Öljyt menneestä irti päästämiseen

0 31/08/2021 - HYVINVOINTI, Mindfulness

Välillä menneisyydestä on vaikea päästää irti ja suhtautua tulevaisuuteen luottavaisesti. Tässä blogikirjoituksessa kerromme eteerisistä öljyistä, jotka ovat auttaneet meitä vapautumaan menneisyyden kahleista. Lupaamme, että sinullekin on luvassa valoisempia päiviä!

Positiivisuutta Peppermint-öljystä

Yksi hyvä tapa torjua negatiivisia ajatuksia ja lisätä uskoa tulevaan on liikunta. Olipa kyse kuntosaliharjoittelusta, joogaamisesta, suosikkiurheilulajista tai lapsesi perässä juoksentelusta, fyysinen toiminta saa kehosi ja mielesi voimaan paremmin. Peppermint-öljy on yksi suosikkejamme urheilun seuraksi, koska Peppermint kihelmöi iholla ja viilentää sitä mukavasti. Kokeile hieroa sillä treenatessasi jalkalihaksia, niskaa ja hartioita. Voit myös lisätä Peppermint+-öljyä vesipulloosi, kun kaipaat veteesi kiinnostavampaa makua.

Peppermint- ja Peppermint+-öljyt salilla

Inspiraatiota Motivation-öljysekoituksella

Yksi parhaista keinosta katsoa eteenpäin on tavoitteiden asettaminen.
Motivation-öljysekoitus on yksi inspiroivimmista öljysekoituksista ja se sopii niille, jotka tahtovat saavuttaa tavoitteensa. Tämä öljysekoitus sisältää jalosauramon,, mustakuusen ja tuoksuilangian eteerisiä öljyjä. Motivation sopii lisättäväksi raikkaaseen hiussuihkeeseen, vartalovoiteeseen tai kylpyveden sekaan.

Ihana kylpy Motivation-öljysekoituksella

Kiitollisuutta Gratitude-öljysekoituksella

Hyvä tapa tuoda tuoretta perspektiiviä elämään on osoittaa myötätuntoa muita kohtaan. Hieno Gratitude-öljysekoitus edesauttaa murheiden unohtamista ja iloisiin asioihin keskittymistä. Gratitude-öljysekoitus sisältää mirhan, olibaanihartsin ja korianterin eteeristen öljyjen sekoituksia. Siitä saa hienon hierontaöljyn laimentamalla sitä perusöljyyn. Gratitude sopii hyvin yhteen myös Joyn ja Releasen kanssa .

Gratitude-, Release- ja Joy-öljysekoitukset

Hetkessä elämiseen Acceptance-öljysekoitus

Acceptance-öljysekoitus tuo positiivisuutta elämään ja uskoa tulevaisuuteen. Tämä rauhoittava öljysekoitus sisältää kuninkaallisen havaijilaisen santelipuun^ ja pomeranssin eteerisiä öljyjä. Sen tuoksu sopii aamuihin. Päästä irti menneestä ja hyväksy, mitä elämä on sinulle opettanut. Nosta katse eteenpäin ja hyväksy kokemuksesi.

^Kuninkaallisen havaijilaisen santelipuun tavaramerkin omistaja on Jawmin, LLC

Alt Text:

Acceptance-öljysekoitus auringonnousun kera

Eteenpäin liikkumiseen Forgiveness-öljysekoitus

Joskus menneestä irti päästäminen vaatii anteeksiantoa. Forgiveness-öljysekoitus auttaa sinua muuttamaan päivittäisiä rutiinejasi. Nauti ruusun ja palsamipelargonin eteerisistä öljyistä hieromalla Forgiveness-öljysekoitusta pulssipisteillesi, jotta voisit keskittyä paremmin itsestäsi huolehtimiseen ja itsesi arvostamiseen.

Alt Text:

Forgiveness-öljysekoitus hieronnassa

Mihin öljyihin sinä turvaudut, kun haluat päästä menneestä i? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.