Totul despre alac -Bucură-te de beneficiile acestei făini fascinante

0 27/04/2021 - Nutriție, Produse YL, WELLNESS, YOUNG LIVING

De la înființarea Young Living ca companie în 1994, am creat cele mai bune uleiuri esențiale de înaltă calitate și produse infuzate cu uleiuri, devenind astfel renumiți la nivel mondial ca lideri în soluții de wellness. Cu toate acestea, pe măsură ce compania a crescut, a crescut și gama noastră de produse, o extindere care a dus la ofertele fantastice de alac pe care le avem astăzi. Deși făina de alac nu se găsește la fel de ușor în magazinul tău local ca făinurile de migdale sau de secare. Din punct de vedere istoric, alacul este cea mai veche formă de grâu, iar beneficiile sale au fost observate de-a lungul timpului! În acest blog, vom răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări cu privire la alac, în timp ce îți prezentăm câteva din produsele noastre favorite cu alac. Așa vei afla mai multe despre acest grâu nutritiv și ușor dulce. De ce mai aștepți?

 

Ce este alacul?

Alacul este cunoscut ca fiind grâul original, supranumit ”pâinea cea de toate zilele”. Este cea mai veche varietate de grâu, datând de mii de ani.  Astăzi, Young Living contribuie la readucerea alacului la proeminența sa legală în lume cu ajutorul făinii noastre versatile de alac și a delicioasei game de produse Einkorn. Produsele din gama Einkorn sunt hrănitoare, nu sunt hibridizate și sunt o necesitate în bucătăria ta.

Grâne de alac în mâini

 

De ce este alacul așa de bun pentru tine?

Codul genetic natural al alacului și nivelurile scăzute de gluten îl fac o alegere excelentă atunci când vine vorba de făină, datorită compatibilității sale tipice cu corpul uman în comparație cu grâul modern hibrid de astăzi. Deoarece este singura formă de grâu complet ne-hibridizată, un termen care se referă la reproducerea încrucișată a diferitelor soiuri de grâu pentru a crește randamentul și rezistența, alacul este produsul cel mai pur și mai natural pe care îl poți cumpăra. Este, de asemenea, o alternativă minunată la produsele cu grâu modern.

Avertisment: Nu recomandăm consumul de alac pentru cei cu boală celiacă sau intoleranțe la gluten.

 

Unde cultivăm alacul la Young Living?

Din fericire pentru noi, alacul este o cultură cu întreținere redusă, care nu necesită îngrășământ sau irigare suplimentară – tot ce are nevoie este soare, ploaie și dragoste! De mulți ani, cultivăm alacul la ferma și distileria de lavandă Simiane-la-Rotonde din Provența dintr-un motiv clar – acționează ca o cultură fantastică de rotație pentru plantele noastre parfumate de lavandă, ceea ce înseamnă că, după ce cultivăm lavandă pe o parcelă timp de 10 ani, scoatem lavanda și plantăm alac în locul ei. Nu numai că reumple solul cu substanțe nutritive, ci ne garantează faptul că nu avem parte de insecte sau boli care ar afecta plantele.

Câmpii de lavandă și alac la ferma și distileria noastră Young Living de lavandă din Simiane-la-Rotonde, Provența

 

Ce produse cu alac oferim?

Pe lângă producerea făinii noastre de alac, care e extrem de hrănitoare, oferim o gamă de produse Einkorn delicioase, care sunt gata de consum, pline de fibre și sunt o alternativă fantastică la grâul modern hibridizat. Printre acestea se numără:

  • Gary`s True Grit Einkorn Flakes Cereal -Aceste cereale hrănitoare oferă un mic dejun pentru care întreaga familie va dori cu siguranță să se trezească. Făcute cu cereala integrală antică numită alac și cu tărâțe de ovăz, cerealele Einkorn Flakes Cereal sunt crocante și ușor îndulcite cu zahăr de cocos. De aceea este gustarea matinală (sau serală) perfectă.
  • Gary`s True Grit Einkorn Granola – Fie că le preferi calde sau reci, cerealele Gary`s True Grit Einkorn Granola sunt un amestec delicios de ovăz natural, cereale integrale, nuci, fructe de pădure și semințe. De la merișoare dulci și zahăr de nucă de cocos până la semințele sale de floarea soarelui și migdale, aceste bucățele crocante sunt garantate pentru a oferi un început perfect de zi!
  • Batoane crocante cu fructe goji și ciocolată– Dacă ești în căutarea unei gustări delicioase și nutritive de care te poți bucura oriunde, aceste batoane sunt perfecte! Conțin combinația perfectă de grâne integrale, fructe, nuci și zer cu ciocolată neagră intensă. Aceste batoane crocante sunt un răsfăț minunat pentru momentele în care dorești să te energizezi.

Cereale Gary's True Grit Einkorn Flakes, Gary's True Grit Einkorn Granola și batoane crocante cu fructe goji și cu ciocolată

 

Ce produs Einkorn îți dorești să încerci prima dată?  Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.