Young Livings guide till att använda den eteriska oljan Thieves®

0 20/04/2022 - ETERISKA OLJOR, Upptäck eteriska oljor, YL-produkter, YOUNG LIVING

Young Livings otroliga eteriska olja Thieves® är gjord på växtbaserade och rena ingredienser och är omtyckt över hela världen för att den är så användbar. Thieves inspirerades av legenden om fyra franska tjuvar från 1400-talet och är en verkningsfull blandning av de eteriska oljorna Lemon (citron), Clove (kryddnejlika), Cinnamon Bark (kanel), Eucalyptus radiata och Rosemary (rosmarin) och har en varm och kryddig doft som passar i hela hemmet. I det här blogginlägget kommer vi att besvara dina främsta frågor om Thieves: historien bakom oljan, vad den består av och hur man kan använda vårt utbud med Thieves-berikade produkter!

Vad handlar berättelsen om den eteriska oljan Thieves om?

Young Livings eteriska oljeblandning Thieves inspirerades av legenden om de fyra franska tjuvarna som på 1400-talet utformade och använde en särskild kryddblandning som de trodde skulle skydda dem när de stal från de levande och döda. När de till slut blev arresterade insåg den franska polisen värdet av deras blandning och gav dem ett kortare straff på villkor att de berättade vilka ingredienser som fanns i deras hemliga blandning. Således skapades en populär, modern produkt från en legendarisk saga.

Den eteriska oljan Thieves®

Vad är Thieves för slags eterisk olja och hur kan man använda den?

Thieves är en eterisk oljeblandning med en varm och kryddig doft som innehåller en blandning av oljorna citron, kryddnejlika, kanel, eukalyptus och rosmarin. Den finns att köpa som en separat eterisk olja och är även huvudingrediensen i många av Young Livings hushållsprodukter och hygienartiklar. Alla dessa produkter är ett alternativ till starka kemiska lukter med naturligt härledda och växtbaserade ingredienser som rengör på djupet. Den eteriska oljan Thieves kan användas som en kryddig doft på handleder och nacke och våra Thieves-berikade hushållsprodukter passar utmärkt i alla hemmets utrymmen.

Har Young Living en eterisk olja som heter Thieves+®?

Utöver alla Thieves-produkter Young Living erbjuder har vi även matlagningsoljan Thieves®+ som man kan tillsätta som smaksättning i olika maträtter. Thieves®+ är unik, stark och kryddig och något vi verkligen rekommenderar på kryddhyllan. Prova den också i ett glas NingXia Red® som en läcker dryck med massa nyttigheter.

Den eteriska oljan Thieves+®, NingXia Red® och en påse citroner

Hur kan man använda den eteriska oljan Thieves i städning?

Den uppfriskande kraften hos Thieves passar i alla hemmets rum tack vare våra Thieves-berikade hushållsprodukter. Våra Thieves-rengöringsprodukter innehåller enbart naturligt härledda ingredienser så att du kan känna dig trygg med att du storstädar effektivt utan några starka kemikalier. Några av våra favoritsätt för att använda Thieves-produkterna i hemmet är att blanda Thieves® Household Cleaner med vatten i en sprejflaska som ett allrengöringsmedel eller använda Thieves® Laundry Soap för att ge kläderna en söt, fräsch doft med inslag av citrus.

Thieves-utbudet innehåller också hygien- och tandvårdsartiklar som har kraften hos Thieves utan några skadliga ämnen eller konstgjorda dofter. Vårt Thieves-sortiment kan användas på oändligt många sätt och alla produkter är berikade med vår populära blandning Thieves. Här finns allt från Thieves® AromaBright Toothpaste som kan användas morgon och kväll för att främja ett friskt tandkött och starka tänder till Thieves® Foaming Hand Soap, som rengör och vårdar huden utan att torka ut den.

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap, Thieves® AromaBright Toothpaste och Thieves® Foaming Hand Soap

Vilken är din favoritprodukt i Thieves-sortimentet? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.