Îmbunătățește-ți curățenia de primăvartă cu uleiurile esențiale Young Living

0 22/03/2021 - ACASĂ, Curățenie, Produse YL, YOUNG LIVING

A sosit în sfârșit timpul să ne luăm rămas bun de la iarnă și să salutăm căldura primăverii. Acest sezon rezonează cu atât de multe persoane, deoarece aduce cer însorit, flori înflorite și suflu de viață nouă. Se știe de asemenea că e o perioadă a anului în care scânteia de reînnoire plutește în aer, lăsând oamenii cu hotărâre și motivație să înceapă „curățenia de primăvară”. Indiferent dacă intenționezi să îți petreci acest timp curățându-ți casa pentru a face loc uleiurilor preferate sau pur și simplu dorești să îți reîmpropătezi împrejurimile, pentru a fi mai pure și revitalizate la timp pentru vară, următoarea listă ar trebui să îți ofere câteva sfaturi și trucuri la îndemână să îți cureți casa primăvara, cu ajutorul produselor din surse naturale și fără toxine, pe care le iubim la Young Living.

 

Fă-ți propria soluție de curățat cu detergentul de uz casnic Thieves® Household Cleaner

Unul dintre beneficiile majore ale multor produse la Young Living este versatilitatea și adaptabilitatea lor. Detergentul nostru Thieves® Household Cleaner este o soluție puternică, ultraconcentrată, de curățare universală, care poate lucra pe toate tipurile de suprafețe, inclusiv lemn, granit, sticlă și diverse țesături. Formulată fără toxinele dăunătoare care apar adesea în produsele de curățat convenționale, această soluție este sigură pentru întreaga familie și poate fi diluată sau adăugată cu ușurință, pentru a crea propriile produse de curățare personalizate. Pentru a combate petele de grăsime încăpățânate din bucătărie, încearcă să amesteci un capac de detergent de uz casnic Thieves® Household Cleaner cu o picătură de ulei esențial Pine și o cană de apă. Alternativ, dacă acumularea de murdărie în mașina de spălat vase este prioritatea ta principală, adaugă ½ capac de detergent de uz casnic Thieves® la 3 picături de ulei esențial Jade Lemon și o cană de oțet alb, înainte de a rula mașina de spălat vase pe un ciclu gol pentru a o curăța în profunzime.

Thieves Household Cleaner

Reîmprospătează-ți așternuturile și casa

Pentru mulți, dormitorul e un fel de sanctuar, un loc unde pot scăpa de agitația vieții de zi cu zi și se pot relaxa. La Young Living, credem că împrejurimile noastre ne afectează în mod direct productivitatea și mentalitatea, așa că curățenia de primăvară și menținerea camerelor reîmprospătate, primitoare și revigorate este de o importanță deosebită. Un mod fantastic de a aduce un sentiment de revigorare în dormitorul tău, este prin utilizarea unui pulverizator revitalizant pentru așternuturi. Pur și simplu deschide ferestrele, lasă razele de soare să pătrundă și stropește cearșafurile curate cu acest amestec frumos folosind o sticlă cu pulverizator pentru a invita pozitivitatea și veselia în zilele de primăvară.

Pulverizator pentru așternuturi cu uleiuri esențiale

  • 10 picături de ulei esențial de Tea Tree sau Lavender
  • ½ cană de apă
  • O lingură de extract de hamamelis
  • Sticlă cu pulverizator

Ulei esențial de arbore de ceai

Revigorează-ți garderoba de primăvară cu miresme florale

Pe măsură ce vremea se îmbunătățește, săptămânile următoare îți oferă ocazia excelentă de a împacheta haine grele de iarnă și de a avea la dispoziție un dulap mai aerisit pentru primăvară. Dacă scuturi rochiile de praful de anul trecut și dorești să le oferi un miros frumos, intens, pe care săpunul tău tipic de rufe nu-l poate oferi, încearcă să adaugi aceste pliculețe florale în dulap și în sertare. Pur și simplu adaugă o picătură sau două din uleiurile esențiale preferate într-un teanc de pernițe de bumbac, pune-le într-un săculeț organza și bucură-te de aroma plină de uleiuri superbe în timp ce îți alegi ținuta în fiecare dimineață. Acesta este un truc fantastic pentru curățenia de primăvară care va face diferența în hainele tale, învăluindu-te cu aromele tale preferate pe perioada întregii zile!

Ulei esențial de lavandă cu pernițe de bumbac și o gentuță

Curăță-ți mintea

Primăvara este un sezon al renașterii și e momentul ideal pentru a-ți schimba perspectiva, energia și planul de acțiune pentru succes și motivație în lunile următoare. Dacă ești în căutarea unui amestec personalizat pentru a-ți limpezi mintea și pentru a o reîmprospăta la fel de mult ca pe căminul tău, încearcă această combinație superbă! Amestecă 2 picături de ulei esențial Roman Chamomile cu 2 picături de ulei esențial Bergamot și 2 picături de ulei esențial Clary Sage și bucură-te de un sentiment de claritate, focus și determinare pe măsură ce înaintezi în realizarea țelurilor tale în această primăvară.

Uleiuri esențiale de bergamote, mușețel roman și salvie tămâioasă

Abia aștepți să faci curățenia de primăvară și să începi din nou în acest sezon? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.