Cele mai mari 5 greșeli pe care le poți face cu uleiurile esențiale

0 29/09/2020 - Folosind uleiuri esențiale, Începător în uleiuri esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Nu-i așa că e interesant, cum încep să apară uleiurile în fiecare cameră a casei tale și să devină soluția ideală pentru orice număr de necesități zilnice? Cât de ușor este să asculți un prieten cu o problemă și să începi să-i recomanzi un ulei sau altul? Ajungi să deții multe uleiuri pe care le poți experimenta. Iată un ghid util în care examinăm cum să accesezi în mod corespunzător beneficiile acestor sticluțe. Chiar și cel mai experimentat expert în uleiuri are nevoie uneori de o actualizare.  Și chiar dacă această listă cu 5 greșeli pe care le poți face cu uleiurile esențiale nu este una definitivă, aceste sfaturi sunt destul de bune.


Prima greșeală: Presupui că toate uleiurile esențiale sunt egale.

Nu toate uleiurile esențiale sunt create la fel- calitatea și puritatea variază mult printre mărci și producători.  Dacă dorești să te asiguri că ai parte de uleiuri de cea mai înaltă calitate, alege uleiuri produse de liderul industriei.  Da, aceștia suntem noi!  Angajamentul de calitate al Young Living’s Seed to Seal® înseamnă că suntem stricți în ceea ce privește ingredientele pe care le permitem în produsele noastre și modul în care obținem substanțe botanice pentru uleiurile noastre esențiale. Testăm apa, solul și aerul din fermele noastre pentru a proteja procesul și a ne proteja produsele.

Dacă dorești să știi ce conțin sticluțele tale cu ulei, iată câteva sugestii:

 1. Citește cu atenție ingrediente de pe sticluța ta de ulei esențial
 2. Cercetează modul în care compania își obține și produce uleiurile

Este uleiul pur?

Îi pasă companiei de procesul de distilare?

Își testează uleiurile esențiale în medie de 95 de ori înainte de a ajunge la utilizator?

A doua greșeală: Nu utilizezi uleiurile esențiale în rutina ta de îngrijire personalăLavender 15ml Essential Oil Bottle Geranium15ml Essential Oil Bottle Copaiba 15ml Essential Oil Bottle

Dacă nu utilizezi uleiuri esențiale în rutina de îngrijire personală, pierzi câteva avantaje majore. În plus, să te răsfeți este mai ușor decât crezi! Iată cum poți începe:

 1. Adaugă uleiuri esențiale în apa de baie. Cu câteva picături de Lavender, Geranium și Copaiba, îmbăierea se va transforma rapid într-un spa relaxant.
 2. Îmbunătățește-ți relaxarea cu un masaj infuzat cu uleiuri esențiale în timp ce te destinzi în colțișorul tău preferat.
 3. Bucură-te de un ten revigorat și plin de strălucire când incluzi uleiurile esențiale în rutina ta de îngrijire personală. Uleiul Tea Tree curăță și revigorează, Helichrysum promovează un aspect tineresc și sănătos, iar Frankincense dă strălucire tenului tău.

A treia greșeală:  Consumi toate uleiurile esențiale

Cinnamon Bark Plus 5ml Essential OilOregano Plus 5ml Essential Oil BottleCopiii deosebesc fructele de pădure unele de altele atunci când sunt în natură.  Este o lecție de viață faptul că numai anumite fructe de pădure pot fi înghițite. Același principiu se aplică uleiurilor esențiale. Pentru a-ți face viața mai ușoară, pur și simplu alege gama `Plus` a Young Living.  Gama cu etichete albe.  Aceste doze de ulei sunt o modalitate ușoară de a adăuga o explozie de aromă băuturilor tale.  Utilizează uleiurile Black Pepper+, Coriander+ sau Ginger+ pentru a-ți condimenta mâncarea sau infuzează-ți copturile cu puțin Cinnamon Bark+.

 

 

A patra greșeală:  Uiți că unele uleiuri esențiale pot produce o senzație de arsură.

În timp ce poți aplica multe uleiuri esențiale direct pe piele fără diluare, unele sunt considerate uleiuri încălzitoare. Recomandăm diluarea uleiurilor încălzitoare, printre care se numără uleiurile Peppermint, Cinnamon Bark și Oregano.

Sugestii

 1. Poți dilua uleiurile încălzitoare cu un ulei de bază ca uleiul nostru Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
 2. Înainte de a aplica local un ulei, aplică puțin ulei pe antebraț și așteaptă să vezi dacă ai o reacție. Vei ști în curând care e nivelul tău de toleranță.
 3. Dacă vrei să știi cu siguranță dacă un ulei esențial este un ulei încălzitor, verifică eticheta pentru a afla dacă necesită diluare.
 4. Începe cu o picătură sau două de ulei esențial și continuă de acolo.

A cincea greșeală:  Nu le spui copiilor despre conceptul uleiurilor esențiale

Ne place să împărtășim lucruri și experiențe cu cei dragi.
​ Cu toate acestea, este necesară o anumită precauție când le spui copiilor despre uleiuri.  Iată sugestiile noastre:

Sugestii

 • Poți utiliza produsele din gama noastră Seedlings® cu o conștiință curată, știind că sunt concepute pentru a fi utilizate pe bebeluși și copii mici.
 • Aromatizatorul nostru Feather the Owl poate pregăti atmosfera pentru o noapte odihnitoare cu funcții care includ un aromatizator, o lampă și un aparat de zgomot alb.
 • Creșterea copiilor poate fi dificilă, dar cu puțin ajutor din partea gamei KidScents® a Young Living, poți face orice, de la furnizarea unui supliment alimentar sau menținerea dinților curați!

Tu ce greșeli eviți să faci?  Scrie-ne în comentarii  sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

 

 

 

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.