Een verslag van ons 2021 Silver Retreat

0 16/11/2021 - YL-lifestyle, YOUNG LIVING

Ons jaarlijkse Silver Retreat vond van 29 september tot 2 oktober plaats in Salt Lake City en op de lavendelboerderij en distilleerderij in Mona, Utah, VS. Diegenen die voor het eerst en drie opeenvolgende maanden Silver bereikt hadden waren uitgenodigd voor dit retreat. Omdat het retreat van 2020 helaas niet door kon gaan werden brandpartners die in 2020 en 2021 Silver bereikten uitgenodigd voor dit ongelooflijke erkennings- en trainingsevenement, waardoor het een zeer speciale gelegenheid was om onze geliefde Silvers te helpen vernieuwen, verfrissen en inspireren en hen vooruit te helpen op hun weg naar succes en het delen van Young Living-producten met de wereld.

Ines Situm uit Kroatië was een van de deelnemers van het Silver Retreat. Ze heeft de tijd genomen om haar ervaring tijdens dit fantastische evenement te delen.

Uitzicht vanuit het vliegtuigraam op een besneeuwd landschap

Het verhaal van Ines Situm

Goed nieuws allemaal! We hebben hier in Kroatië niet langer een visum nodig om naar de Verenigde Staten te reizen! Deze beslissing werd een paar dagen geleden genomen, maar dat was te laat voor onze reis naar het Silver Retreat in Salt Lake City, wat betekende dat onze reis zeer afhankelijk was van het verkrijgen van een Amerikaans visum in ons paspoort.

We bereidden ons voor op het visuminterview alsof we onze thesis gingen verdedigen… maar echt! We hadden een sterke visie en een sterk verlangen om op reis te gaan omdat we deze kans niet wilden missen, ondanks de wereldwijde maatregelen naar aanleiding van de pandemie. We besloten dus vanaf het begin dat niets ons in de weg zou staan.

Om een lang verhaal kort te maken, het visum werd goedgekeurd! Dus, op naar Utah!

Zeven glimlachende vrouwen poseren aan het begin van het Silver Retreat

Drie vluchten en ongeveer zestien uur in het vliegtuig stond ons te wachten aan het begin van dit avontuur. De kans om aan zoiets groots als dit deel te nemen krijg je niet vaak en dus vond ik het geweldig om de ervaringen, emoties en opwinding te delen met Maja, Petra, Nina, Nancy en Ivona. Deze meiden vormen de beste cross-line, ook al maken we allemaal deel uit andere teams. Ik overlegde met mijn gynaecoloog, maar reizen aan het einde van de vierde maand van mijn zwangerschap voelde voor mij als een zegen. De misselijkheid was weg, ik voelde me goed en mijn buik was nog niet enorm, deze reis kwam dus op het juiste moment!

De vluchten naar de VS gingen langzamer dan verwacht, waarschijnlijk omdat ik niet kon slapen door alle opwinding en vooral toen we over Groenland vlogen. Het was echt een speciaal moment toen we het prachtige landschap vanuit de lucht zagen. Ik vroeg me op dat moment af of ik al eerder zoiets betoverends of inspirerends had gezien. We waren nog niet eens op het Silver Retreat en ik was nu al dankbaar dat ik deel mocht nemen aan deze reis en een rol mocht spelen in dit verhaal.

We arriveerden uiteindelijk in Salt Lake City en het Silver Retreat kon beginnen! Prachtige geschenken en een warm welkom stonden ons te wachten, samen met een overvloed aan NingXia Red®. We werden overladen met ongelooflijke opmerkingen over ons land en onze taal, iets dat vaak gebeurde tijdens ons verblijf in de VS. Iedereen was geïnteresseerd in onze taal, men vroeg waar we vandaan kwamen en hoe de reis tot nog toe verliep. Ons antwoord was direct een uitnodiging om de Helichrysum Harvest, die hopelijk volgend jaar in het prachtige Kroatië op de boerderij in Šibenik plaats zal vinden, bij te wonen.

Zes vrouwen glimlachen en poseren met hun handen boven het hoofd, omgeven door groen

We waren de volgende dag zeer opgewonden want we gingen naar de lavendelboerderij in Mona. Het was een heerlijke dag! Van de zonneschijn tot de mensen op de boerderij, het was zo interessant. Voor ons was echter de tent (naast een rondleiding van de distilleerderij) een van de meest opwindende dingen, deze was namelijk gevuld met afgeprijsde YL-producten. We konden tijdens de rondleiding met eigen ogen zien wat we al wisten over de kwaliteit van YL-producten. Dit is waar het allemaal begon en we konden niet geloven dat we dit persoonlijk mochten ervaren. Ik kan het gevoel van trots dat ons overspoelde niet beschrijven, vooral niet toen we de Kroatische vlag naast de distilleerderij zagen. We moesten natuurlijk even stoppen om een paar foto’s te maken. De lunch die hierna op de boerderij geserveerd werd was fenomenaal en het was tevens hier dat we voor het eerst aangesproken werden door Mary Young, een vrouw die pure inspiratie uitstraalt!

De zaterdag stond in het teken van leiderschapstraining en die dag bood meer dan verwacht. Ik heb genoten van elke lezing; ik heb gehuild, gelachen, aantekeningen gemaakt, gestudeerd en alles in me opgenomen. Na de leiderschapstraining was het tijd voor een kop koffie met onze upline Emily. Alles was soms zo onwerkelijk. Ik dacht aan mijn meisjes aan de andere kant van de wereld en ik keek naar mezelf, nu in Amerika, omringd met mensen die mij zo geïnspireerd hebben. ‘s Avonds genoten we op een feest van NingXia Red® en karaoke en dansten en lachten we erop los terwijl we talloze foto’s maakten.

Vier vrouwen met zonnebril glimlachen en poseren voor een foto

Ons vertrek stond voor de volgende ochtend gepland, maar we besloten ons kleine avontuur met twee dagen te verlengen. We huurden een auto en bezochten het prachtige Arches National Park en Park City waar we genoten van de herfstkleuren, natuur en eten terwijl we dachten aan onze Janica Kostelic die tijdens de Olympische Winterspelen van 2002 in Utah vier medailles won.

De vlucht naar Zagreb ging gelukkig snel omdat we moe waren en we probeerden dus zoveel mogelijk te slapen. De andere meiden vielen redelijk snel in slaap, maar ik kon moeilijk ontspannen omdat ik terug bleef blikken op de reis. Ik nam dus mijn Tranquil Roll-On erbij. Ik bracht een royale hoeveelheid aan en, zoals altijd, hielp dit enorm.

Toen ik weer thuis was dacht ik na over het retreat. Ik wist dat dit het begin markeerde van mijn verdere reis met Young Living. Het was precies wat ik nodig had om een nieuwe dosis passie en motivatie te vinden en om me te helpen aan iedereen over te brengen dat ook zij deze prachtige reis kunnen maken door groots te dromen en levens op een positieve manier te veranderen.

Vijf vrouwen glimlachen en poseren voor een groepsfoto tijdens het Silver Retreat

Heb jij al eens deelgenomen aan een van onze Silver Retreats? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com.

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.