Kaikki Nerolista

0 20/09/2021 - Uncategorized

Itsestämme huolehtimisen pitäisi aina olla korkealla tärkeyslistallamme, mutta arjen kiireessä omat tarpeemme usein unohtuvat. Itsestään voi pitää huolta vaikka kävelemällä ulkona tai soittamalla ystävälle. Meillä Young Livingillä on yksi upea öljy, joka sopii erinomaisesti itsestä huolehtimisen hetkiin — Neroli. Tässä blogikirjoituksessa johdatamme sinut upean Neroli-öljyn saloihin. Kerromme myös tavoista, joilla voit sitä käyttää.

Raikasta kasvojasi

Olipa se sitten ensimmäinen asia aamulla, kun heräät tai viimeinen illalla ennen nukkumaanmenoa, ravitsevan Neroli-öljyn levittäminen kasvoille virkistää ja kosteuttaa ihoa.
​ Kosteuta vanulappu vedellä ja lisää siihen kaksi tippaa Neroli-öljyä. Pyyhkäise sitten vanulapulla kasvojasi silmänympärysihoa välttäen. Käytä aamuisin ja iltaisin tuodaksesi nuorekasta hehkua ihollesi.

Eteerinen Neroli-öljy ihonhoidossa

Hoida varpaitasi

Tapaamme hoitaa ihoamme ja hiuksiamme säännöllisesti, mutta laiminlyömme usein jalkamme. Tällä Neroli-öljyä sisältävällä jalkakylvyllä voit antaa jaloillesi niiden ansaitsemaa huomiota. Laita suureen saaviin 1 pikkulusikallisen verran perusöljyä, kuten esimerkiksi Young Living V-6® -kasviöljyä,  1 tippa Neroli-öljyä sekä  1 tippa Tea Tree -öljyä. Astu saaviin, istu alas ja rentoudu.

Helli hiuksiasi

Sen lisäksi, että eteerinen Neroli-öljy on fantastinen iholle, se myös kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Kun Nerolia lisätään erilaisiin hiustenhoitotuotteisiin, se voi saada ihmeitä aikaan kaksihaaraisissa ja muuten ylikäsitelleissä hiuksissa.
​ Saadaksesi hoitavan ja ihanantuoksuisen hiussuihkeen, kokeile seuraavaa reseptiä: Laita suihkepulloon 200 ml lämmintä vettä, 50 ml hoitoainetta, 4 tippaa Rosemary-öljyä sekä 3 tippaa Cedarwood-  ja Neroli-öljyä. Ravista pulloa hyvin ennen kuin suihkutat sekoitusta hiuksiisi. Harjaa hiuksesi niiden ollessa vielä kosteat.

Eteeriset Neroli-, Rosemary- ja Cedarwood-öljyt hiuksille

Rakasta ihoasi

Me Young Livingillä emme koskaan väsy puhumaan Neroli-öljyn ihanuudesta ihonhoidossa. Tämä eksoottisista appelsiininkukista höyrytislattu kukkaisöljy on salainen ase ihonhoidossa. Jos haluat kirkastaa ihoasi, miksi et kokeilisi höyryttää kotona kasvojasi tämän poikkeuksellisen eteerisen öljyn avulla? Lämmitä 400 ml vettä, kaada vesi kulhoon ja lisää 3 tippaa Neroli- ja Geranium-öljyä. Vedä pyyhe pään päälle ja aseta kasvosi lähelle kulhoa. Höyrytä kasvojasi 5-10 minuuttia niin, että höyry avaa ihohuokosesi.

Ota iisisti

Olipa kyseessä sitten rankan treenin jälkeinen olotila tai kiireisen päivän jälkeinen ilta, rentoutuminen on tärkeää. Kokeile rentoutumishetkiin seuraavaa: Lisää kosteutettuun pyyhkeeseen 2 tippaa Neroli-, Marjoram- ja Peppermint-öljyä. Levitä kylmä pyyhe takaraivolle, hartioiden päälle tai alaselkään ja unohda kaikki muu!

Neroli-, Marjoram- ja Peppermint-öljyt kuntosalilla

Miten sinä aiot käyttää eteeristä Neroli-öljyä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.