Biluțe odorizante Thieves®

0 27/04/2020 - ACASĂ, Curățenie, Produse YL, YOUNG LIVING

Anumite treburi din jurul casei nu sunt preferate de nimeni.  Poate că ție, personal, nu îți place să duci gunoiul sau să cureți frigiderul, dar cu toții putem fi de acord cu faptul că nimănui nu îi place să curețe toaleta.  De aceea am creat soluția perfectă care îți va face baia curată și cu un miros proaspăt, cu ajutorul uleiului nostru esențial Lemon sau cu amestecurile noastre de uleiuri esențiale Thieves® sau Young Living Citrus Fresh®.

Această rețetă pentru biluțe odorizante nu e potrivită doar pentru curățarea băii. O poți utiliza și pentru a curăța sticlele de sticlă sau pentru a ajuta la curățarea vaselor.

Ingrediente 

Instrucțiuni

  1. Amestecă toate ingredientele uscate într-un bol mare.
  2. Într-un alt bol, amestecă apa, uleiurile esențiale și uleiul de bază Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  3. Toarnă amestecul lichid în bolul mare și apoi amestecă bine.
  4. Umple tăvița pentru cuburile de gheață sau matrița pentru bomboane, până e pe trei sferturi plină. Dacă amestecul crește sau curge din tăviță, modifică cantitatea.
  5. Lasă amestecul să se usuce peste noapte, la temperatura camerei. Când sunt uscate, scoate biluțele și pune-le într-un borcan.
  6. Când dorești, pune o bilă în vasul de toaletă, în sticlele greu de curățat sau într-o chiuvetă plină cu vase, pentru a curăța și a parfuma. Lasă biluța în vas, în sticlă sau în chiuvetă, timp de 20-30 de minute pentru a se dizolva. După ce se dizolvă, pur și simplu trage apa sau clătește.

Acum poți curăța cu mai multă ușurință!

Această rețetă nu este recomandată pentru bazinele de toaletă.

Îți place să faci și să utilizezi produse naturale?  Citește ultima noastră postare de pe blog ‘Cum să faci săpun exfoliant de casă’.

Tu cum utilizezi uleiurile esențiale și amestecurile de uleiuri esențiale de la Young Living pentru a-ți menține casa curată și plină de prospețime? 

Spune-ne în comentarii.

 

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.