Tot ce trebuie să știi despre Ziua Pământului! 22 de moduri de a sărbători

0 19/04/2021 - Stil de viață, Toate postările, WELLNESS

La Young Living, puține lucruri sunt la fel de importante pentru noi ca sustenabilitatea, alături de asigurarea alinierii la obiectivul nostru global de zero deșeuri. În această săptămână, în toată lumea, oamenii vor sărbători Ziua Pământului pe 22 aprilie, un eveniment anual care își propune să prevină înrăutățirea dezastrelor schimbărilor climatice și a distrugerii mediului, prin restaurare și justiție de mediu. La Young Living, ne luăm în serios administrarea lumii în care trăim și suntem pasionați de protejarea viitorului său, continuând să stabilim standarde pentru responsabilitatea socială a întreprinderilor, în moduri acționabile. De la sediul nostru eficient din punct de vedere energetic până la obținerea unui statut de 99% fără deșeuri în cel mai mare centru de distribuție și obiectivul nostru de a planta un copac pentru fiecare dintre angajații noștri, încercăm să facem diferența și acum și tu poți! Continuă să citești pentru a afla câteva dintre ideile noastre de top despre cum să sărbătorim Ziua Pământului pe 22 aprilie și să afli avantajele trăirii unei vieți mai sustenabile.

 

Câmpurile fermei de lavandă Young Living

 

Sfat 1 – Restaurare și împădurire

O modalitate ușoară de a te asigura că poți contribui la efortul global de sustenabilitate este prin implementarea unor mici modificări acasă. Încearcă unul dintre următoarele lucruri în acest 22 aprilie și ajută la lupta pentru justiția climatică.

 • Plantează un copac în grădina ta
 • Încearcă să îți cultivi propria grădină organică
 • Transformă-ți deșeurile organice în îngrășăminte
 • Evită tipărirea hârtiei și evită facturile din hârtie optând pentru serviciile bancare online

 

Sfatul 2 – Economisește apă

Nu este un secret faptul că scurtarea dușurilor și evitarea băilor lungi sunt foarte benefice pentru mediul înconjurător. Cu toate acestea, iată câteva idei suplimentare de economisire a apei pe care probabil că nu le-ai luat în considerare:

 • Asigură-te că repari robinetele și capurile de duș
 • Utilizează mașina de spălat vase și mașina de spălat haine doar atunci când sunt pline
 • Când gătești, curăță legumele într-un castron mare cu apă, în loc să le cureți sub apă curgătoare
 • Când îți cureți dinții, deschide robinetul doar pentru a-ți clăti periuța de dinți și nu îl lăsa să meargă încontinuu

 

Sediul central eficient din punct de vedere energetic al Young Living

 

Sfatul 3 – Reciclarea este cheia

În zilele noastre, reciclarea de bază face parte din majoritatea caselor. Cu toate acestea, există multă confuzie cu privire la ceea ce poate și nu poate fi reciclat, așa că asigură-te că îți separi întotdeauna corect materialele – întreabă companiile locale de reciclare dacă ai întrebări cu privire la orice articol individual. În plus:

 • Evită aruncarea aleatorie a unor obiecte în coș, în speranța că acestea pot fi reciclate. Aceste articole pot contamina adesea articole complet reciclabile cu care intră în contact
 • Nu mai folosi materiale plastice de unică folosință, cum ar fi pungi, paie, sticle și folie alimentară
 • Folosește pungi, sticle, ustensile și ambalaje refolosibile pentru alimente
 • Folosește baterii reîncărcabile în locul celor de unică folosință

 

Sfatul 4 – Încearcă să reduci emisiile de carbon

În ultimul an, lumea a încetinit și mediul a luat o pauză, deoarece călătoriile au fost suspendate, iar oamenii au rămas acasă. Ia în considerare adoptarea unora dintre următoarele idei pentru a continua o mișcare către sustenabilitate.

 • Combină diferitele treburi și sarcini pentru a evita mai multe călătorii
 • Utilizează bicicleta, transportul public sau mergi pe jos în loc să mergi cu mașina, ori de câte ori este posibil
 • Ține pasul cu întreținerea mașinii și schimbă filtrul mașinii în mod regulat
 • Redu temperatura încălzitorului de apă
 • Oprește computerul în fiecare noapte și oprește luminile când părăsești o cameră
 • Oprește aparatele mari care nu au nevoie de energie constantă, atunci când nu sunt utilizate (încălzitoare, ventilatoare, computere, electronice etc.)

 

Sticle reciclabile Young Living pe un suport

 

Moduri în care sperăm să sărbătorim Ziua Pământului la Young Living

La Young Living, ne încurajăm angajații să se alăture cât mai mult posibil sărbătorilor Zilei Pământului și ne-ar plăcea dacă ai face același lucru. Exemple de modalități ușoare în care îți poți juca rolul pe 22 aprilie includ:

 • Fă-ți timp aproximativ 30 de minute din zi pentru a te îndrepta în zona ta locală și pentru a strânge orice gunoi – fă fotografii înainte și după, pentru a vedea ce diferență poate face fiecare persoană!
 • Începe-ți propriul coș de compost de acasă
 • Plantează câteva flori pentru a ajuta polenizatorii locali (albinele).
 • Pur și simplu petrece ceva timp în aer liber, pentru a te bucura de frumusețea lumii noastre, fie într-un parc, fie în grădina ta

 

Tu cum plănuiești să petreci Ziua Pământului de anul acesta? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.