Uleiuri care te pot ajuta să renunți la trecut

0 31/08/2021 - Conștientizare, WELLNESS

În timp ce privim spre viitor, poate fi dificil să renunțăm la trecut și să ne imaginăm următorii pași în călătoria noastră. În acest blog, îți vom prezenta câteva dintre uleiurile noastre preferate care încurajează pozitivitatea, motivația și bucuria, pentru a ne ajuta să nu ne mai gândim la trecut – și să privim înainte spre zilele mai luminoase care ne așteaptă!

Ulei de mentă pentru o perspectivă pozitivă

O modalitate strălucită de a te concentra asupra viitorului și de a renunța la negativitate este introducerea unei rutine de fitness în viața ta de zi cu zi. Fie că te duci la sala de sport, treci pe la studioul de yoga, practici un sport preferat sau alergi după cei mici, activitatea fizică îți ajută corpul și mintea să se simtă bine. Unul dintre uleiurile noastre esențiale preferate pentru a fi folosite în timpul exercițiilor fizice este menta, deoarece efectul său de furnicături și răcire complementează perfect antrenamentele dure, în special atunci când este masat în mușchii gâtului, umerilor și picioarelor. Pentru un plus de prospețime mentolată, încearcă să adaugi câteva picături de Peppermint+ în sticla de apă la sala de sport, permițând astfel ca papilele tale gustative să fie încântate în timp ce transpiri!

Uleiurile esențiale Peppermint și Peppermint+ la sala de sport

Uleiul esențial Motivation pentru inspirație

Obiectivele și aspirațiile pentru care să lucrezi oferă una dintre cele mai bune oportunități de a privi spre viitor și de a renunța la trecut. Cu aroma sa înălțătoare și afirmativă, uleiul esențial Motivation este unul dintre cele mai inspirate amestecuri ale noastre și este perfect pentru cei care au nevoie de un impuls în direcția cea bună pentru a-și stabili obiectivele și a-și crea o viață cu scop. Făcut din uleiuri ca mușețel roman, molid negru și ylang ylang, acest ulei dulce și erbaceu este fantastic atunci când este adăugat la un pulverizator răcoritor pentru păr, la un balsam de corp care calmează pielea sau chiar la o baie încălzitoare.

Ulei esențial Motivation pentru o baie plină de răsfăț

Uleiul esențial Gratitude pentru apreciere

Una dintre cele mai bune modalități de a aduce o perspectivă nouă în propria viață este de a oferi compasiune celorlalți. Cu mirosul incredibilului nostru amestec de uleiuri esențiale Gratitude, vei descoperi că ești capabil să renunți la griji și să te concentrezi pe manifestarea bucuriei, abundenței și fericirii în viața ta. Deoarece conține uleiuri revitalizante ca cel de smirnă, tămâie și coriandru, Gratitude este fantastic atunci când este diluat cu un ulei de bază preferat și folosit în masajele relaxante – și se potrivește bine cu uleiuri precum Joy și Release.

Uleiurile esențiale Gratitude, Release și Joy

Ulei esențial Acceptance pentru acceptarea prezentului

Pentru a spori pozitivitatea în viața ta și a privi spre viitor cu speranță, puține uleiuri sunt la fel de încurajatoare și iluminatoare ca uleiul esențial Acceptance. Cu Ylang Ylang, Royal Hawaiian Sandalwood^ și Neroli ca ingrediente cheie, acest amestec de uleiuri esențiale profund liniștitor este perfect atunci când este folosit ca un parfum distinctiv dimineața, când îți stabilești obiectivele zilnice. Renunță la trecut și acceptă ceea ce te-a învățat, în timp ce privești înainte cu apreciere și, cel mai important, cu acceptare de sine.

^Royal Hawaiian Sandalwood este o marcă înregistrată a firmei Jawmin, LLC.

Ulei esențial Acceptance cu răsărit de soare

Ulei esențial Forgiveness pentru a merge mai departe

Uneori, pentru a renunța la ceea ce te-a reținut este nevoie de iertare. Cu mirosul dulce și picant al uleiului esențial Forgiveness, vei avea ocazia să îți transformi rutina zilnică prin adoptarea de noi aventuri pozitive. Bucură-te de aroma uleiurilor esențiale de trandafir și de mușcatefrecându-ți punctele de puls cu Forgiveness și răsfață-te cu acest ulei hrănitor, care promite să te ajute să te concentrezi pe îngrijirea și compasiunea de sine.

Uleiul esențial Forgiveness cu masaj

Care sunt uleiurile pe care le folosești atunci când vine vorba de renunțarea la trecut? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.