Ulja za otpuštanje prošlosti

0 31/08/2021 - Prisutnost u trenutku, ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

Dok razmišljamo o budućnosti i kretanju naprijed, nije uvijek lako ostaviti prošlost iza sebe i živjeti punim plućima. U nastavku ćemo vas provesti kroz nekoliko ulja koja mogu potaknuti pozitivniji pogled na život, motivaciju i radost življenja te nam tako bar malo pomoći da odbacimo utege prošlosti i lakšim korakom zakoračimo u budućnost.

Eterično ulje Peppermint za pozitivan pogled na svijet

Redovita tjelovježba pomaže nam da se usredotočimo na budućnost i um držimo podalje od zaglušujućih negativnih misli. Bilo da se radi o odlasku u teretanu, posjetu studiju za jogu, igranju s kućnim ljubimcima ili jurcanju za svojom djecom, tjelesna aktivnost pomaže nam da uravnotežimo tijelo i um. Tijekom vježbanja volimo Peppermint – ulje paprene metvice koje rashlađuje. To ga svojstvo čini savršenim za naporan trening, osobito za masažu vrata, ramena i nožnih mišića nakon vježbe. Za dodatni nalet svježine na trening ponesite bocu vode u koju ste dodali nekoliko kapi kulinarskog eteričnog ulja Peppermint+. Okus svježine razbudit će vaša osjetila tijekom vježbanja.

Ulje paprene metvice Peppermint i kulinarsko ulje Peppermint+ u teretani

Eterično ulje Motivation za dozu motivacije

Postavljanje ciljeva i planova za budućnost pomaže nam da gledamo naprijed i ne osvrćemo se na ono što je iza nas. Mješavina eteričnih ulja Motivation zahvaljujući svojem poletnom mirisu pruža dodatnu motivaciju i gura vas naprijed kada trebate zvijezdu vodilju na putu do ciljeva i u potrazi za smislom. Sastoji se od ulja kao što su Roman Chamomile (rimska kamilica), Black Spruce (plava smreka) i Ylang Ylang. Dodajte Motivation u osvježavajući sprej za njegu kose, balzam za tijelo ili toplu kupku i dopustite da vas opčini kombinacijom slatko-šumskih nota.

Eterično ulje Motivation za njegujuću kupku

Eterično ulje Gratitude za zahvalnost

Suosjećanje s drugima jedan je od najboljih načina sagledavanja života iz nove perspektive. Nevjerojatan miris mješavine eteričnih ulja Gratitude pomoći će vam da odagnate brige i fokusirate se na prizivanje radosti, sreće i obilja u svoj život. Gratitude sadrži okrepljujuća ulja kao što su Myrrh (smirna), Frankincense (tamjan) i Coriander (korijander). Razrijedite ga u baznom ulju i upotrijebite za masažu ili ga uparite s uljima kao što su Joy i Release.

Eterična ulja Gratitude, Release i Joy

Eterično ulje Acceptance za prihvaćanje sadašnjosti

Teško ćete pronaći ulja koja nude veću snagu i prosvjetljenje od mješavine eteričnih ulja Acceptance, koja vam može pomoći da prigrlite pozitivan pogled na život i dati nadu u budućnost. Glavni su mu sastojci ulje Ylang Ylang, Royal Hawaiian Sandalwood^ (kraljevska havajska sandalovina) i Neroli (gorka naranča). Acceptance je iznimno umirujuće ulje koje se može koristiti kao parfem tijekom jutarnjeg planiranja dana. Otpustite prošlost, bivajući zahvalni na pruženim lekcijama i prihvaćajući samoga sebe.

^ Kraljevska havajska sandalovina (Royal Hawaiian Sandalwood) zaštitni je znak tvrtke Jawmin, LLC.

Eterično ulje Acceptance s izlaskom sunca

Eterično ulje Forgiveness za pomak s mrtve točke

Ponekad je za oslobađanje od kočnica iz prošlosti potreban oproštaj. Slatko-pikantni miris mješavine eteričnih ulja Forgiveness potiče vas da transformirate dnevnu rutinu i prihvatite nove pustolovine. Uživajte u aromi eteričnog ulja Rose (ruža) i Geranium (geranij) kada nanesete Forgiveness na žile kucavice. Ovim vas uljem želimo razmaziti i potaknuti na brigu i ljubav prema sebi.

Ulje Forgiveness s masažom

Koja su vaša omiljena ulja koja vam pomažu da prošlost ostavite u prošlosti i krenete naprijed? Ostavite komentar u nastavku ili nam se javite na mseublog@youngliving.com.

Share

No comments

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.