Vrijeme za kupanje bebe uz Young Living Seedlings®

0 15/06/2022 - Djeca, Upotreba eteričnih ulja, YOUNG LIVING

Novopečeni roditelji suočeni su s golemim izborom artikala za svoje novorođenče, za koje svakako žele najbolju kvalitetu i potpunu sigurnost. Prvih nekoliko tjedana hranjenja, mijenjanja pelena i neprospavanih noći već je dovoljan izazov i bez brige zbog silnog izbora proizvoda za kupanje bebe. Zato smo stvorili liniju Seedlings® za bebe koja u roditelje ulijeva povjerenje, oslobađa ih potrebe za proučavanjem nepoznatih sastojaka s deklaracija proizvoda i daje im više vremena za ono najvažnije – gradnju posebnog odnosa sa svojim djetetom. Nježni i sigurni sastojci prirodnog porijekla čine Seedlings® proizvode savršenima za nježnu bebinu kožu i njihov osjetljiv organizam. U ostatku teksta podijelit ćemo nekoliko korisnih savjeta za kupanje beba i provesti vas kroz liniju Seedlings® proizvoda za bebe kako biste u tren oka postali pravi stručnjak za kupanje bebe.

Nasmijana majka s bebom u ručniku za kupanje

Uspostavljanje rutine kupanja bebe

Dolaskom novog člana obitelji svaki roditelj želi učiniti što je više moguće. No kako bebu pravilno staviti u kadicu? Kako bebu pravilno držati kod kupanja? Kojim je sredstvima okupati i kako? Pitanja je mnogo, ali strogih i brzih pravila nema. Međutim, imamo praktične trikove i savjete za sigurno kupanje bebe s kojima ćete lako ući u štos. Dotaknimo se najprije temperature. Prostorija za bebino kupanje treba biti topla, a sav potreban pribor – dječja kadica s toplom vodom, dva ručnika, čista pelena, čista odjeća i vata – treba biti nadohvat ruke. Kada bebu pripremate za kupanje, pri ruci je dobro imati Young Living vlažne maramice za bebe Seedlings® Baby Wipes za slučaj da dođe do male nezgode nakon skidanja pelene.

Beba se igra u kadi s gumenom patkicom

Praktični savjeti za sigurno prvo kupanje bebe

  1. Prije nego što bebu stavite u kadu, provjerite da je voda dovoljno topla, ali ne i vruća. Utvrdite je li temperatura vode odgovarajuća tako da uronite zapešće ili lakat u kupku i dobro je promiješate da ne bi na dijelovima bila prevruća.
  2. Ako imate novorođenče koje se još privikava na kupanje, pokušajte ga nasloniti na koljena, zatim mu očistite lice i kosicu običnom vodom i vatom. Preporučujemo da izbjegavate primjenu proizvoda u blizini lica i glavice novorođenčeta sve dok ne navrši najmanje mjesec dana.
  3. Pažljivo spustite bebu u kadicu, držeći jednom rukom glavicu i ramena, a drugom pažljivo prelijevajući vodu po bebi, pazeći da nema prskanja. Ako tražite nježnu i sigurnu kupku za bebe, oduševit će vas Young Living dječja kupka i šampon Seedlings® Baby Wash & Shampoo s vegetarijanskim sastojcima prirodnog porijekla, iznimno blagima za osjetljivu mladu kožu.
  4. Neka bebina glavica uvijek bude dovoljno visoko iznad vode i bebu nikad ne ostavljajte u kadi bez nadzora.
  5. Kada beba bude čista kao suza, podignite je iz kadice i lagano posušite ručnikom. Posebnu pažnju tada valja obratiti na nabore i pregibe na koži.
  6. Sada je odličan trenutak za nježnu masažu djeteta blagim uljem za bebe Seedlings® Baby Oil. Spoj je to ugodnih ulja u kojem se ističu blagotvorno eterično ulje lavande, ylang-ylanga i geranija, čija aroma obećava umirujuću atmosferu tijekom pripreme za spavanje. Naglašavamo još jednom da valja izbjegavati ulja za kupanje sve dok beba ne navrši bar jedan mjesec.
  7. Kada bebu posušite, prije previjanja i oblačenja čiste odjeće na red dolazi nježna krema za pelensko područje Seedlings® Diaper Cream.

Linija Young Living Seedlings® proizvoda za bebe u košari s igračkom Slika prikazuje ove proizvode: ulje za bebe Seedlings® Baby Oil, vlažne maramice za bebe Seedlings® Baby Wipes, losion za bebe Seedlings® Baby Lotion, krema za pelensko područje Seedlings® Diaper Cream te kupka i šampon za bebe Seedlings® Baby Wash & Shampoo.

Svakako predlažemo da se pri odabiru novih proizvoda za kupanje i njegu nakon kupanja posavjetujete s pedijatrom. Asortiman Young Living Seedlings® proizvoda za bebe prepun je proizvoda s već razrijeđenim eteričnim uljima kako bi njihova doza bila sigurna za osjetljivu dječju kožu. Međutim, za svaki slučaj, prije primjene svakog novog proizvoda uvijek valja napraviti test na malom dijelu kože.

Koje Young Living Seedlings® proizvode za bebe vaša obitelj najviše voli? Ostavite komentar u nastavku ili nam se javite na mseublog@youngliving.com.

Share

No comments

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.