Pregătește-te pentru iarnă cu uleiuri esențiale

0 21/09/2020 - Folosind uleiuri esențiale, Stil de viață, ULEIURI ESENȚIALE, WELLNESS

Până la iarnă, corpurile noastre se schimbă încet, odată cu scăderea soarelui și cu mai puțină mișcare, pe măsură ce petrecem mai mult timp pe canapea și consumăm mai multă mâncare. Înainte de a ne da seama, obiceiurile noastre bune de vară au dispărut. Plimbările lungi, zilele în parc sau pe plajă și salatele cu superalimente încep să dispară din rutina noastră. Anul acesta alătură-te hotărârii noastre de a face pregătiri bune pentru zilele mai reci și mai scurte care vor veni în Europa.

Ce uleiuri esențiale sunt bune pentru iarnă?Cedarwood Essential Oil 15 ml bottle picture

Fie că sunt aplicate direct pe piele sau că sunt difuzate, sunt multe uleiuri care se evidențiază în lunile mai reci. În general, mulți caută uleiuri liniștitoare, încălzitoare și reconfortante care să însenineze pielea și să aducă o atmosferă primitoare într-o cameră. Sugestiile noastre pentru uleiuri de iarnă:

  • Cedarwood are o aromă caldă, balsamică care creează o atmosferă calmantă, relaxantă și reconfortantă când este difuzat.
  • Frankincense se potrivește cu sezonul, este un ulei bogat și vei avea nevoie doar de câteva picături pentru a-ți îmbunătăți perspectiva.
  • Mușcata este o plantă perenă favorită și are un miros minunat de înălțător, calmant și floral.
  • Orange nu ar trebui să fie uitat, chiar dacă este un ulei atât de familiar. Are un miros senin, bogat și vesel.
  • Peppermint aduce bucurie iar aroma sa e revigorantă. Bucură-te de mireasma sa proaspătă.
  • Three Wise Men ne face întotdeauna să zâmbim cu amestecul său de uleiuri de lemn de santal și cu note bogate de tămâie și smirnă.

Ce uleiuri esențiale ne încălzesc?

Uleiurile esențiale încălzitoare fac minuni pe parcursul lunilor mai reci. Difuzează-le, adaugă-le în apa fierbinte de baie și bucură-te Recomandăm Black Pepper, Rosemary și Marjoram. S-ar putea să îți placă și Juniper, Clove și Ginger.

Sau poate dorești să ai parte de un masaj? Young Living Stress Away Essential Oil Blend

Internetul este plin de cercetări care indică multe beneficii puternice ale masajului. Iarna aceasta, transformă-ți căminul într-un centru de spa și bucură-te de un masaj relaxant.

Uleiurile noastre sunt folosite zilnic în întreaga lume pentru masaj. Poți adăuga ce uleiuri sau ce amestecuri dorești (sau propriul tău amestec personalizat ) în uleiul tău de masaj. Nu uita că Young Living are și un ulei simplu de masaj pe care îl poți achiziționa.

Cum pot să mă relaxez mai mult în timpul lunilor reci de iarnă?

Dacă o baie fierbinte e prima ta alegere pentru o relaxare iernatică, atunci adăugarea uleiurilor vor face ca acest moment să fie și mai luxuriant. Bilele efervescente pentru baie de la Young Living sunt un răsfăț! Poți alege dintre Bilele calmante pentru baie cu lavandă sau cele cu Stress Away cu note de vanilie și limete.
Dacă nu ai timp, pune o bilă efervescentă în duș. Te vei simți ca într-un spa luxuriant. Avem mai multe miresme Eucalyptus/Peppermint și Citrus Fresh®.

Fă mai multe exerciții după carantină

Mulți dintre noi nu mai suntem acum în carantină și putem face exerciții. Cum îți poți îmbunătăți antrenamentele?

Știai că exercițiile fizice pot reduce riscul de boli majore, precum boli de inimă, accident vascular cerebral, diabet de tip 2 și cancer cu până la 50% și pot reduce riscul de deces timpuriu cu până la 30%? Sunt gratuite, ușor de făcut, au un efect imediat și nu ai nevoie de o prescripție pentru a te bucura de ele. Cel puțin asta spune sistemul de asistență medicală de stat în Regatul Unit și cine suntem noi să contestăm aceste afirmații?

Dacă simți că ți se instalează o senzație de oboseală înainte de antrenament, încearcă să-ți creezi propriul amestec de uleiuri esențiale pentru a te energiza. Înainte să începi exercițiile pentru mâini și picioare, amestecă 2 picături de uleiuri esențiale de ghimbir (Ginger), scorțișoară (Cinnamon Bark) și cuișoare (Clove) în 15 ml din loțiunea ta hidratantă preferată și aplică local, cu generozitate, pentru a-ți încălzi mușchii. De asemenea, vei vedea că senzația și experiența aromatică fac acest amestec ideal de utilizat pentru a masa mușchii înainte de culcare.

Ce zici de o curățenie de toamnă?

Cum de ne străduim întotdeauna să facem `curățenia de primăvară`? Fiecare schimbare de anotimp este un moment minunat pentru a scăpa de dezordine și de a face o curățenie mai profundă ca cea săptămânală. Dacă încă nu ai auzit de ea, caută mai multe detalii despre Marie Kondo și despre cartea ei: `Magia ordinii. Senzaționala metodă japoneză de a-ți elibera și organiza casa`.
Ea scrie în mod realist despre ce ar trebui să păstrăm și ce nu. De asemenea, gama noastră Thieves de produse de uz casnic, este extraordinară (sau cel puțin asta credem noi!). Noi o numim puterea de curățare a lui Thieves. Numele a fost inspirat de legenda a patru hoți francezi din secolul al 15-lea care au formulat și au purtat o combinație aromatică specială de cuișoare, rozmarin și alte plante de care ei credeau că îi protejează în timp ce furau. Se pare că autoritățile franceze au fost atât de impresionate încât au oferit o pedeapsă mai ușoară pentru bandă, în schimbul rețetei poțiunii lor! Gama noastră are o putere extraordinară de curățare și un miros intens irezistibil.


Indiferent de planurile pe care le ai pentru îngrijirea personală în această toamnă și iarnă, continuă să le împărtășești cu noi și vom continua să îți îmbunătățim viața ție și familiei tale, pe cât de mult putem!

Comentează mai jos sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.