Kaikki yksijyvävehnästä – opi tämän upean viljan hyödyt

0 27/04/2021 - Ravitsemus, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Young Living perustettiin vuonna 1994, ja siitä lähtien olemme valmistaneet korkealuokkaisia eteerisiä öljyjä ja eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita. Nykyään Young Living tunnetaan johtavana eteeristen öljyjen ja muiden hyvinvointituotteiden valmistajana. Yrityksen kasvaessa myös tuotevalikoimamme ovat kasvaneet. Meillä on nykyään valikoimissamme myös upeita yksijyvävehnätuotteita. Vaikka yksijyvävehnää ei välttämättä löydy paikallisesta supermarketistasi, se on kuitenkin hyvin historiallinen tuote. Yksijyvävehnä on vanhin vehnälajike ja sen terveyshyödyt on tunnettu tuhansien vuosien ajan. Tässä blogissa kerromme yksijyvävehnästä ja yksijyvävehnää sisältävistä tuotteista. Sen lisäksi vastaamme yksijyvävehnää koskeviin kysymyksiisi.

 

Mitä on yksijyvävehnä?

Yksijyvävehnä on vanhin tunnettu vehnälajike, ja se on ollut käytössä jo tuhansien vuosien ajan. Young Living on nyt tuonut yksijyvävehnän takaisin markkinoille, ja nyt nykyihmisetkin pääsevät nauttimaan monipuolisesta, terveellisestä ja herkullisesta yksijyvävehnästä. Ravintorikkaat yksijyvävehnätuotteet ovat must keittiössäsi.

Yksijyvävehnää käsissä

 

Mihin yksijyvävehnän terveellisyys perustuu?

Nykyisiin risteytettyihin vehnälajikkeisiin verrattuna yksijyvävehnässä on enemmän proteiinia ja hivenaineita sekä vähemmän gluteenia, ja siksi se on elimistölle terveellisempi valinta. Yksijyvävehnä on puhtain ja luonnollisin vehnä, jota on tarjolla. Sitä ei myöskään ole lainkaan risteytetty.

Emme kuitenkaan suosittele yksijyvävehnätuotteita keliaakikoille.

 

Missä Young Living kasvattaa yksijyvävehnää?

Yksijyvävehnä on helppo vilja, joka ei vaadi ylimääräistä lannoittamista tai kastelua. Sille riittää aurinko, sade ja rakkaus! Olemme kasvattaneet yksijyvävehnää vuosien ajan Simiane-la-Rotonde -laventelimaatilallamme Ranskan Provencessa, koska siellä se voi upeasti vuorotella laventelin kanssa. Kun maaperässä on kasvanut laventelia 10 vuoden ajan, nostamme laventelin ylös ja laitamme sen tilalle yksijyvävehnää. Vuorottelu ei tee pelkästään hyvää maaperälle, vaan se myös pitää tuholaiset ja sairaudet minimissä.

Yksijyvä- ja laventelipeltoja Young Livingin Simiane-la-Rotonde laventelimaatilalla Ranskan Provencessa

 

Mitä yksijyvävehnätuotteita meillä on valikoimissamme?

Yksijyväjauhon lisäksi tarjoamme myös muita yksijyvävehnätuotteita. Niitä ovat:

  • Gary’s True Grit Einkorn Flakes Cereal – Nämä murot ovat ravitseva koko perheen aamiainen. Einkorn Flakes Cereal sisältää muinaisvehnäksi luokiteltua yksijyvävehnää, rapeita kauraleseitä ja pienen määrän makeutusaineena toimivaa kookossokeria.
  • Gary’s True Grit Einkorn Granola – Gary’s True Grit Einkorn Granola on herkullinen sekoitus jyviä, pähkinöitä, marjoja ja siemeniä. Granola sisältää myös makeita karpaloita, kookossokeria, manteleita ja auringonkukansiemeniä. Parempaa alkua päivälle ei ole.
  • Chocolate Coated Wolfberry Crisp Bars – Jos kaipaat terveellistä ja ravinnerikasta välipalaa liikkeellä ollessasi, nämä herkulliset patukat ovat oikea tuote sinulle. Patukoissa on jyviä, hedelmiä, pähkinöitä ja tummaa suklaata. Ne ovat yhtä aikaa terveellisiä ja täyttäviä.

Gary's True Grit Einkorn Flakes Cereal, Gary's True Grit Einkorn Granola ja Chocolate Coated Wolfberry Crisp Bars

 

Mitä yksijyvävehnätuotetta aiot kokeilla? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.