Maskuliiniset öljyt

0 14/06/2021 - Ihonhoito, KAUNEUS, YL-elämäntapa, YOUNG LIVING

Monissa Euroopan maissa juhlitaan kesäkuussa isiä, joten tällä viikolla keskitymme blogissamme miehiin. Olit sitten etsimässä elämäsi miehelle kiinnostavaa eteerisiä öljyjä sisältävää lahjaa tai halusit itse kokeilla maskuliinisempiä tuotteita, tästä blogikirjoituksesta löydät hyödyllistä tietoa.

Lihaksia lämmittävät eteeriset öljyt

This is correct: Ennen kuin alat treenata, voit lämmittää lihaksiasi eteerisillä öljyillä ja venyttelemällä. Kokeile laittaa 2 tippaa Gingeriä (inkivääri), Cinnamon Barkia (kanelinkuori) ja Clovea (mausteneilikkaa) 15 ml:aan suosikkivoidettaisi ennen kuin venyttelet jalka- ja käsilihaksiasi.

Patchouli, Cedarwood, Northern Lights Black Spruce ja Idaho Grand Fir korvaavat partaveden kätevästi.

Young Livingin eteeriset öljyt toimivat sekä yksin että muihin YL-öljyihin yhdistettyinä. Tuoksut ovat erittäin henkilökohtaisia, joten suosittelemme sinua kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä luodessasi itse omaa maskuliinista tuoksuasi.

Myskinen Patchouli (patsuli), savuinen Cedarwood (seetripuu) sekä lohduttavat  Northern Lights Black Spruce (mustakuusi) ja Idaho Grand Fir (Idahon jättipihta) ovat maskuliinisia tuoksuja – laimenna niitä perusöljyllä ja levitä kaulan alueelle ja ranteisiin. Pian kaikki kysyvät, mikä tuo kiehtova käyttämäsi partavesi on.

Patsulin, seetripuun ja Northern Lights -mustakuusen eteeriset öljyt

Shutran® Shave Cream tekee parranajosta miellyttävän ja hyväntuoksuisen kokemuksen

Young Living’s Shutran® Shave Cream sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä ja se tarjoaa uskomattoman tarkan ja sileän parranajokokemuksen. Kosteuttavat rypälesiemenöljy ja kookos- ja mangovoit takaavat upean luiston partaa ajaessa. Ne myös suojaavat ja hoitavat ihoa parran ajon aikana. Tämä parranajovoide myös tuoksuu hyvältä.

Kosteuta iho ja levitä sille ohut kerros Shutran® Shave Creamiä. Aja parta myötäkarvaan, huuhdo partaterä usein ja huuhtele ajon jälkeen viileällä vedellä.

Shutran® Shave Cream

Rentoutumista arvostavalle miehelle – Mister-öljysekoitus

Erityisesti miehet mielessä kehitetyn eteerisen Mister-öljysekoituksen tuoksu on ainutlaatuisen savuinen ja mystinen. Tällä voimakkaalla, sensuellilla ja salaperäisellä öljysekoituksella on hyvä tutustuttaa miehesi eteeristen öljyjen maailmaan. Mister sisältää monipuolista salviaa, yrttistä fenkolia ja rauhoittavaa laventelia.

Parhaan lopputuloksen saat, kun laimennat Misteriä perusöljyllä ja sitten levität sitä pulssipisteille tai korvien taakse. Voit myös kokeilla lisätä muutaman öljytipan vettä sisältävään suihkepulloon ja suihkuttaa öljyn ja veden sekoituksella sänkyvaatteitasi ennen nukkumaanmenoa.

Mister-öljysekoitus

Mitä maskuliinisia eteerisiä öljyjä sinä aiot lisätä kokoelmiisi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.