Totul despre Neroli

0 20/09/2021 - Folosind uleiuri esențiale, FRUMUSEȚE, Îngrijire a pielii, ULEIURI ESENȚIALE

Îngrijirea personală trebuie să fie mereu o prioritate pentru tine, dar, uneori, din cauza agitației vieții cotidiene, poate fi lăsată deoparte. Integrarea unor programe de îngrijire personală în viața cotidiană, chiar dacă sunt simple precum plimbarea sau convorbirea cu un prieten pe telefon, poate fi ceva deosebit de benefic pentru sănătatea mentală și starea de bine, iar la Young Living există un ulei fantastic atunci când este combinat cu procedurile de îngrijire personală —Neroli.În acest blog îți vom prezenta minunile acestui ulei esențial parfumat, prezentându-ți și principalele recomandări pentru adăugarea Neroli la programul de îngrijire personală.

Împrospătează-ți fața.

Indiferent dacă o faci la prima oră sau înainte de a aluneca pe tărâmul viselor, aplicarea uleiului hrănitor Neroli pe față cu siguranță îți va lăsa pielea revigorată și suplă. Recomandăm să înmoi un tampon de vată în apă, apoi să adaugi două picături de ulei esențial Neroli și apoi să-l aplici pe față, cu atenție pentru a evita zona ochilor. Pentru a avea parte de o strălucire tinerească folosește-l zi și noapte după purificare!

Uleiul esențial Neroli pentru îngrijirea pielii

Răsfață-ți degetele de la picioare

Deși avem tendința să îngrijim bine fața și părul, uneori picioarele noastre nu au parte de același tratament cu tandrețe. Cu această soluție pentru picioare cu infuzie de Neroli îți poți răsfăța picioarele așa cum merită și-ți poți transforma căminul în propria spa. Într-un vas mare, plin cu apă caldă, amestecă 1 linguriță dintr-un ulei purtător precum Young Living V-6® Vegetable Oil Complex cu câte 1 picătură din uleiurile esențiale Neroli și Tea Tree. Apoi așează-te, înmoaie-ți picioarele și relaxează-te într-o pace totală.

Rezolvă-ți părul încurcat

Pe lângă faptul că este fantastic pentru piele, uleiul esențial Neroli este profund hidratant, iar atunci când este combinat cu diverse produse pentru păr, poate face minuni pentru părul încurcat și scămoșat, cu vârfuri despicate. Pentru un pulverizator de păr frumos parfumat, care te va ajuta să spui adio părului încurcat, încearcă formula următoare: umple un pulverizator cu 200 ml de apă caldă și adaugă 50 ml din balsamul preferat și 4 picături de ulei esențial Rosemary, 3 picături de ulei esențial Cedarwood și 3 picături de ulei esențial Neroli. Agită-l bine și folosește-l simultan cu pieptănarea părului umed.

Uleiurile esențiale Neroli, Rosemary și Cedarwood pentru păr

Iubește-ți propria piele

La Young Living, nu ne plictisim niciodată să vorbim de beneficiile uleiului esențial Neroli pentru îngrijirea pielii. Distilat la abur din flori exotice de portocal, acest ulei floral este arma noastră secretă pentru îngrijirea pielii! Pentru promovarea unui aspect facial limpede și strălucitor, astfel încât pielea să arate și să se simtă perfect, de ce nu încerci acasă un tratament facial cu abur, folosind acest ulei esențial excepțional. Încălzește 400 ml de apă, toarnă-l într-un vas și adaugă câte 3 picături de ulei esențial Neroli și Geranium. Apoi pune-ți fața deasupra vasului și un prosop peste cap și vas. Stai așa 5-10 minute și permite aburului să-ți deschidă porii.

Relaxează-te

Indiferent dacă faci asta după un antrenament dur sau pur și simplu, într-o după-amiază aglomerată, un moment în care să te relaxezi este, întotdeauna, un pas important în îngrijirea personală. Pentru o experiență înălțătoare și calmantă, înmoaie o lavetă și adaugă câte 2 picături de ulei esențial Neroli, Marjoram și Peppermint în mijlocul acesteia. Pentru un confort și o relaxare totale, aplică această compresă rece pe ceafă, pe partea de sus a umerilor și pe mijloc!

Uleiurile esențiale Neroli, Marjoram și Peppermint la sală

Cum vei introduce acum uleiul esențial Neroli în programul de îngrijire personală?                                                 Scrie-ți comentariile mai jos sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.