Young Living -opas eteerisen Thieves®-öljysekoituksen käyttöön

0 20/04/2022 - ETEERISET ÖLJYT, Kaikki postaukset, Siivoaminen

Kasvipohjaisista ainesosista ja puhtaista eteerisistä öljyistä valmistettu ainutlaatuinen eteerinen Thieves®-öljysekoitus on rakastettu öljy eri puolilla maailmaa muun muassa sen monipuolisuuden vuoksi. Eteerisen Thieves-öljysekoituksen   inspiraationa on toiminut neljä 1400-luvulla elänyttä varasta, jotka tarinan mukaan kehittivät  sitruunasta, tuoksuneilikasta, kanelinkuoresta, Eucalyptus Radiatasta ja rosmariinista tuoksuyhdistelmän, koska he uskoivat sekoituksen suojelevan heitä ryöstelyretkillään ruttoa vastaan. Tässä blogikirjoituksessa vastaamme kysymyksiisi eteerisestä Thieves-öljysekoituksesta liittyen tuotteen historiaan, itse öljysekoitukseen ja tapoihin, joilla Thieves-sekoitusta sekä sitä sisältäviä tuotteita voidaan käyttää.

Mikä on Thieves-öljysekoituksen takana oleva tarina?

Young Livingin eteerisen Thieves-öljysekoituksen inspiraationa on toiminut neljästä 1400-luvun varkaasta kertova legenda. Tarinan mukaan varkaat käyttivät ryöstelyretkillään mm. tuoksuneilikasta ja rosmariinista valmistettua tuoksusekoitusta, koska he uskoivat sekoituksen suojelevaan voimaan. Kun varkaat vihdoin saatiin kiinni, ranskalaiset viranomaiset halusivat niin epätoivoisesti saada kyseisen tuoksusekoituksen reseptin itselleen, että he lupasivat varkaille lievemmän tuomion, jos nämä suostuisivat paljastamaan tuoksuyhdistelmän salaisuuden. Ja tähän perustuu meidän suosittu eteerinen Thieves-öljysekoituksemme.

Eteerinen Thieves®-öljysekoitus

Mikä on eteerinen Thieves-öljysekoitus ja miten sitä voidaan käyttää?

Lämmin ja mausteiselta tuoksuva Young Living Thieves-öljysekoitus sisältää voimakkaita sitruunan, tuoksuneilikan, rosmariinin, kanelinkuoren ja eukalyptuksen eteerisiä öljyjä. Thieves on varsin toimiva öljysekoitus jo yksinäänkin, mutta se on myös lukuisten Young Livingin kodinpuhdistus- ja hygieniatuotteiden korvaamaton ainesosa. Thieves-öljysekoitusta voidaan levittää pulssipisteille ja kaulan alueelle mausteiseksi aromiksi. Sen lisäksi kodin siivoustuotteemme sisältävät Thieves-öljysekoitusta.

Onko Young Livingillä valikoimissaan Thieves Plus-öljyä?

Young Livingillä on myös valikoimissaan kulinaarinen Thieves®+, jota voidaan lisätä suosikkiruokiin ja -juomiin lisämakua tuomaan. Voit tehdä itsellesi erikoisherkun lisäämällä pari tippaa Thievesiä NingXia Red® -juomaasi. Muutenkin Thieves Plus on hyödyllinen tuote maustearsenaaliisi.

Thieves+®, NingXia Red® ja pussillinen sitruunoita

Miten Thieves®-öljysekoitusta voidaan käyttää siivoamiseen?

Thievesin raikastava voima on tervetullut talon jokaiseen huoneeseen Thieves-öljysekoitusta sisältävien puhdistustuotteiden ansiosta. Thieves-kodinpuhdistustuotteemme ovat täysin kasviperäisiä, joten sinun ei tarvitse kantaa huonoa omaatuntoa siitä, että altistaisit itsesi ja perheesi koville kemikaaleilla siivotessasi kotia. Suosikkitapojamme käyttää Thieves-tuotteita on muun muassa lisätä Thieves® Household Cleaneriä vettä sisältävään suihkepulloon saadaksesi tehokkaan eri pinnoille soveltuvan puhdistusaineen sekä pyykin peseminen Thieves® Laundry Soapilla, joka jättää vaatteisiin raikkaan sitruunaisen tuoksun.

Thieves-sarjassamme on myös henkilökohtaisen hygienian ja suun puhdistustuotteita, jotka tarjoavat Thievesin voimaa ilman vahvoja puhdistusaineita tai keinotekoisia tuoksuja. Thieves-sarjamme tuotteissa riittää valinnanvaraa.  Thieves® AromaBright Toothpaste huolehtii hampaistasi ja ikenistäsi, kun taas Thieves® Foaming Hand Soap varmistaa käsiesi puhtauden käsiä kuivattamatta.

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap, Thieves® AromaBright Toothpaste ja Thieves® Foaming Hand Soap

Mikä on Thieves-sarjamme suosikkituotteesi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.