YL-tarvikkeet aloittelijalle

0 11/10/2021 - YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Young Livingissä valokeilassa ovat luonnollisesti upeat eteeriset öljymme, ja öljymme ovat suurelta osin syynä siihen, miksi Young Living -perheemme on levinnyt ympäri maailmaa. Ne, jotka ovat vasta löytäneet laajan tuotevalikoimamme, eivät ehkä tiedä tarjoamistamme hienoista lisävarusteista, joiden avulla voit maksimoida eteerisistä öljyistä nauttimista olit sitten menossa tai kotona. Tässä blogikirjoituksessa kerromme joistain YL-suosikkilisävarusteista ja siitä, miten me niitä käytämme.

Car Vent Diffuser

Car Vent Diffuser on yksinkertainen ja tyylikäs diffuuseri, joka on saatavilla ruusunkultaisena tai harmaana. Autodiffuuserilla voit tehdä autostasi ihanan tuoksukeitaan. Tämä autodiffuuseri tuo vanulappujen ja ilmastointilaitteen tai ilmarei’istä tulevan lämmön avulla eteeristen öljyjen aromaattiset hyödyt autoosi. Car Vent Diffuserin pakkauksessa tulee kuusi uudelleen käytettävää puuvillavanulappua. Noudata seuraavia ohjeita, jotta voit nauttia eteerisistä öljyistä autossa.

Car Vent Diffuserin ja puuvillavanulappujen käyttöohjeet

 1. Valuta 6-8 eteeristä öljytippaa vanulappuun.
 2. Avaa diffuuseri saranaa vastapäisestä lovesta.
 3. Laita vanulappu diffuuseriin öljypuoli alaspäin.
 4. Sulje diffuuseri. Avaa takaosan klipsi ja pyöritä YL-logoa, kunnes se on samassa linjassa ilmanvaihtoritilän kanssa.
 5. Kiinnitä tuuletusaukon ritilöihin ja käytä joko lämpö- tai ilmastointitoimintoa levittämään eteerisiä öljyjä autossasi.
 6. Pese tarvittaessa vanulaput käsin.

Car Vent Diffuser ja puuvillavanulaput

HydroGize Water Bottle

Olemme suuria Plus-öljyjen ystäviä ja tykkäämme käyttää niitä esimerkiksi juomissa, leivonnaisissa ja marinadeissa. Saadaksesi vieläkin enemmän Plus-öljyistä irti, miksi et satsaisi upeaan HydroGize-vesipulloomme? Tällä puollolla voit valmistaa vetyrikasta vettä. Tyylikkäässä pullossa on kaksi erilaista aikatoimintoa ja LED-valoinen pohja. Kun kannat mukanasi tätä pulloa, sinut huomataan varmasti.

HydroGize-vesipullon käyttö

 1. Täytä pullo vedellä ja Plus-öljyillä. Muista puhdistaa vesipullo kunnolla välittömästi, jos olet laittanut pulloon Plus-öljyjä.
 2. Mikäli haluat käyttää nopeaa toimintaa, paina virtanappia kahdesti. Vetyrikastettu vesi on valmista alle minuutissa.
 3. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, paina virtanappia kolme kertaa. Tämä kolmen minuutin toiminto valmistaa sinulle vetyrikastettua vettä hitaasti mutta varmasti.

HydroGize Bottle keittiössä

USB Diffuser

Jos olet etsinyt pientä, huomaamatonta ja kannettavaa diffuuseria, meidän USB-diffuserimme on oikea tuote sinulle. Tämä taskuun mahtuva diffuuseri haihduttaa 10, 30 ja 60 sekunnin välein. Noudata alla olevia ohjeita ja nauti eteeristen öljyjen tuoksuista samalla kun surffaat netissä.

USB Diffuserin käyttäminen

 1. Paina laitteen pohjassa olevaa kasettiluukkua ja liu’uta se auki.
 2. Täytä öljypullo valitsemallasi eteerisellä öljyllä.
 3. Ruuvaa sydänlanka öljypulloon.
 4. Aseta öljypullo kasettiosioon.
 5. Sulje luukku ja kytke laite USB-porttiin. Nauti.

USB Diffuser ja kannettava tietokone

Diffuuserikorut

Diffuuserikorut ovat yksi kätevä ja tyylikäs tapa iloita eteeristen öljyjen tuoksuista. Olemme vuosien saatossa julkaisseet uniikkeja ja kauniita koruja, kuten laavakivikäsikoru ja tiikerinsilmä-kristallikaulakoru. Tehostaaksesi eteeristen öljyjen kokemusta, lisää tippa tai pari valitsemaasi öljyä korun keskelle ja nauti samalla kantamastasi hienosta tuoksusta ja kauniista korusta.

Laavakivikäsikoru ja tiikerinsilmä-kristallikaulakoru

Minkä Young Living -tarvikkeen aiot lisätä valikoimiisi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.