Uleiuri de top pentru călătorii și vacanțe locale

0 27/09/2021 - Stil de viață, WELLNESS

Pe măsură ce lumea începe să se deschidă din nou lucrurile revin, încet, la ce era odată, călătoriile sunt planificate din nou, iar noi nu am putea fi mai fericiți. Totuși, pentru cei care nu sunt gata, încă, să plece peste hotare, vacanțele locale au devenit noua normalitate, iar unul dintre câștigurile majore ale acestei situații este posibilitatea de a transporta uleiuri și produse infuzate cu uleiuri, cu ușurință, în deplasări mai aproape de casă!

În această postare vă vom arăta câteva dintre uleiurile noastre de top pentru călătorii, indiferent dacă sunt pentru călătoria în sine, pentru transformarea locuinței de vacanță într-o casă confortabilă departe de acasă sau pentru a te ajuta să te învălui în mirosul exotic al ținuturilor îndepărtate, chiar dacă ești aproape de casă! La Young Living, ne mândrim că putem oferi uleiuri pentru orice ocazie, iar acum și vacanța locală trebuie acoperită!

Călătorește confortabil

Știm cu toții că cea mai stresantă parte a unei vacanțe este călătoria, iar când vine vorba de vacanțe locale, înseamnă mers îndelungat cu mașina, blocaje în trafic și menținerea preocupărilor celor mici pe drum.Când vine vorba de a găsi un ulei perfect pentru deplasările locale, puține sunt mai comode decât Peace & Calming® Roll-On, datorită rolei sale confortabile, ce permite aplicarea facilă din mers și mirosului său dulce citric. Nu numai că parfumul ușor floral al uleiului creează un mediu pașnic, dar și calmează spiritul și chiar oferă o strălucire minunată pielii, ajutându-te să te calmezi și să continui până la destinație!

Roll-On Peace & Calming® pentru mașină

Începe ziua cu pas arcuit

Deși vacanța oferă un prilej excelent pentru a mai reduce restanța la somn și pentru relaxare, asta nu înseamnă că nu vrei să începi fiecare zi simțindu-te luminoasă și revigorată înainte de a explora noile împrejurimi. Cu fantasticul nostru Morning Start Bath & Shower Gel, vei face exact asta, datorită parfumului său purificator și revigorant și formulei profund hidratante. Deoarece conține uleiuri esențiale precum rozmarin, Ienupăr și Mentă piperată, acest gel de duș revigorant te va trezi și te va pregăti imediat pentru ziua ce urmează.

Morning Start Bath & Shower Gel în duș

Răsfață-ți degetele de la picioare

Vacanțele locale implică mult mers pe jos, indiferent dacă mergi la plajele locale, la munte pentru drumeții sau preferi să-ți petreci zilele libere plimbându-te prin orășelele și localitățile din jur. Cu baia pentru picioare infuzată cu ulei esențial vei putea să-ți recuperezi picioarele în fiecare seară, ceea ce te va ajuta să-ți continui vacanța activă fără ca picioarele tale obosite și dureroase să te trădeze.

Ce îți trebuie

  • 50 g Epsom Salts
  • 10 picături de Ulei esențial Tea Tree
  • Apă caldă
  • Un lighean de picioare
  • Prosop
  • Cremă/gel hidratant pentru picioare

Metodă

  1. Toarnă sărurile Epsom în bazinul gol.
  2. Adaugă uleiul esențial de arbore de ceai (sau un alt ulei la alegere) și agită-l pentru a se amesteca.
  3. Pune suficientă apă caldă în bazin pentru a-ți acoperi picioarele și agită amestecul din apă până la dizolvarea sărurilor. Amestecarea se poate face cu picioarele sau cu o lingură.
  4. Înmoaie-ți picioarele timp de 20-30 de minute. După ce termini, șterge-ți picioarele și folosește o cremă/gel hidratant la alegere.

Uleiul esențial Tea Tree cu baia pentru picioare

Savurează de tratamente de tip spa în timpul vacanței

Dacă-ți lipsește experiența șederii într-un hotel din străinătate, nu există motive pentru a nu aduce răsfățul unei vacanțe afară în concediul din țară! Transformă-ți locația în propriul spa și readu vitalitatea minții, corpului și spiritului, cu ajutorul  Relaxation Massage Oil. Plin de uleiuri esențiale, inclusiv Tangerine, Lavender și Ylang Ylang, acest ulei hrănitor poate fi aplicat prin masaj pe spate, umeri și picioare, pentru a genera o senzație de calm cu beneficiul suplimentar al unui parfum învigorant.

Relaxation Massage Oil pentru masaj

Învăluie-te în parfumurile favorite

Pentru o senzație de pace suplimentară a călătoriei de revenire acasă, de ce să nu investești într-un aromatizor pentru mașină! Disponibile în culorile aur roz și gri, aceste aromatizoare de mașină folosesc tampoane de bumbac ce absorb uleiul și aerul condiționat sau căldura emisă prin duzele de ventilație ale mașinii pentru a-ți umple mașina cu aromele uleiurilor esențiale alese.Spune adio oricăror mirosuri neplăcute și, în loc, savurează aromele tale favorite, oriunde mergi!

Aromatizor de mașină montat în duza de ventilație

Cum vei folosi uleiurile esențiale în vacanța locală? Scrie-ți comentariile mai jos sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.