Spune DA uleiurilor

0 07/07/2021 - Bricolaj, FRUMUSEȚE

Planificarea unei nunți poate fi una dintre cele mai frumoase, dar și cele mai stresante perioade din viața unei persoane. La Young Living, ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi uleiuri care să se potrivească fiecărei ocazii și fiecărui eveniment, așa că, pe măsură ce soarele de vară se încălzește și se apropie sezonul principal al nunților, am alcătuit o listă exclusivă de amestecuri pe care să le folosiți în fiecare domeniu al viitoarelor voastre nunți! Fie că ești în căutarea parfumului perfect pentru mireasă, a unui parfum de mireasă care să-l facă pe mirele tău să se simtă la înălțime sau speri să pregătești scena ceremoniei tale cu o aromă atmosferică, acesta este blogul pentru tine!

Parfum cu uleiuri esențiale DIY: Parfumuri florale pentru mireasa îmbujorată

Toată lumea știe că, atunci când vine vorba de nunți, mireasa este vedeta spectacolului. În ziua ta specială, creează-ți un parfum la fel de special și personal, amestecând uleiurile esențiale preferate de la Young Living pentru a crea un parfum de nuntă! Pentru un parfum de vară suprem, îți sugerăm să combini uleiuri ușoare, florale, care te vor face să miroși la fel de frumos ca și buchetul tău în timp ce te îndrepți spre altar. Pentru un impact maxim, amestecă următoarele uleiuri cu un ulei de bază la alegere și aplică-le pe punctele de puls pentru a te bucura de un parfum de vis.

Mireasă cu uleiuri esențiale de salvie, mirt lămâios și iasomie

Parfum cu uleiuri esențiale: Parfum calmant pentru mire

Alungă emoțiile din ziua nunții și păstrează-ți mirele liniștit până în luna de miere cu ajutorul unui minunat parfum lemnos, de nuntă. Nu numai că o sticlă de apă de colonie făcută în casă garantează că iubitul tău mire va mirosi dulce pe tot parcursul zilei nunții, dar acționează ca un cadou strălucit înainte de ceremonie, pe care și-l va aminti cu drag în anii următori. Încearcă următorul amestec pentru a crea o aromă magică de mosc, de care cu siguranță se va îndrăgosti la nebunie!

Mod de preparare

  1. Combină uleiurile într-o sticlă la alegere. Încearcă să folosești în total 30-40 de picături de ulei.
  2. După ce ești mulțumită de combinație, umple restul sticlei cu Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex..
  3. Inserează un aplicator cu rolă și pune capacul.
  4. Adaugă pe sticlă o etichetă personalizată.
  5. Este gata să fie aplicat pe gât și pe încheieturi, după cum dorești.

Mire cu uleiuri esențiale de lemn de santal sacru și piper negru

Amestec de uleiuri esențiale pentru nuntă:  Parfumuri de ceremonie estivală pe care invitații tăi le vor iubi

În timp ce au loc ultimele retușuri și oaspeții își ocupă locurile, pregătește scena pentru ziua care va urma și uimește-i cu ajutorul acestui amestec încântător pentru ceremonie. Uleiurile ușoare și romantice folosite în acest amestec de vis se vor potrivi fără efort cu florile alese, umplând spațiul de romantism și creând atmosfera perfectă înainte de a vă rosti jurămintele.

Arcul floral al ceremoniei de nuntă cu uleiuri esențiale Joy, Melissa, Grapefruit și Lavender

Amestec de uleiuri esențiale pentru petreceri: Arome revigorante pentru petrecere

Odată ce formalitățile sunt îndeplinite, este timpul să îți lași părul liber și să te distrezi – până la urmă, dragostea este în aer! Următorul amestec floral va captiva invitații la nunta ta romantică și va da startul petrecerii, asigurându-se că toată lumea va dansa pe ringul de dans și se va bucura de atmosferă până târziu în noapte.

Recepție de nuntă de seară cu uleiuri esențiale de Ylang Ylang, iasomie și bergamotă

Amestec de uleiuri esențiale romantice: Luna de miere paradisiacă pentru tinerii căsătoriți

Perioada premergătoare zilei nunții poate fi adesea haotică, astfel încât luna de miere este momentul perfect pentru a te relaxa, a te destinde și a te bucura de timp de calitate alături de jumătatea ta. Folosește acest amestec frumos pentru a însoți totul, de la micul dejun la pat la cine la lumina lumânărilor sau poate un masaj romantic și lasă acest amestec de vis de parfumuri citrice și arome calde și lemnoase să te facă să te îndrăgostești din nou!

Masă în luna de miere la lumina lumânărilor cu uleiuri esențiale de patchouli și portocale

Speri să incluzi uleiurile esențiale Young Living în nunta ta estivală? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.