Orange-öljyn (appelsiiniöljy) käyttötavat – 10 vinkkiä

0 23/08/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Kirpeä ja raikas eteerinen appelsiiniöljy on rakastettu tuote ympäri maailman. Myös Young Livingin Orange-öljy on yksi suosituimpia ja monipuolisimpia tuotteitamme. Sitä kuvaillaan usein kolmella seuraavalla adjektiivilla: makea, raikas ja lämmin. Ja nämä kolme adjektiivia ovat jo syitä rakastaa appelsiiniöljyä.

Appelsiiniöljy luo ihanan ilmapiirin, olivat sitten kyseessä pimeät talvipäivät tai aurinkoiset kesäaamut. Tässä blogikirjoituksessa kerromme, miten me käytämme tätä upeaa öljyä. Tuo lämpöä kotiisi, kirkasta väsyneen näköistä ihoa, lisää sitruksista tehoa kylpyveteesi ja paljon muuta.

Orange-öljy (appelsiiniöljy)

1. Kirkasta päivääsi piristävällä diffuuserisekoituksella

Eteerinen appelsiiniöljy on yksi tärkeimpiä ainesosia Young Living Citrus Fresh® -öljysekoituksessa. Mikäli olet Tangerinen (tangeriini), Mandarinin (mandariini) Grapefruitin (greippi) ja Lemonin (sitruuna) ystävä, pidät varmasti myös Orangesta.

2. Säilytä Christmas Spirit -öljysekoitusta sydämessäsi

Me Young Livingillä odotamme aina innolla joulua. Appelsiiniöljy on yleinen öljy monissa juhla-ajan sekoituksissa, kuten esimerkiksi Christmas Spiritissä. Jos haluat fiilistellä joulua kunnolla etuajassa, ota Christmas Spirit esiin. Meidän mielestämme joulua ei voi ajatella koskaan liian aikaisin!

3. Kutsu Peace & Calmingia elämääsi

Yksi Peace & Calmingin® ja Peace & Calming II:n tärkeimpiä ainesosia on appelsiiniöljy. Nämä molemmat öljysekoitukset saavat kiittää sitä onnellisuutta edesauttavasta aromista.

Peace & Calming® - ja Peace & Calming® II -öljyt

4. Tuo hehkua ihollesi – Appelsiiniöljy on ihosi paras ystävä!

Tiesitkö, että appelsiiniöljy saa ihosi näyttämään tasaisemmalta? Se sopii erittäin hyvin rasvaisemmalle iholle, joten jos ihosi on taipuvainen rasvoittumaan, muista ottaa appelsiiniöljy mukaan kauneudenhoitoon. Kannattaa muistaa, että appelsiiniöljy aiheuttaa valoherkkyyttä, joten muista suojata ihosi 12 tuntia käytön jälkeen.

5. Poista meikki luonnollisesti

Ei ole mitään syytä altistaa ihoasi koville kemikaaleille, kun voit puhdistaa ihosi appelsiiniöljyllä. Yhdistä perusöljy ja appelsiiniöljy keskenään ja puhdista ihosi tällä sekoituksella. Ole huolellinen, ettet saa öljyä silmiisi.

6. Käytä sitrustuoksua

Mikä sitten vuodenaika olikin, appelsiiniöljy tuoksuu aina upealta. Miksi et siis käyttäisi sitä hajuveden kaltaisesti tai luo itsellesi oma hajuvesi yhdistelemällä erilaisia öljyjä appelsiiniöljyyn? Levitä tippa Lavender– ja Orange-öljyä ranteisiisi ja ohimoillesi ja nauti rauhoittavan nostattavasta aromista.

Lavender-öljy (laventeliöljy) ja Orange-öljy

7. Hiero lihaksia ja niveliä

Liikunta tekee meille hyvää, mutta treenin jälkeen lihakset voivat olla ylirasittuneita. Kokeile hieroa kivistäviä kohtia appelsiiniöljyllä.

8. Nauti sitruksen raikkaasta tuoksusta

Appelsiiniöljyn puhtaan raikas tuoksu tekee päivästä paremman. Laita muutama appelsiiniöljytippa vedellä täytettyyn suihkepulloon ja sumuta tällä raikastavalla sekoituksella vartaloasi.

9. Anna lisäytyä Thieves® Household Cleanerille

Thieves Household Cleaner on siivouksen monitoimiaine. Tee siivousaineesi tuoksusta makeampi lisäämällä siihen muutama tippa appelsiiniöljyä ja nauti, miten upeasti Orange-öljy sopii yhteen ainutlaatuisen Thieves®-öljysekoituksemme kanssa.

10. Tuo aamiaiseesi uusia makuja

Young Livingin Plus-öljyt ovat yhtä suosittuja kuin paikalliseen käyttöön soveltuvat eteeriset öljymme. Lisää muutama tippa Orange Plus-öljyä esimerkiksi jogurttiin, muroihin tai teehen aloittaaksesi päiväsi oikein. Meidän Orange+ -öljy sopii hienosti myös veden kaveriksi.

Orange+-öljy

Miten sinä käytät eteeristä Orange-öljyämme? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.