Ghidul Young Living pentru uleiul esențial Thieves®

0 20/04/2022 - Curățenie, Toate postările, ULEIURI ESENȚIALE

Excepționalul amestec de uleiuri esențiale Thieves® de la Young Living, conceput special cu ingrediente pure, non-toxice, din surse naturale și pe bază de plante este bine cunoscut, în întreaga lume, pentru versatilitatea sa incredibilă. Inspirat din legenda a patru hoți francezi din secolul al 15-lea, Thieves este o combinație puternică de uleiuri esențiale de lămâi, cuișoare, scorțișoară, eucalipt radiata și rozmarin, și emană o aromă caldă și intensă de care te poți bucura în orice încăpere din casa ta. În acest blog îți vom răspunde la unele dintre cele mai importante întrebări de-ale tale despre Thieves. Mai mult decât atât, îți vom prezenta istoria din spatele acestui amestec, precum și modalitățile în care poți folosi eficient produsele noastre eco infuzate cu Thieves!

Care este povestea din spatele uleiului esențial Thieves?

Amestecul brevetat de uleiuri esențiale Thieves de la Young Living a fost inspirat din legenda a patru hoți francezi din secolul al 15-lea care au formulat și au purtat o combinație aromatică specială de plante despre care credeau că îi protejează în timp ce furau atât de la cei vii, cât și de la cei morți. În cele din urmă, când au fost arestați, autoritățile franceze au recunoscut că amestecul pe care hoții îl purtau era foarte valoros. Prin urmare, hoții au primit o pedeapsă mai blândă, cu condiția să dezvăluie ingredientele din formula lor secretă. Astfel, dintr-un basm legendar a fost creat un produs necesar zilelor noastre.

Uleiul esențial Thieves®

Ce este uleiul esențial Thieves și cum poate fi folosit?

Thieves este un amestec de uleiuri esențiale de lămâi, cuișoare, scorțișoară, eucalipt radiata și rozmarin, cu o aromă caldă, intensă. Acesta poate fi achiziționat separat ca ulei esențial, dar este și un ingredient de bază în multe dintre produsele noastre vegane pentru curățarea casei, care înlocuiesc mirosurile de chimicale dure cu produse non-toxice, cu ingrediente derivate din surse naturale și pe bază de plante – pentru o putere de curățare superioară. Când este folosit de unul singur, poate fi aplicat pe punctele tale de puls sau pe decolteu pentru o aromă intensă, iar când optezi pentru produsele de uz casnic infuzate cu Thieves, cu siguranță le vei găsi multe întrebuințări practice în fiecare încăpere din casa ta.

Oferă Young Living un ulei alimentar Thieves+®?

Pe lângă multitudinea de produse Thieves, noi oferim și un ulei culinar Thieves®+ care poate fi adăugat în mâncărurile favorite pentru mai multă aromă. Distins, puternic și intens, noi recomandăm să adaugi Thieves®+ în raftul tău de condimente și în doza ta zilnică de NingXia Red® pentru o băutură picantă cu un gust minunat și plină de bunătate.

Amestecul de uleiuri esențiale Thieves+®, NingXia Red® și o plasă de lămâi

Cum poate fi folosit uleiul esențial Thieves la curățenie?

Puterea de revigorare, non-toxică, a amestecului Thieves este bine venită în fiecare încăpere din casa ta dorită produselor noastre – eco- de uz casnic infuzate cu Thieves. Produsele noastre Thieves pentru curățenie făcute exclusiv din ingrediente derivate din surse naturale, astfel încât să te simți bine știind că obții o curățare eficientă, fără a aduce substanțe chimice dure în casa ta. Unele dintre modalitățile noaste preferate de a folosi produsele Thieves pentru curățenie include diluarea detergentului de uz casnic Thieves® Household Cleaner cu apă într-o sticlă cu pulverizator pentru a crea un detergent universal cu acțiune rapidă pentru toate suprafețele sau folosirea detergentului pentru haine Thieves® Laundry Soap pentru a-ți lăsa hainele cu un miros dulce, proaspăt și ușor citric.

Gama noastră de produse pentru curățenie Thieves include, de asemenea, produse de îngrijire personală și dentară care oferă puterea naturală Thieves, fără a folosi agenți de curățare duri sau parfumuri artificiale. De la pasta de dinți Thieves® AromaBright Toothpaste, care poate fi folosită dimineața și seara pentru gingii sănătoase și dinții puternici, până la săpunul spumant pentru mâini Thieves® Foaming Hand Soap, care curăță și hrănește, fără a duce la uscarea excesivă a pielii, gama noastră Thieves promite întrebuințări nenumărate, toate cu mirosul iubit al amestecului nostru popular Thieves.

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap, Thieves® AromaBright Toothpaste și Thieves® Foaming Hand Soap

Care este produsul tău preferat din gama noastră Thieves? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.