Bună dimineața, soare! – Uleiuri pentru o rutină de dimineață energizantă

0 27/07/2021 - Folosind uleiuri esențiale, Stil de viață, ULEIURI ESENȚIALE, WELLNESS

Se spune adesea că cheia unei zile reușite este să începi bine, iar rutinele de dimineață bine organizate sunt mai populare ca niciodată. Fie că este vorba de dușul tău, de produsele de îngrijire a pielii de dimineață sau chiar de un mic dejun consistent, la Young Living, credem că există multe modalități de a-ți impulsiona rutina de dimineață prin încorporarea uleiurilor noastre esențiale fantastice. În acest blog îți vom prezenta câteva dintre uleiurile noastre preferate, toate cu mirosuri uimitoare care te vor face să te simți revitalizată pentru ziua ce stă să înceapă!

Cel cu care să te trezești

Cu toții am trecut prin asta – alarma de dimineață sună, o setezi pe “amânare” pentru încă 5 minute și, dintr-o dată, rutina de dimineață dispare pe fereastră și te trezești că te grăbești să te pregătești în panică. Cu ajutorul acestui amestec superb, îți vei putea începe ziua așa cum trebuie, te vei simți plină de energie și inspirată în fața a tot ceea ce îți rezervă ziua.

Spray răcoritor `O dimineață însorită`

Pur și simplu se combină într-o sticlă cu apă distilată, se păstrează lângă pat și se pulverizează la trezire pentru a simți o aromă revitalizantă în timp ce savurezi o ceașcă de ceai și te adaptezi la lumina dimineții.

Uleiuri esențiale de mentă, Young Living Citrus Fresh și lămâie cu răsărit de soare

Cel pe care să îl folosești în timpul dușului de dimineață

Dacă nu ești o “persoană matinală”, atunci știi că un duș revigorant este cea mai bună modalitate de a-ți revigora simțurile și de a te simți plin de energie pentru a începe ziua. Pentru a te ajuta să îți transformi baia într-un sanctuar de tip spa care te va face să te simți răsfățată înainte ca ziua de lucru să înceapă, încearcă gelul nostru de duș Morning Start Bath & Shower Gel – un amestec revigorant de plante care curăță și hidratează în mod natural, precum și uleiurile noastre esențiale de rozmarinși de ienupăr. În mod alternativ, poți de asemenea să încerci bilele noastre efervescente pentru duș `O briză de aer proaspăt`. Pur și simplu așează o bilă pe podeaua dușului tău (undeva unde se va uda, dar va fi în afara fluxului principal de apă) și te vei îndrăgosti de aburul proaspăt și parfumat pe care îl creează datorită uleiurior noastre esențiale de mentă și de eucalipt!

Gel de duș Morning Start și bile efervescente pentru duș `O briză de aer proaspăt`

Cel pe care să îl folosești în îngrijirea matinală a tenului tău

Pentru o piele clară, curată și strălucitor de frumoasă, nimic nu este mai important decât o rutină matinală completă de îngrijire a pielii. Multe dintre uleiurile esențiale de la Young Living sunt excelente atunci când sunt adăugate la produsele de îngrijire a pielii, dar unele dintre preferatele noastre includ Carrot Seed, care este perfect pentru pielea uleioasă sau matură, Lavender, care favorizează un aspect tânăr și proaspăt al tenului și Cedarwood, care oferă o senzație de calmare atunci când este aplicat pe piele. Pur și simplu se amestecă o picătură sau două din uleiul ales cu produsul de curățare sau cu crema hidratantă de dimineață și bucură-te de beneficiile sale de răsfăț și de aroma divină.

Uleiuri esențiale de semințe de morcov, lemn de cedru și lavandă cu îngrijire de dimineață

Cel pe care să îl folosești la micul dejun

Micul dejun este bine cunoscut ca fiind cea mai importantă masă a zilei, așa că momentul cel mai potrivit pentru a te bucura de aromele delicioaselor noastre uleiuri Plus este dimineața la prima oră. Cu gama noastră fantastică de uleiuri culinare, poți să îmbogățești totul, de la omletă la smoothie-uri energizante, totul cu doar o picătură din uleiurile noastre esențiale de înaltă calitate. Adaugă uleiurile Orange+ sau Lemon+ la băutura ta preferată de dimineață și transformă mâncărurile sărate cu produsele erbacee preferate, inclusiv Oregano+ și Basil+ !

Uleiuri esențiale Orange+, Lemon+, Oregano+ și Basil+ cu preparate pentru micul dejun

Ești entuziasmat să folosești uleiurile esențiale Young Living în rutina ta de dimineață? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.