru orice ocazie

0 14/06/2021 - FRUMUSEȚE, Îngrijire a pielii, Stil de viață YL, YOUNG LIVING

În blogul din această săptămână, ne vom concentra pe domni – suntem în iunie, luna în care se sărbătorește Ziua Tatălui în multe țări. Fie că citești acest articol în speranța de a răsfăța bărbatul special din viața ta cu un pachet generos de uleiuri esențiale, fie că ești în căutarea unor amestecuri masculine și a unor produse infuzate cu ulei care sunt special destinate bărbaților, pentru tine, acesta este locul unde trebuie să fii pentru toate informațiile despre cele mai bărbătești creații Young Living!

Uleiuri esențiale pentru a-ți încălzi mușchii

Înainte de-a începe orice fel de exercițiu, îți poți încălzi mușchii cu uleiuri esențiale și întinderi ușoare. Pentru a-ți înviora mușchii, aplică două picături de ulei de ghimbir (Ginger), scorțișoară (Cinnamon Bark) și cuișoare (Clove) în 15 ml din loțiunea ta hidratantă preferată înainte de-a începe să-ți întinzi mușchii de la mâini și picioare.

Iată cu ce îți poți înlocui parfumul – uleiurile esențiale de paciuli, lemn de cedru, molid negru de Northern Lights și brad mare de Idaho

Unul dintre cele mai bune lucruri la uleiurile noastre de la Young Living este cât de bine funcționează atât independent, cât și atunci când sunt amestecate împreună. Puține lucruri sunt la fel de personale ca un parfum personalizat, așa că atunci când îți creezi propria aromă masculină, îți recomandăm să încerci o varietate de preparate până când ajungi la o combinație perfectă pentru tine!

Intensul ulei Patchouli (de paciuli), Cedarwood (lemn de cedru) și uleiuri reconfortante ca Northern Lights Black Spruce (molid negru) și Idaho Grand Fir (brad mare de Idaho) oferă un parfum masculin magic – pur și simplu diluează-l cu o picătură de ulei de bază ales de tine, adaugă-l la încheieturile mâinilor și la gât și așteaptă ca toți cei pe lângă care treci să înceapă să te întrebe de unde ți-ai luat “colonia” atrăgătoare!

Uleiuri esențiale de paciuli, lemn de cedru și molid

Cea care îți asigură un bărbierit neted – crema de ras Shutran®

Cu o varietate de uleiuri esențiale pure și substanțe botanice hidratante, crema de ras Shutran® de la Young Living este cel mai bun produs în care să investești atunci când ești în căutarea unui bărbierit incredibil de fin și fin. Datorită combinației sale de uleiuri hidratante de semințe de struguri și unt de mango și de cacao, cu doar o cantitate mică, această cremă de ras de lux oferă o alunecare fără fricțiune, ajutând la reducerea usturimii și a crestăturilor cauzate de lama de ras în timp ce menține pielea moale ca mătasea și mirosind fantastic.

Pentru utilizare, umezește zona cu apă caldă înainte de a aplica o cantitate mică de cremă de ras Shutran® în strat subțire pe față. Bărbierește-te, clătește lama des și calmează zona după aceea cu apă rece.

Shutran® Shave Cream

Cel care te ajută să te relaxezi seara – Uleiul esențial Mister

Creat special pentru bărbați, amestecul nostru de uleiuri esențiale Mister oferă o infuzie unică și luxuriantă. Puternic, revigorant, senzual și misterios, acest ulei acționează ca o introducere perfectă pentru bărbați în lumea Young Living, fie că alegi să îl oferi cuiva special, fie că alegi să te răsfeți singur. Plin cu bogatul ulei de salvie (Sage), erbaceul fenicul (Fennel) și calmanta lavandă (Lavender), Mister are o aromă energizantă și intensă.

Pentru cele mai bune rezultate, diluează-l cu un ulei de bază la alegere și aplică-l în punctele de puls sau în spatele urechilor pentru a te bucura de parfumul rece, calm și liniștit. O modalitate suplimentară de relaxare cu acest ulei fantastic este adăugarea câtorva picături într-o sticlă cu pulverizator umplută cu apă – pur și simplu se pulverizează pe lenjerie pentru o aromă de pernă profund relaxantă și îmbietoare înainte de culcare.

Mister Essential Oil

Ce uleiuri esențiale masculine speri să adaugi la colecția ta? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.