Tule meditaatiomestariksi eteeristen öljyjen avulla

0 18/10/2021 - HYVINVOINTI, Mindfulness

Nykyelämä on usein hektistä. On työtä, perhettä ja muuta kiirettä. Ylikuormittumiseen apua voi tuoda meditaatio. Jo muinaisina aikoina käytetty meditaatio helpottaa modernin elämän stressiä. Se auttaa kehittämään mielenvoimaa, selkeyttä ja vakautta, jolloin voimme elää tietoisempaa ja tuottavampaa elämää. Et tarvitse muuta kuin hiljaisen paikan ja hieman päämäärätietoisuutta. Noudata näitä ohjeita ja olet pian mestari!

Varaa aikaa meditoimiseen oikeassa paikassa

Kiire saa meidät lykkäämään asioita. Siksi kannattaa varata tietty aika ja paikka päivittäiseen meditaatiohetkeen. Sinun ei tarvitse medioita pitkään. Jo parikin minuuttia voi jo auttaa. Tärkeintä on kuitenkin säännöllisyys.

Meditaatioon sopivat eteeriset öljyt

Etsi itsellesi hiljainen paikka ja luo siihen levollinen ympäristö eteeristen öljyjen avulla. Pidä rentouttavia eteerisiä öljyjä, kuten Frankincense (olibaanihartsiöljy), Lavender (laventeliöljy) ja Neroli (pomeranssiöljy) lähelläsi ja levitä niitä ranteille ja ohimoille ennen kuin aloitat saadaksesi nostattavan ja kohottavan aromaattisen kokemuksen. Tämä auttaa sinua keskittämään huomion kehoosi ja aisteihisi pois häiritsevistä ajatuksista.

Frankincense-, Lavender- ja Neroli-eteeriset öljyt meditaatiossa

Istu hyvin ja pukeudu mukavasti

Meditoidessa tulee keskittyä täysivaltaisesti itse meditaatioon, joten on tärkeää istua hyvin ja pukeutua mukavasti. Istu selkä suorana, mutta silti rennosti. Pyöritä olkapäitäsi ja jos lihaksesi tuntuvat tiukilta levitä muutama tippa German Chamomile –(kamomillasaunioöljy), Black Pepper mustapippuriöljy) – ja Cedarwood- (seetripuuöljy) öljyjä yhdessä Young Living V-6®-perusöljyn kanssa nauttiaksesi upean stimuloivasta hieronnasta.

Nainen meditoimassa joogamatolla

Tyhjennä mielesi

Yksi tärkeimmistä asioista meditoidessa on antaa ajatusten liikkua vapaasti ilman, että tuomitsisit niitä tai arvottaisit niitä. Aluksi tämä voi tuntua hankalalta ja siksi harjoitteleminen on tärkeää. Sen sijaan, että yrittäisit tyhjentää mielesi ajatuksista tai estää niitä ilmaantumasta, yritä tunnustaa tunteesi ja päästää ne menemään. Yritä tarkkailla tunteitasi ilman vahvaa emotionaalista varausta. Tähän sopii hyvin Forgiveness ja Motivation. Hiero niitä rinnan päälle ja pulssipisteille ja nauti öljysekoitusten makeista ja virkistävistä tuoksuista.

Forgiveness. ja Motivation-öljysekoitukset naisen meditoidessa

Muista hengittää

Meditaatiossa tärkeintä on hengittäminen, ja vain hengittämiseen keskittyminen on tapa palauttaa harhailevat ajatukset takaisin hengittämiseen. Harjoittele sulkemalla silmäsi ja hengittämällä syvään nenän kautta antaen rinnan ja vatsan laajeta samalla kun täytät kehosi raikkaalla ilmalla. Sen jälkeen hengitä ulos hitaasti suun kautta vapauttaaksesi sinut kehosi negatiivisesta energiasta. Kiinnitä huomiota hengittämisen tuntemuksiin: viileän ilman sisääntuloon sierainten kautta, rinnan laajenemiseen ja lämpimän ilman poistumiseen kehostasi. Pidä hengittäessä Lavender- (laventeliöljy), Bergamot- (bergamottiöljy) ja Clary Sage (myskisalviaöljy) -öljyjä lähellä, koska nämä rauhoittavat tuoksut varmistavat rentouttavan ympäristön.

Bergamot & Clary Sage

Älä luovuta

Sinusta voi alussa tuntua siltä, että meditaatiosta ei ole paljonkaan hyötyä. Jos kuitenkin jatkat meditoimista, huomaat, miten pitkällä aikavälillä sisäinen hyvinvointisi paranee huomattavasti. Muista, että harjoittelu tekee mestarin ja mestarius tarkoittaa eri asioita meille kaikille. Älä luovuta tai turhaudu, vaikka kuluisi aikaa ennen kuin huomaat meditaation hyödyt. Kunhan muistat harjoitella säännöllisesti, tulet huomaamaan edistymisesi. Kun käytät eteerisiä öljyjä meditoidessasi, teet meditaatiokokemuksestasi vahvemman.

Nainen meditoi auringonlaskiessa

Mitä eteerisiä öljyjä sinä aiot käyttää meditoidessasi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.