Katsaus vuoden 2021 Silver Retreat -tapahtumaan

0 16/11/2021 - YL-elämäntapa, YOUNG LIVING

Jokavuotinen Silver Retreat -tapahtuma pidettiin 29.9.-2.10.2021 Salt Lake Cityssä ja Young Livingin laventelimaatilalla Monassa.  Retriittiin kutsuttiin ne, jotka olivat ensimmäisen kerran täyttäneet Silverin kelpoisuuskriteerit kolme kuukautta peräkkäin. Koska jouduimme valitettavasti peruuttamaan vuoden 2020 tapahtuman, kutsuimme tämän vuoden upeaan tunnustus- ja koulutustapahtumaan Brand Partnerit, jotka olivat pätevöityneet Silvereiksi sekä vuonna 2020 että 2021. Tapahtuma oli hyvin erityislaatuinen ja sen tarkoituksena oli virkistää ja inspiroida rakastettuja Silvereitämme auttamalla heitä menestymään vastaisuudessakin jakamalla Young Living -tuotteitta.

Yksi Silver Retreat -tapahtuman osanottajista oli kroatialainen Ines Situm. Tässä hän kertoo omin sanoin matkastaan.

Lentokoneen ikkunasta näkyy luminen maisema

Ines Situmin sanoin

Hyviä uutisia kaikille! Täällä Kroatiassa ei enää vaadita visaa Yhdysvaltoihin matkustamiseen! Päätös tuli voimaan muutama päivä sitten, mutta valitettavasti se oli liian myöhään Salt Lake Cityssä pidettävään Silver Retreat -tapahtumaan nähden, joten minun matkani riippui täysin Visan saamisesta.

Valmistauduimme Visa-haastatteluun kuin olisimme olleet tekemässä tohtorin väitöskirjaa. Kirjaimellisesti. Meillä oli vahva visio ja halu tähän matkaan, koska emme halunneet jäädä mahtavasta tapahtumasta paitsi. Päätimme alusta lähtien, ettei mikään olisi tiellämme.

Pitkä tarina lyhyesti: visahakemuksemme hyväksyttiin. Matkustetaan siis Utahiin!

Seitsemän hymyilevää naista poseeraa Silver Retreat -tapahtuman alussa

Päästäksemme tälle seikkailulle meidän täytyi lentää kolmella eri lentokoneella yhteensä 16 tunnin ajan. Mahdollisuuksia osallistua johonkin näin mahtavaan tapahtumaan ei tule joka päivä, joten olin innoissani voidessani jakaa kaikki nämä kokemukset Majan, Petran, Ninan, Nancyn ja Ivonan kanssa. Vaikka emme olekaan samassa tiimissä, en olisi voinut toivoa parempaa seuraa. Koska olen 4 kuukaudella raskaana, otin yhteyttä gynekologiini ennen matkaa. Nyt oli hyvä hetki matkustaa, koska aamupahoinvointi oli hävinnyt, vatsani ei vielä ollut liian suuri ja tunsin itseni energiseksi. Matkan ajankohta oli siis olosuhteisiin nähden paras mahdollinen.

Matka Yhdysvaltoihin tuntui pitkältä, koska en jännitykseltäni pystynyt nukkumaan. Lento Grönlannin yli oli uskomaton elämys. Ajattelen edelleen, että en ole varmaan koskaan nähnyt mitään niin kiehtovaa. Emme olleet edes saapuneet vielä Silver Retreat -tapahtumaan ja olin jo niin innoissani.

Lopulta saavuimme Salt Lake Cityyn ja Silver Retreat sai alkaa! Meitä odotti lämmin vastaantulo upeine lahjoineen ja NingXia Red® -juomineen. Saimme kuulla kiinnostavia kommentteja maastamme ja kielestämme. Näin tapahtuu usein Yhdysvalloissa matkustaessa. Kaikki halusivat tietää kielestämme ja kyselivät mistä tulimme. Me kutsuimme heidät kaikki olkikukan keruuseen Šibenikin maatilalle kauniiseen Kroatiaan ensi vuonna.

Kuusi naista hymyilee ja poseeraa kädet pään yläpuolella vehreyden ympäröimänä.

Seuraavana päivänä suuntasimme laventelimaatilalle Monaan. Oi, se oli upea päivä! Aurinko paistoi ja ihmisiä oli paljon. Maatilavierailu ei olisi voinut olla kiinnostavampi. Meille kohokohdat olivat täynnä alennettuja tuotteita oleva telttahalli sekä tislaamokierros. Tislaamossa pääsimme itse todistamaan Young Livingin tuotteiden laatua. Young Livingin koko tarina oli alkanut Monan maatilalta ja tunsimme itsemme niin onnekkaiksi, että olimme siellä nyt. En voi sanoin kuvailla sitä ylpeyden tunnetta, jota koimme, varsinkin kun huomasimme Kroatian lipun eteeristen öljyjen tislaamon vieressä. Tämän jälkeen meille tarjoiltiin uskomaton maatilalounas. Lounaalla tapasimme ensimmäisen kerran Mary Youngin. Mikä inspiroiva nainen!

Lauantaina pidettiin johtamiskoulutusta ja sekin ylitti odotuksemme. Nautin jokaisesta puheesta: itkin, nauroin, tein muistiinpanoja, opiskelin ja ylipäätänsä imin kaiken itseeni. Johtamiskoulutuksen jälkeen järjestimme kahvit Emily-ylälinjan kanssa. Kaikki tuntui niin uskomattomalta. Ajattelin pieniä tyttäriäni toisella puolella maailmaa ja minua itseäni, nyt Amerikassa inspiroivien ihmisten ympäröimänä. Illalla juhlimme NingXia Redin®, karaoken ja tanssimisen merkeissä. Nauroimme paljon ja otimme valokuvia.

Neljä naista aurinkolaseissa hymyilemässä kuvaa varten

Meidän olisi tullut lähteä seuraavana aamuna, mutta päätimmekin jäädä kahdeksi ylimääräiseksi päiväksi. Vuokrasimme auton ja vierailimme kauniissa Arches-luonnonpuistossa ja Park Cityssä, joissa pääsimme nauttimaan syksyisistä väreistä, luonnosta ja ruoasta. Mietimme oman maamme Janica Kostelicaa, joka voitti neljä mitalia Utahin talviolympialaisissa vuonna 2002.

Onneksi paluulento Zagrebiin sujui nopeasti, koska olimme väsyneitä ja yritimme nukkua mahdollisimman paljon. Muut tytöt nukahtivat nopeasti, mutta minun oli vaikea rentoutua, koska pääni oli täynnä matkalla tapahtuneita asioita. Onneksi minulla oli koneessa Tranquil Roll-On. Levitin sitä reippaasti ja kuten aina, se toimi.

Kotiin päästyäni mietin retriittiä ja tiesin, että se olisi alku uudelle matkalle Young Livingin kanssa. Tapahtuma oli juuri sitä mitä tarvitsin löytääkseni uuden annoksen intohimoa ja motivaatiota.

Viisi naista hymyilee ja poseeraa ryhmäkuvassa Silver Retreat -tapahtumassa

Oletko sinä ollut Silver Retreatissä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.