Uleiul esențial Orange – plin de savoare și prospețime

0 08/10/2020 - Toate postările

Tuturor ne-au plăcut portocalele încă din copilărie, deci nu este de mirare că uleiul esențial Orange este un produs de bază popular.

Acest ulei plin de savoare are utilizări nenumărate și este unul dintre cele mai versatile uleiuri din gama Young Living.   Trei cuvinte sunt utilizate deseori pentru a descrie uleiul esențial de portocale: dulce, cald și senin. Este suficient pentru noi! Mai ales în lunile mai întunecate și perioadele festive, Orange aduce o atmosferă atât de minunată.  Într-un ghid util cu utilizările sale, sperăm că vei găsi ceva nou. Un membru Young Living ne-a spus părerea ei:  `Portocalele sunt iubirea mea veșnică` și înțelegem asta perfect!   Un ingredient- nenumărate utilizări!  Să aflăm câteva dintre modalitățile noastre de a folosi acest ulei.  

Pe scurt, doar câteva picături de ulei esențial Orange pot încălzi instantaneu orice spațiu, luminează pielea cu aspect obosit, adaugă un plus de citrice dulce produselor de curățat și nu numai!  Haideți să aflăm la ce este utilizat uleiul Orange:  


Prima utilizare: Înseninează-ți ziua cu un amestec vesel pentru aromatizator Citrus Fresh 15 Ml Essential Oil Bottle Christmas Spirit 15 ml Essential Oil Blend

Uleiul esențial Orange se află în amestecul nostru brevetat Young Living Citrus Fresh®, care este oricum deja plin de miresme înălțătoare.  Aici, uleiul dulce de portocale se îmbină în mod armonios cu uleiurile de tangerine, mandarine, grepfrut, lămâi și mentă verde, pentru a-ți înveseli ziua!  

A doua utilizare: Păstrează spiritul Crăciunului în inima ta  

Uleiul esențial Orange este un ingredient de bază în multe amestecuri festive, inclusiv Christmas Spirit. Ține acest ulei la îndemână dacă dorești o atmosferă de sărbătoare, chiar și vara!  Nu e niciodată prea devreme!  

A treia utilizare: Invită pacea și liniștea în viața ta Peace And Calming II 5 ml Essential Oil Bottle Peace And Calming 5 ml Essential Oil Bottle

În calitate de ingredient de bază în Peace & Calming și Peace & Calming II ,uleiul esențial Orange adaugă o aromă veselă acestor amestecuri delicate.
 

A patra utilizare: Strălucește! Mulți se întreabă: este uleiul Orange bun pentru piele?

Știai că uleiul esențial Orange te poate ajuta să ai o piele catifelată? E minunat și pentru zonele uleioase, de aceea îți recomandăm să îl adaugi la produsele tale de îngrijire a pielii. Însă nu uita că acest ulei este fotosensibil, deci evită razele solare timp de 12 ore după utilizare.  

A cincea utilizare: Îndepărtează-ți machiajul în mod natural

Nu este nevoie să utilizezi demachiante pline cu chimicale dure, când ai la îndemână o sticluță de ulei esențial Orange. Curăță-ți fața și bucură-te de o strălucire radioasă, cu un amestec de ulei de bază și ulei de portocale.  

A șasea utilizare: Bucură-te de un miros citric  

Uleiul esențial Orange miroase ca dulceața unei primăveri timpurii, deci te poți bucura de aroma sa, oriunde ai merge. Aplică câte o picătură de ulei Lavender și Orange pe încheieturile și pe tâmplele tale pentru o aromă calmantă și înălțătoare.  

A șaptea utilizare: Masează-ți mușchii și articulațiile

Nu e niciun secret că activitatea fizică este bună pentru sănătatea ta, dar uneori antrenamentele extenuante îți pot tensiona mușchii. Ai grijă de mușchii tăi, masându-i ușor cu uleiul esențial Orange 

A opta utilizare: Bucură-te de un impuls citric, pur  

Pur și simplu, difuzează uleiul esențial Orange într-unul dintre frumoasele noastre aromatizatoare și creează o atmosferă veselă. E benefic în special în camerele mici, neaerisite.  

A noua utilizare: Adaugă un plus de prospețime detergentului tău Thieves® 

Detergentul Thieves Household Cleaner este un produs de bază pentru orice, de la lustruirea clanțelor la curățarea chiuvetelor. Adaugă câteva picături de ulei Orange în detergentul tău, pentru o dulceață proaspătă.  

A zecea utilizare: Îndulcește-ți micul dejun

Adaugă câteva picături de ulei esențial Orange+ în laptele, cerealele sau iaurtul tău pentru a-ți începe ziua cu bine.   În timpul zilei, adaugă în apă câteva picături de Orange+ pentru un plus de savoare.  


Tu cum utilizezi uleiul Orange și cât de mult îți place?  Scrie-ne în comentariile de mai jos sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com   

 

 

 

  

This post is also available in: Engleză Germană Cehă Holandês Finlandeză Suedeză Lituaniană Rusă Spaniolă Franceză Italiană Poloneză Portugheză (Portugalia)

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.