Het gebruik van Thieves® van Young Living

0 20/04/2022 - Alle berichten, ETHERISCHE OLIËN, Schoonmaken

Thieves®, een uitzonderlijke etherische olie speciaal samengesteld met plantaardige en zuivere ingrediënten, staat wereldwijd bekend om zijn ongelooflijke veelzijdigheid. Thieves is geïnspireerd door de legende van vier Franse dieven uit de vijftiende eeuw en is een krachtige combinatie van Lemon (citroen), Clove (kruidnagel), Cinnamon Bark (kaneelschors), Eucalyptus Radiata en Rosemary (rozemarijn) met een warme, kruidige geur waar in iedere ruimte van het huis van genoten kan worden. In deze blog beantwoorden we enkele belangrijke vragen over Thieves, zowel over de geschiedenis als de olie zelf, en de manieren waarop onze Thieves-producten gebruikt kunnen worden.

Wat is het verhaal achter Thieves?

Thieves is gebaseerd op het verhaal van vier Franse dieven uit de vijftiende eeuw. Ze droegen een speciale combinatie van kruidnagel, rozemarijn en andere planten ter bescherming tijdens hun rooftochten. Toen ze uiteindelijk gearresteerd werden, erkenden de Franse autoriteiten dat het mengsel zo waardevol was dat de dieven een lagere straf kregen, op voorwaarde dat ze de ingrediënten van deze geheime formule deelden. En zo werd een moderne musthave geboren uit een legende!

Etherische olie Thieves®

Wat is Thieves en hoe kan deze olie gebruikt worden?

Thieves is een warme, kruidige en krachtige etherische oliemelange van citroen, kruidnagel, kaneel, eucalyptus radiata en rozemarijn. De olie is niet alleen los verkrijgbaar, maar is ook een van de hoofdingrediënten in diverse schoonmaakproducten en persoonlijke verzorgingsproducten die agressieve geuren vervangen door plantaardige ingrediënten en ingrediënten met natuurlijke oorsprong voor superieure reinigingskracht. De etherische olie kan op de polsen of hals aangebracht worden en als kruidig parfum gedragen worden. Je zult vast ook handige manieren vinden om van onze met Thieves verrijkte schoonmaakproducten in iedere ruimte van het huis te genieten.

Heeft Young Living ook Thieves+®?

Naast de vele Thieves-producten bieden we ook onze culinaire olie Thieves®+, die gebruikt kan worden om favoriete gerechten meer smaak te geven. Thieves®+ is uitgesproken, krachtig en kruidig. Zet een flesje in het kruidenrek en combineer met een dagelijks shotje NingXia Red® voor een heerlijk drankje vol goeds.

Etherische olie Thieves+®, NingXia Red® en een zak citroenen

Hoe kan Thieves® gebruikt worden bij het poetsen?

De verfrissende kracht van Thieves® is welkom in iedere ruimte van het huis dankzij onze collectie schoonmaakmiddelen. Onze Thieves®-schoonmaakmiddelen bevatten exclusieve ingrediënten met natuurlijke oorsprong, zodat je weet dat je huis effectief schoon wordt zonder dat je agressieve chemicaliën in huis haalt. We hebben enkele favoriete manieren om Thieves®-producten in huis te gebruiken. Combineer eens Thieves® Household Cleaner met water in een sprayfles om een snelle allesreiniger samen te stellen, of gebruik Thieves® Laundry Soap voor kleding die zoet, fris en enigszins citrusachtig ruikt.

Onze Thieves®-collectie bevat daarnaast diverse producten voor de persoonlijke verzorging en mondverzorging, die allemaal de kracht van Thieves® bieden zonder gebruik te maken van agressieve reinigers of kunstmatige geuren. Van onze Thieves® AromaBright Toothpaste, die in de ochtend en avond gebruikt kan worden om een gezond tandvlees en sterke tanden te ondersteunen, tot onze Thieves® Foaming Hand Soap, die de huid reinigt en verzorgt zonder deze uit te drogen, onze Thieves®-collectie belooft eindeloos veel opties met de geliefde geur van onze populaire Thieves®.

Thieves® Household Cleaner, Thieves® Laundry Soap, Thieves® AromaBright Toothpaste en Thieves® Foaming Hand Soap

Wat is jouw favoriete Thieves®-product? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.