Oljor för att släppa taget om det förflutna

0 31/08/2021 - Mindfulness, VÄLBEFINNANDE

När vi ser framåt i livet kan det vara svårt att släppa taget om det förflutna och föreställa sig de nästa stegen på vår resa. I det här blogginlägget kommer vi att berätta om några av våra favoritoljor som uppmuntrar till positivitet, motivation och glädje och som hjälper oss att sluta fokusera på dåtiden och i stället se framåt!

Peppermint för en positiv framtidssyn

Ett fantastiskt hjälpmedel för att fokusera på framtiden och släppa negativa tankar är att introducera en träningsrutin i ditt dagliga liv. Oavsett om du går till gymmet, en yogastudio, spelar din favoritsport eller jagar efter dina småttingar så hjälper fysisk aktivitet till med att hålla din kropp och hjärna i toppform.  En av våra favoritoljor att använda när vi motionerar är Peppermint eftersom dess kittlande, svalkande effekt passar perfekt vid ett tufft träningspass, särskilt när den masseras in på nacke, axlar och benmuskler. För extra mycket mint kan du hälla ett par droppar Peppermint+ i din vattenflaska när du är på gymmet, så får dina smaklökar njuta medan du svettas!

De eteriska oljorna Peppermint och Peppermint Plus på gymmet

Den eteriska oljan Motivation för att inspireras

Att ha mål och ambitioner att jobba mot ger en av de bästa möjligheterna för att se framåt mot framtiden och släppa taget om det förflutna. Med sin upplyftande och positiva doft är den eteriska oljan Motivation en av våra mest inspirerande oljeblandningar och den passar perfekt för dem som behöver en knuff i rätt riktning, sätta upp mål och skapa en meningsfylld tillvaro. Denna söta och örtdoftande blandning består av oljor såsom Roman Chamomile, Black Spruce, och Ylang Ylang och den är en underbar ingrediens i ett uppfriskande sprej för håret, ett hudvårdande kroppsbalsam eller ett värmande bad.

Den eteriska oljan Motivation för ett lyxigt bad

Den eteriska oljan Gratitude för tacksamhet

Ett av de bästa sätten att få ett nytt perspektiv på sitt eget liv är att lyssna på andra. Med doften av vår fantastiska eteriska oljeblandning Gratitude kommer du att kunna släppa taget om din oro och i stället fokusera på rikedom och glädje i livet. Gratitude innehåller förnyande oljor såsom Myrrh, Frankincense och koriander, och är fantastisk när den späds ut med en basolja och används vid en avslappnande massage. Den fungerar också utmärkt tillsammans med oljor såsom Joy och Release.

Den eteriska oljorna Gratitude, Release och Joy

Den eteriska oljan Acceptance för att vara i nuet

För att se mer positivt på framtiden kan vi rekommendera den kraftfulla och upplysande oljan Acceptance. Med huvudingredienserna Ylang Ylang, Royal Hawaiian Sandalwood^ och Neroli passar denna mycket lugnande eteriska oljeblandningen perfekt när den används som en signaturdoft på morgonen medan du listar dina mål för dagen. Släpp taget om det förflutna och acceptera det du har lärt dig, men se framåt med tacksamhet och, viktigast av allt, självacceptans.

^Royal Hawaiian Sandalwood är ett av företaget Jawmin, LLC:s varumärken.

Den eteriska oljan Acceptance med en soluppgång

Den eteriska oljan Forgiveness för att gå vidare

Ibland krävs förlåtelse för att du ska kunna släppa det som håller dig tillbaka. Med den söta och kryddiga doften av den eteriska oljan Forgiveness kommer du att kunna förvandla din dagliga rutin genom att ta till dig positiva, nya äventyr. Njut av dofterna av de eteriska oljorna Rose och Geranium när du använder Forgiveness på handlederna. Skäm bort dig själv med den här vårdande oljan som hjälper dig fokusera på att ta hand om och vara snäll mot dig själv.

Den eteriska oljan Forgiveness vid en massage

Vilka oljor använder du för att hjälpa dig släppa taget om det förflutna? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.