Tutustu eteerisen Oregano-öljyyn – yrttiin täynnä ytyä

0 25/11/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Oreganon uskotaan olevan lähtöisin Välimeren alueen vuorilta. Kreikkalaisten legendojen mukaan rakkauden jumalatar Afrodite kasvatti oreganoa Olympos-vuoren puutarhassa. Tänä päivänä oreganoa käytetään paljon keittiöissä ympäri maailmaa. Oreganosta tislattu eteerinen öljy ei ehkä kuitenkaan ole se öljy, johon ensiksi tartutaan, kun eteeristä öljyä halutaan levittää iholle. Sen vuoksi kerromme tässä blogikirjoituksessa erilaisista tavoista, joilla voit käyttää eteeristä Oregano-öljyä (oreganoöljy) ja toivomme, että siitä tulee yksi sinun suosikkiöljyistäsi.

Eteerinen oreganoöljy

Tehosta kylpyä eteerisellä Oregano-öljyllä

Pitkän päivän jälkeen kylpy tuntuu taivaalliselta. Mausteisella ja stimuloivalla eteerisellä Oregano-öljyllä voit muuttaa tavallisen kylvyn kylpylämäiseksi elämykseksi, joka virkistää aistejasi voimakkaalla yrttituoksulla ja rauhoittaa ihoa hellävaraisesti. Lisää 6-8 öljytippaa kylpyveteen ja nauti raikastavan rentouttavasta kylvystä.

Nauti eteerisen Oregano-öljyn tehostamasta hieronnasta

Rauhoittavan arominsa vuoksi eteerinen Oregano-öljy sopii hyvin väsyneisiin lihaksiin keskittyvään hierontaan. Kolotti sitten lihaksiasi kiireisen viikon jälkeen tai olet vetänyt raskaan treenin salilla, niskan, olkapäiden ja selän hierominen eteerisellä Oragano-öljyllä parantaa taatusti oloasi. Parhaan hierontaöljyn saat, kun laimennat muutaman Oregano-tipan 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.

Eteerinen Oregano-öljy ja Young Living V-6®

Anna eteerisen Oregano-öljyn tehdä taikoja kutreille

Hiuksista huolehtiminen on yksi parhaita tapoja varmistaa, että näytämme hyvältä ja tunnemme olomme itsevarmoiksi. Jotta hiuksesi tuoksuvat yhtä upeilta kuin ne näyttävät, mikset kokeilisi lisätä muutama tippa Oregano-öljyä suosikkishampooseesi? Oregano-öljy myös puhdistaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa.

Tuo eteerisellä Oregano-öljyllä viehkoja tuoksunuotteja parfyymiin

Oregano-öljyllä on lukuisia hyötyjä, mutta meidän suosikkiasiamme Oreganossa on sen tuoksu. Tuoksu on lämmin, yrttinen ja vieraanvarainen ja siksi se sopii upeasti moniin parfyymeihin. Kokeile yhdistää Oregano esimerkiksi  Lemon- (sitruunaöljy) ja Patchouli-öljyn (patsuliöljy) kanssa ja levitä tätä öljysekoitusta pulssipisteille. Pian huomaat tuntevasi olosi rauhalliseksi koko päivän.

Oregano-, Patchouli- ja Lemon-öljyt parfyymipullojen kanssa

Loihdi keittiössä herkullisia ruokia ja leivonnaisia eteerisellä Oregano+-öljyllä

Emme tokikaan voisi kirjoittaa Oreganosta ilman, että mainitsisimme herkullista  Oregano+-öljyä. Tällä kulinaarisella monipuolisella öljyllä voit tuoda upeita makuja erilaisiin ruokiin. Jos rakastat yrttisiä makuja, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla Plus-öljyjä keittiössäsi. Voit esimerkiksi maustaa sillä marinadeja ja oliiviöljyä.

Oregano+-öljy salaattikulhon kera

Miten sinä käytät eteeristä Oregano-öljyä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.