5 vinkkiä pelottavan hienoon Halloweeniin

0 25/10/2021 - KAUNEUS, KOTONA, Tee-se-itse, Vapaapäivät

Halloween on yksi meidän suosikkijuhliamme Young Livingillä ja nyt se on taas täällä! Maa on kuorrutettu lehdillä, ilma on kirpeän viileä ja pimenevissä illoissa mielikuvitus voi laukata. Tässä blogissa käymme läpi kauden suosituimpia tuoksuja. Oli lokakuun aktiviteettisi sitten pitkiä kävelyjä luonnossa tai keskiyön retkiä kummitteleviin taloihin, saat meiltä eteeriset öljyt Halloween-juhliisi.

1. Nauti selkäpiissä asti tuntuvasta hieronnasta eteerisellä Peppermint-öljyllä (piparminttuöljy)

Pakkaset ovat pian seuranamme, joten nyt on tärkeämpää kuin koskaan huolehtia kehosta, pitää iho pehmeänä ja lihakset kunnossa. Saadaksesi hirvittävän hyvän hierontakokemuksen, laita 15 tippaa Peppermint-öljyä 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä.

Eteerinen Peppermint-öljy ja Young Living V-6®-perusöljy kurpitsan kera

2. Tee mausteinen suihku eteerisellä Cinnamon-öljyllä (kaneliöljy)

Jos pitää valita yksi tuoksu, jossa kiteytyy syksy, se on kaneli. Mikään ei tunnut niin ylelliseltä ja energisoivalta kuin lämmin suihku viileinä aamuina. Siksi olemme keksineet täydellisen tavan tehdä suihkustasi makea ja mausteinen. Sekoita tippa Cinnamon Barkia (kanelikuoriöljy) ja tippa Palo Santoa meidän Bath & Shower Gel Basen kanssa saadaksesi syksyisen suihkugeelin.

Cinnamon Bark - ja Palo Santo -öljyt Bath & Shower Gel Basen kanssa

3. Luo omatekoisia syksyisiä koristeita – Ihastu tuoksuviin koristeisiin

Me Young Livingillä koristelemme kotiamme joulun lisäksi myös Halloweenina. Mikä olisi parempi aika tuoda väriä ja hauskuutta kotiin kuin Halloween? Kävyistä kuivattuihin appelsiininviipaleisiin ja kanelitankoihin, omien koristeiden tekeminen ei ole vaikeaa. Kokeile laittaa suosikkiöljyjäsi ja vettä suihkepulloon ja suihkuta tätä sekoitusta koristeisiin. Pian kotisi tuoksuu juuri uunista tulleelta kurpitsapiirakalta.

Halloween-koristeita ikkunalaudalla

4. Tee pelottavan hieno noidanjuoma NingXia Redillä®

Hauskat herkut kuuluvat Halloweeniin! Tänä vuonna voit nauttia herkuista terveellisemmin NingXia Red®in avulla. Tämä makea ja hapan juoma on täynnä hedelmäisiä makuja, ja se on hyvä vaihtoehto runsassokerisille juomille. Halloween-sisustukseesi sopii hyvin juoma, jossa yhdistät 30 ml:aa NingXia Rediä®, 2 tippaa Cinnamon Bark+ -öljyä ja tippa Ginger+ (inkivääri) -öljyä per henkilö.

NingXia Red®-pusseja padassa

5. Oman parfyymin luominen eteerisillä öljyillä

Me rakastamme laadukkaita YL-öljyjämme, joita yhdistelemällä syntyy uniikkeja parfyymeja ja tuoksuja. Miksi et tänä Halloweenina loisi itsellesi ainutlaatuista tuoksua? Clove (mausteneilikkaöljy) ja Cedarwood (seetripuuöljy) sopivat juurituoksuiksi, sydäntuoksuina toimivat kukkaiset Jasmine (jasmiiniöljy) ja Geranium (palsamipelargoniöljy) ja latvatuoksuina ovat omiaan Orange (appelsiiniöljy) ja Cinnamon Bark. Kun sivelet tätä tuoksua ihollesi, kaikki kyselevät, mikä tuoksu on kyseessä.

Tarvitset

 • Tyhjän 5 ml:n lasisen pullon
 • Young Living V-6® -perusöljyä
 • AromaGlide Roller-puikon
 • Eteerisen öljyn, jonka tuoksunuotit ovat latvatuoksuja
 • Eteerisen öljyn, jonka tuoksunuotit ovat sydäntuoksuja
 • Eteerisen öljyn, jonka tuoksunuotit ovat juurituoksuja
 • Etikettejä
 • Läpinäkyvää teippiä

Valmistus:

 1. Laita 10-15 tippaa valitsemiasi öljyjä tyhjään pulloon kunnes eteerinen öljysekoituksesi tuoksuu tasapainoiselta.
 2. Kun olet tyytyväinen sekoitukseen, täytä loppupullo Young Living V-6® -perusöljyllä.
 3. Laita pulloon rullalisäosa ja korkki.
 4. Kirjoita tiedot etikettiin ja laita se läpinäkyvällä teipillä pulloon kiinni.
 5. Levitä niskaan, ranteisiin tai kohtiin, joissa tapaat käyttää hajuvettä.

Cedarwood-, Clove- ja Cinnamon-öljyt parfyymipullon kanssa

Miten sinä aiot käyttää eteerisiä öljyjä Halloweenina? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.