Totul despre uleiul esențial Grapefruit – un ulei atât de îmbietor!

0 10/05/2021 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Află mai multe despre uleiul esențial Grapefruit! La Young Living, oferim o gamă de uleiuri care să se potrivească oricărei dorințe și preferințe pentru arome revitalizante, îmbietoare și inspiraționale. Cu toate acestea, încă de la început, gama noastră de uleiuri citrice a fost deosebit de populară printre membrii noștri, datorită parfumurilor lor proaspete, revigorante și a versatilității lor fabuloase. În acest blog, îți vom da mai multe detalii despre unul din uleiurile noastre preferate – uleiul esențial Grapefruit– pentru a te ajuta să înțelegi cum poate fi utilizat mai bine, cum este produs și ce beneficii îți poate aduce acest ulei revigorant, dacă îl introduci în rutina ta zilnică!

 

Cum producem uleiul esențial de grepfrut?

Uleiul esențial Grapefruit de la Young Living este produs prin presarea la rece a cojilor proaspete de grepfrut, permițându-ne să creăm acest ulei esențial citric și să îmbuteliam mirosul unei livezi dulci de grepfrut pentru membrii noștri. Denumirea de „grepfrut” (fruct de struguri în engleză) provine de la imaginea pomilor de grepfrut, copaci uriași, falnici, care sunt luxurianți, cu frunziș și ciorchini de fructe asemănători strugurilor. Acești pomi pot crește până la 7 metri înălțime.

Te rugăm să reții: După aplicarea uleiului esențial Grapefruit, evită lumina directă a soarelui și razele UV până la 12 ore.

Ulei esențial Grapefruit

 

Care sunt beneficiile uleiului esențial Grapefruit?

Cu culoarea sa vie și gustul intens și delicios, este ușor de înțeles motivul pentru care grepfruturile sunt atât de populare ca o gustare răcoritoare, citrică. Cu toate acestea, pe lângă faptul că sunt fructe foarte aromate, beneficiile lor nu se termină aici! De la proprietățile sale de curățare a pielii până la parfumul său frumos, dulce, care funcționează atât singur, cât și amestecat cu uleiuri complementare, uleiul esențial Grapefruit este la fel de adaptabil și multifuncțional pe cât e de fructat și înălțător.

 

Pot să consum uleiul esențial Grapefruit?

Fabulosul nostru ulei esențial de grepfrut este un ingredient de bază din amestecul nostru Young Living Citrus Fresh®+! Combinația îmbietoare de portocale,  tangerine, mandarine, lămâiși mentă verde, pe lângă grepfrut, promite o aromă senină. Este absolut delicios când este adăugat în salate, supe sau chiar în sticla ta zilnică de apă și oferă o senzație de arome distractive și fructate!

Uleiul esențial Young Living Citrus Fresh®+

 

Cum pot folosi ulei esențial Grapefruit în cadrul rutinei mele de frumusețe?

Una dintre cele mai populare modalități de utilizare a uleiului esențial de grepfrut este în rutina de îngrijire a părului și îngrijirea pielii. Încearcă următoarele idei pentru a-ți transforma practicile tipice de frumusețe, pentru a-ți eleva strălucirea naturală și pentru a avea și mai multă încredere în tine!

  • Adaugă 6-8 picături de ulei esențial Grapefruit în apa fierbinte de baie și destinde-te înconjurată de notele sale fructate și dulci
  • Diluează câteva picături de ulei esențial Grapefruit în 10 ml de Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex sau într-un ulei de bază la alegere și masează-ți mușchii obosiți pentru un masaj energizant
  • Adaugă câteva picături de ulei esențial de grepfrut la detergentul preferat, crema de noapte, gelul de duș sau șamponul favorit pentru a te bucura de o strălucire tinerească, strălucitoare, păr super-moale și un parfum revitalizant și durabil, chiar și în deplasare

Uleiul esențial de grepfrut cu unelte de masaj

 

Cu ce uleiuri esențiale se amestecă cel mai bine grepfrutul?

Datorită parfumului său puternic de citrice, uleiul esențial Grapefruit funcționează bine atunci când este amestecat cu multe alte uleiuri. Pentru a crea un spray revitalizant și a-ți umple căminul cu o aromă frumoasă, nouă ne place să amestecăm cantități egale de uleiuri de Grapefruit cu Peppermint, Orange, Lemon și Bergamot, într-o sticlă cu apă. Apoi pulverizăm acest amestec în aer. Pentru a aduce cu adevărat parfumul verii în casă, poți încerca, de asemenea, să amesteci uleiul de grepfrut cu uleiuri florale, cum ar fi lavanda, oferind dormitorului, biroului sau bucătăriei tale, un parfum luminos, fericit, care va aduce cu siguranță sentimente de bucurie și distracție!

 

Ce alte produse care conțin uleiul esențial de grepfrut, sunt oferite de Young Living?

Pe lângă uleiul nostru fantastic, la Young Living oferim și hrănitorul nostru balsam de buze Grapefruit Lip Balm. Acest balsam de buze util, are dimensiuni compacte și îl poți lua oriunde cu tine, pentru a-ți îngriji buzele cu ușurință. Bucură-te de niște buze hidratate și de aroma dulce a grepfrutului, pe întreaga perioadă a zilei!

Notă: Cercetările arată că nivelul uleiului esențial de grepfrut inclus în balsamul de buze Grapefruit nu ar trebui să prezinte probleme de fotosensibilitate. Pentru a susține această cercetare, Young Living a efectuat teste interne de fotosensibilitate.

Grapefruit Lip Balm

 

Tu cum plănuiești să introduci uleiul esențial Grapefruit în rutina ta? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.