Vodič kroz eterično ulje Young Living Thieves®

0 20/04/2022 - Čišćenje, ETERIČNA ULJA

Jedinstveno Young Livingovo eterično ulje Thieves® popularno je širom svijeta zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj svestranosti i čistim sastojcima na biljnoj bazi. Thieves je moćna, topla i pikantna mješavina eteričnog ulja limuna, klinčića, cimeta, eukaliptusa radiate i ružmarina, u kojoj možete uživati u svakom kutku svoga doma. Znate li da je formula Thievesa nadahnuta legendom o francuskim lopovima iz 15. stoljeća? Nastavite čitati jer ćete ovdje pronaći odgovore na najčešća pitanja o Thievesu, njegovoj povijesti, formuli i raznim načinima na koje možete uživati u Young Livingovim proizvodima obogaćenima Thievesom.

Kako glasi priča o eteričnom ulju Thieves?

Young Living je inspiraciju za svoju patentiranu mješavinu eteričnih ulja Thieves pronašao u francuskoj legendi iz 15. stoljeća o pljačkašima koji su oblikovali i na sebe nanosili posebnu aromatičnu biljnu mješavinu, vjerujući da ih štiti tijekom krađe od mrtvih i umirućih od kuge koja je tada harala. Kada su naposljetku uhvaćeni, sudac je odlučio da će ih poštedjeti stroge kazne ako otkriju sastojke svoje tajne formule kojom su izbjegli tu tešku bolest. I tako je iz stare narodne priče stvoren moderan must-have proizvod.

Eterično ulje Thieves®

Što je eterično ulje Thieves i kako ga upotrijebiti?

Thieves je potentan spoj eteričnih ulja limuna, klinčića, cimeta, eukaliptusa radiate i ružmarina, koja odišu svježom, laganom i toplom aromom koja tješi osjetila. Thieves možete kupiti kao samostalnu mješavinu eteričnih ulja u bočici od 5 i 15 ml, no ono je i ključan sastojak mnogih drugih Young Livingovih proizvoda za čišćenje doma i osobnu njegu. Naši proizvodi zamjenjuju teške kemikalije oštra mirisa sastojcima na biljnoj bazi, ugodne arome i vrhunske moći čišćenja. Kada se koristite bočicom eteričnog ulja Thieves, možete ga nanijeti na žile kucavice ili vrat kao parfem topla mirisa, a ako se odlučite za neki od naših proizvoda za čišćenje s dodatkom Thievesa, u svježem mirisu i blistavoj čistoći moći ćete uživati u svakoj prostoriji svoga doma.

Nudi li Young Living kulinarsko eterično ulje Thieves®+?

Osim niza kozmetičkih proizvoda i sredstava za čišćenje obogaćenih Thievesom, u Young Livingovoj ponudi Thieves proizvoda naći ćete i Plus kulinarsko eterično ulje Thieves®+. Ovo izražajno, moćno i toplo gastronomsko ulje s lakoćom će vaše omiljene recepte oslikati senzacijom okusa. Pokušajte kapljicu ulja Thieves+ dodati dnevnoj čašici napitka NingXia Red® s goji bobicama radi još izraženijeg okusa i dodatnih prednosti eteričnih ulja.

Eterično ulje Thieves+®, napitak NingXia Red® i vreća limuna

Kako eterično ulje Thieves pomaže u čišćenju?

Osvježavajuća moć Thievesa dobrodošla je u svakoj prostoriji doma, i to ponajprije zahvaljujući našoj liniji Thieves proizvoda za čišćenje kućanstva na prirodnoj bazi i s dodatkom eteričnih ulja. Young Livingovi proizvodi za čišćenje obogaćeni eteričnim uljem Thieves sastoje se isključivo od pouzdanih sastojaka iz prirodnih izvora kako biste dom mogli očistiti sigurno i učinkovito, bez štetnih kemikalija i uživajući u ugodnom mirisu svježine. Kada je riječ o čišćenju Thieves proizvodima za čišćenje domaćinstva, preporučujemo da koncentrirano sredstvo za čišćenje Thieves® Household Cleaner pomiješate s vodom u bočici za prskanje kao višenamjenski sprej za čišćenje raznih površina. Isto tako, kada odjeću operete deterdžentom za rublje Thieves® Laundry Soap, mirisat će slatko, svježe i blagom notom citrusa.

Šarolika linija Thieves uključuje i proizvode za osobnu, dentalnu i oralnu higijenu s dodatkom eteričnog ulja Thieves, bez opasnih kemikalija i umjetnih mirisa. Od paste za zube Thieves® AromaBright Toothpaste za cjelodnevno održavanje zdravlja desni, zubi i usne šupljine do pjenastog sapuna za ruke Thieves® Foaming Hand Soap koji njeguje kožu bez dodatnog isušivanja, široka lepeza Thieves proizvoda ističe se gotovo beskrajnim načinima primjene te dodatkom blagotvorne mješavine eteričnih ulja Thieves.

Sredstvo za čišćenje Thieves® Household Cleaner, deterdžent za rublje Thieves® Laundry Soap, pasta za zube Thieves® AromaBright Toothpaste i pjenasti sapun za ruke Thieves® Foaming Hand Soap

Koji proizvod iz Young Livingove linije Thieves najviše volite? Ostavite komentar u nastavku ili nam se javite na mseublog@youngliving.com.

Share

No comments

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.