A Young Living útmutatója a Thieves® illóolaj használatához

0 20/04/2022 - ILLÓOLAJOK, Takarítás, Uncategorized @hu

A Young Living növényi alapú, tiszta összetevők felhasználásával készült, egyedülálló Thieves® illóolaja hihetetlen sokoldalúsága miatt világszerte elismert. A négy, 15. századi francia tolvaj legendája által ihletett hatékony illatkeverék a Lemon, Clove, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata és a Rosemary illóolajokat tartalmazza, és meleg, fűszeres illata az otthonod minden helyiségében élvezhető. Ebben a blogbejegyzésben megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseidet a Thieves® termékekkel kapcsolatban, az olaj történetéről és összetételéről, és a Thieves-tartalmú termékek felhasználási lehetőségeiről egyaránt!

Mi a Thieves illóolaj története?

A Young Living szabadalmazott Thieves illóolajkeverékét a négy 15. századi francia tolvaj legendája ihlette, akik megalkották és magukon hordták a növényi anyagok különleges aromás kombinációját, amelyről úgy tartották, hogy védelmet nyújt, miközben élőktől és holtaktól egyaránt loptak. Amikor végül letartóztatták őket, a francia hatóságok felismerték, hogy akkora értéke van ennek a keveréknek, hogy a tolvajok enyhébb büntetést kaptak, azzal a feltétellel, hogy felfedik titkos receptjük összetevőit. Így aztán egy legendás meséből létrejött a modern kor kötelező darabja.

Thieves® illóolaj

Mi a Thieves illóolaj és hogyan használható?

A Lemon, Clove, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata, és Rosemary illóolajok hatékony kombinációjának köszönhetően, a Thieves egy meleg és fűszeres illatú illóolajkeverék.. Nem csak önálló illóolajként vásárolható meg, de kulcsfontosságú összetevője a Young Living otthoni tisztító- és testápolási termékeinek, amelyek mindegyike helyettesíti a durva vegyszerszagokat természetes eredetű és növényi alapú összetevőkkel a kiváló tisztító erő érdekében. Ha önmagában használod a Thieves illóolajat, akkor a pulzuspontjaidra vagy a nyakkivágásra is felviheted pikáns illatszerként, és ha valamelyik Thieves-illatú tisztítószerünket választod, otthonod minden helyiségében praktikusan alkalmazható.

Van-e a Young Livingnek Thieves+® illóolaja?

A számos Young Living Thieves® termék mellett a Thieves®+ kulináris olajat is kínáljuk, amelyet hozzádhatsz kedvenc ételeidhez az extra ízesítés kedvéért. A különleges, erőteljes és fűszeres illatú Thieves®+ olajnak ott a helye a fűszerpolcodon. és a napi NingXia Red® italoddal is kombinálhatod, a kirobbanó íz kedvéért.

Thieves+® illóolaj, NingXia Red® és egy zacskó citrom

Hogyan használható a Thieves illóolaj takarításhoz?

A Thieves frissítő ereje a ház minden helyiségében használható, köszönhetően Thieves termékcsaládunk széles kínálatának. Thieves tisztítótermékeink kizárólag természetes eredetű összetevőkből készülnek, így jó érzéssel tölthet el annak a tudata, hogy hatékonyan takaríthatsz, anélkül, hogy erős vegyszerek kerülnének otthonodba. A Thieves termékek takarításhoz való felhasználásának néhány módja: Higítsd a Thieves® Household Cleaner-t vízzel szórófejes flakonban, gyorsan ható, univerzális tisztítószert hozva létre, vagy használd a Thieves® Laundry Soap mosószert, amely ruháidat édes, friss és enyhén citrusos illatúvá varázsolja.

A Thieves tisztító termékcsaládunk higiéniai és fogászati ​​termékeket is tartalmaz, amelyek a Thieves erejét kínálják durva vegyszerek vagy mesterséges illatanyagok használata nélkül. A Thieves® AromaBright Toothpaste reggel-este használható az egészséges fogíny és az erős fogak megőrzéséhez, a Thieves® Foaming Hand Soap pedig tisztítja és kondicionálja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Thieves termékcsaládunk végtelen számú felhasználási lehetőséget kínál a Thieves illóolajkeverék csodálatos illatával.

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap, Thieves® AromaBright Toothpaste és Thieves® Foaming Hand Soap

Neked melyik a kedvenc Thieves terméked? Írd meg kommentben alul, vagy írj nekünk közvetlenül a mseublog@youngliving.com email címen.

Share

No comments

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.