Vi är tokiga i Ravintsara!

0 28/06/2021 - ETERISKA OLJOR, Upptäck eteriska oljor

När sommarsolen har tröttat ut oss är det dags att njuta av den uppfriskande och uppiggande doften av den eteriska oljan Ravintsara! Denna underbart friska olja påminner om Eucalyptus (eukalyptus) och trots att den har en aning mjukare och lättare doft är den fantastiskt mångsidig och passar perfekt in i din Young Living-samling.

I det här blogginlägget ska vi svara på några av era vanligaste frågor om Ravintsara och dela med oss av praktiska tips om hur du kan inkludera den i din dagliga rutin!

Varifrån kommer den eteriska oljan Ravintsara?

Young Livings kraftfulla Ravintsara-olja kommer ursprungligen från kamferträd i Madagaskar, Afrika, där den är mycket uppskattad av lokalbefolkningen. Träden blir upp till 30 meter höga och oljan ångdestilleras från trädets blad och kvistar.

Hur doftar Ravintsara?

Ravintsara påminner om eterisk eukalyptusolja och utlovar en fräsch, ren doft med mjuka, peppriga toner. Ravintsara är energigivande och uppfriskande och fungerar utmärkt tillsammans med andra oljor såsom Rosemary (rosmarin), Black Spruce (svartgran) och Juniper (en).

De eteriska oljorna rosmarin, Northern Lights-svartgran, en och Ravintsara.

 

Vad är skillnaden mellan de eteriska oljorna Ravintsara och Ravensara?

Young Living producerar bara den eteriska oljan Ravintsara, men på grund av att de har så lika namn blandas den ofta ihop med oljan Ravensara. De har dock två väldigt olika dofter. Ravensara har en ganska fruktig och lite medicinsk doft som fungerar bra tillsammans med citrusoljor såsom Lemon (citron), medan Young Livings fantastiska olja Ravintsara är lättare och mer uppiggande.

Vad är fördelarna med Ravintsara?

Den största fördelen med Ravintsara är hur dess lena, fräscha doft fungerar lugnande året om. De dagar då du känner dig i behov av någonting upplyftande piggar Ravintsaras energigivande doft upp dig.

Hur kan jag använda Ravintsara i min skönhetsrutin?

Ravintsara är otroligt mångsidig och det är en av anledningarna till att vi älskar den så mycket. Ett utmärkt sätt att använda Ravintsara på i din skönhetsrutin är att hälla 6-8 droppar av oljan i ett varmt bad tillsammans med en halv kopp epsomsalt för en rengörande spa-upplevelse. Du kan också blanda ett par droppar med 10 ml Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex för en avslappnande massage eller använda en till två droppar på handlederna och på halsen för en stimulerande och uppiggande parfym.

Den eteriska oljan Ravintsara

 

Hur kan jag använda Ravintsara i hemmet?

Fördelarna med Ravintsara är inte begränsade till hur den kan användas i skönhets- eller badrutiner. Glädjande nog fungerar Ravintsara precis lika bra i hemmagjorda rumssprej, och är därför perfekt vid ett yoga- eller meditationspass eftersom den främjar positiva tankar och en fokuserad miljö. För att förbättra nästa meditationspass, varför inte testa att blanda dessa oljor tillsammans med vatten i en sprejflaska och spreja i rummet så att din omgivning renas?

Meditationssprej

En kvinna mediterar med de eteriska oljorna ylang ylang, lavendel, Eucalyptus Globulus och Ravintsara

 

Hur tänker du använda Ravintsara i din dagliga rutin? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.