5 suurinta öljyvirhettä

1 29/09/2020 - ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, Etusivu, Infograafit, Johdatus eteerisiin öljyihin

On mielenkiintoista, miten kotona on ensiksi muutama öljy ja hetken päästä näyttää siltä, kuin öljyt olisivat lisääntyneet keskenään. Pian öljyjä on joka huoneessa ja joka tarpeeseen. Huomaat juttelevasi ystäväsi kanssa ja alatte suositella öljyjä toisillenne. Ennen pitkää kotimme ovat täynnä erilaisia öljyjä, joilla teemme öljykokeiluja. Tässä on kätevä opas, jonka avulla vältät suurimmat öljykatastrofit.

Jopa kokeneiden öljyilijöiden on hyvä välillä virkistää muistiaan.


Virhe 1: Harhaluulo siitä, että kaikki eteeriset öljyt ovat samanlaisia

Kaikki eteeriset öljyt eivät suinkaan ole samanlaisia, vaan niiden laatu ja puhtaus vaihtelevat suuresti eri brändien ja valmistajien välillä. Jos haluat käyttää vain korkealaatuisia öljyjä, hanki öljysi öljymaailman ykköseltä. Ja se olemme tietenkin me! Young Livingin  laatusitoumus takaa, että käytämme vain puhtaimpia mahdollisia ainesosia. Testaamme maatilojemme veden, maaperän ja ilman laadun varmistaaksemme korkealuokkaiset prosessit.

Jos olet kiinnostunut tietämään mitä pullojen sisällä on, tässä sinulle muutama ohje:

Lue huolellisesti ainesosat öljypullon kyljestä.

Tutki, miten yritys hankkii ja tuottaa öljynsä:

Onko öljy puhdasta?

Välittääkö yritys tislaamisprosessista?

Testaako yritys eteeriset öljynsä keskimäärin 95 kertaa ennen kuin ne päätyvät käyttäjille?

Virhe 2: Eteeristen öljyjen käyttäminen yksipuolisesti

Jos et käytä öljyjä esim. kauneus- ja hygieniarutiineissasi, jäät paljosta paitsi. Sitä paitsi hemmottelu on helpompaa kuin kuvittelit. Tässä on muutama idea, joilla pääset alkuun:

Laita öljyä kylpyveteesi. Vain pari tippaa Lavenderia, Geraniumia ja Copaibaa kylpyvedessä muuttaa kylpyhuoneesi ylelliseksi kylpyläksi.

Rentoutumista voi tehostaa vielä hieronnalla.

Myös ihosi hyötyy eteerisistä öljyistä. Tea Tree puhdistaa ja raikastaa, Helichrysum saa ihon näyttämään terveeltä ja Frankincense tuo iholle hehkua.

Virhe 3: Eteeristen öljyjen käyttäminen sisäisesti

Samalla tavalla kuin kaikki ulkona kasvavat marjat eivät ole syötäviä, eteerisistä öljyistä vain Plus-öljyt on tarkoitettu sisäiseen käyttöön.  Plus-öljyt on helppo erottaa: niillä on valkoiset etiketit. Plus-öljyt tekevät juomat hetkessä kiinnostavan makuisiksi. Käytä Black Pepper Plus-, Coriander Plus- tai Ginger Plus-öljyä maustamaan ruokiasi ja laita Cinnamon Bark Plus-öljyä leivonnaisiin.

Virhe 4: Eteeristen öljyjen lämmittävien ominaisuuksien unohtaminen

Kun eteerisiä öljyjä levitetään suoraan ja laimentamatta iholle, on hyvä muistaa, että joillakin öljyillä on lämmittäviä ominaisuuksia. Lämmittäviä öljyjä ovat mm. Peppermint, Cinnamon Bark ja Oregano, ja suosittelemme näiden öljyjen laimentamista. Parhaat vinkit Voit laimentaa lämmittäviä öljyjä mm. meidän Young Living V-6®-perusöljyllämme. Yleensä ottaen tee aina pieni paikallinen ihotesti ennen kuin levität öljyä kunnolla iholle. Opit pian, mitä ihosi sietää ja mitä ei.

Mikäli et ole varma, mitkä öljyt ovat lämmittäviä, etiketistä näet, mitä öljyjä tulee laimentaa. Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex

Aina kannattaa aloittaa maltillisesti yhdellä tai kahdella öljytipalla.

Virhe 5: Lasten ja eteeristen öljyjen pitäminen erillään toisistaan

Rakastamme jakaa meille tärkeitä asioita. Kannattaa kuitenkin olla varovainen esitellessä eteerisiä öljyjä lapsille. Tässä on meidän vinkkimme:

Parhaat vinkit

Voit käyttää huoletta Seedlings®-sarjan tuotteita, koska ne on tehty vauvoille ja pienille lapsille.

Feather the Owl Diffuser on oiva tuote lastenhuoneeseen, koska hauska pöllö on sekä diffuuseri, yövalo ja valkoista kohinaa tuottava laite.

Vanhempana oleminen ei ole aina helppoa, mutta Young Livingin KidScents®-sarja voi tehdä perhearjesta vähän helpompaa.


Mitä virheitä sinä itse olet tehnyt? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.