Sano kyllä öljyille

0 07/07/2021 - KAUNEUS, Tee-se-itse

Häiden suunnittelu on samalla ihanaa ja stressaavaa. Me Young Livingillä olemme ylpeitä siitä, että meillä on eteeriset öljyt joka tilanteeseen ja tapahtumaan. Nyt kun kesän hääjuhlat lähestyvät, olemme tehneet listan juuri tähän kauteen sopivista öljysekoituksista. Jos etsit täydellistä morsiamelle sopivaa häähajuvettä, sulhasta rauhoittavaa partavettä tai täydellistä häätunnelmaa luovaa tuoksua, jatka lukemista.

Omatekoinen hajuvesi: Kukkasilta tuoksuva morsian

Yleensä morsian on häiden päähenkilö. Sen vuoksi morsiamelle sopii hääpäivänä aivan uniikki tuoksu. Mikset kokeilisi luoda itse oman hurmaavan tuoksun Young Livingin eteerisillä öljyillä? Äärettömän ihanan kesäisen juhlatuoksun saa aikaan yhdistämällä hääkimpun tuoksusta muistuttavia öljyjä. Yhdistä öljyt perusöljyyn ja levitä pulssipisteille voidaksesi nauttia morsiamen unelmatuoksusta.

 

Morsian ja eteeriset Clary Sage -, Lemon Myrtle - ja Jasmine-öljyt

Omatekoinen partavesi: Sulhasen rauhoittava partavesi

Myös sulhanen tarvitsee oman tuoksun häihinsä. Eteerisistä öljyistä tehty partavesi sopii myös hienosti lahjaksi sulhaselle tärkeää päivää varten. Seuraava öljysekoitus hurmaa sekä sulhasen että morsiamen:

Valmistus

  1. Yhdistä öljyt pullossa. Käytä suunnilleen 30-40 tippaa.
  2. Kun olet tyytyväinen sekoitukseen, täytä loppupullo Young Living V-6® -perusöljyllä.
  3. Laita pulloon rullalisäosa ja sulje pullo korkilla.
  4. Tee etiketti pulloon.
  5. Nyt sinulla on tuoksu, jota voit levittää kaulan alueelle ja ranteisiin.

 

Sulhanen Sacred Sandalwood - ja Black Pepper -öljyjen kanssa

Eteeriset öljysekoitukset häihin: Eteeriset öljyt kesähäihin         

Kun vieraat saapuvat häihin ja kaikki on viittä vailla valmista, voit vielä tehostaa tunnelmaa hääöljysekoituksella. Kevyet ja romanttiset öljyt, joita olemme valinneet tähän öljysekoitukseen, täyttävät taatusti ilman rakkaudesta kertovilla tuoksuilla.

 

Hääseremonia Joyn, Melissan, Grapefruitin ja Lavenderin eteeristen öljyjen kera

Must-öljysekoitus juhliin: Elävöittäviä tuoksuja hääjuhlaan

Kun hääseremonia on ohi, on aika pitää hauskaa. Seuraava kukkainen öljysekoitus viehättää häävieraita ja käynnistää riehakkaamman osan hääjuhlia.

 

Häiden iltajuhlat Ylang Ylang -, Jasmine ja Bergamot -öljyillä

Romanttiset eteeriset öljyt: Hurmaava häämatka

Häämatka on tarpeellinen siksikin, että häiden valmistelu tapaa olla niin kiireistä ja stressaavaa aikaa, että sen jälkeen on kunnon irtiotto ja rentoutuminen paikallaan. Tämä kaunis öljysekoitus sopii hyvin aamiaisesta illalliselle sekä romanttiseen hierontaan. Öljysekoituksen sitruksiset ja puiset aromit sopivat rakastavaisten tuoksuiksi.

 

Kynttiläillalinen Patchouli- ja Orange-öjyjen kera

Aiotko sinä nauttia Young Livingin eteerisistä öljyistä kesähäissäsi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.