Salvia tekee olon paremmaksi

0 08/09/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Me Young Livingillä rakastamme kaikenlaisia eteerisiä öljyjä. Välillä kohtaamme öljyjä, jotka ovat niin monipuolisia, että niistä tulee heti suosikkejamme. Eteeriset Sage- (salvia) ja Clary Sage (myskisalvia) -öljyt ovat juuri tällaiset öljyt. Vaikka Sagen ja Clary Sagen nimet ovat samankaltaiset ja ne molemmat tulevat samasta pensasperheestä, niiden tuoksut ovat täysin yksilöllisiä.

Tässä blogikirjoituksessa kerromme Sagen ja Clary Sagen eroista ja hyödyistä. Jaamme kanssasi myös salviaa ja myskisalviaa sisältävät suosikkituotteemme.

Miten eteeriset Sage- ja Clary Sage-öljyt eroavat toisistaan?

Sage- ja Clary Sage -öljyillä on monia eroja. Niitä voikin verrata enemmän pikkuserkkuihin kuin sisaruksiin. Sagen aromi on vahva, mausteinen ja selkeyttävä, kun taas rauhoittavan ja hellän Clary Sagen tuoksu on kukkainen.

Eteeriset Sage- ja Clary Sage -öljyt

Eteerinen Sage-öljy: ihanaa apua

Sage-öljy sopii hyvin hengellisiin rituaaleihin, hierontaan tai hengitysharjoituksiin. Kokeile yhdistää Sage-öljy Dragon Time -öljysekoituksen kanssa ja levitä öljysekoitusta hartioille ja kaulan alueelle tunteaksesi itsesi motivoituneeksi, positiiviseksi ja vahvaksi.

Sage- ja Dragon Time -öljyt

Clary Sage -öljy: silkkisen puhdas iho

Clary Sage -öljy ansaitsee paikkansa Young Living -kokoelmassasi. Halusit sitten tehdä ihostasi pehmeän silkkisen, taistelit törröttäviä kutreja vastaan etsien syvähoitoa hiuksillesi, tai olet kaivannut öljyä, jonka voit yhdistää Epsom-suolan kanssa luodaksesi kylpylämäisen kokemuksen, Clary Sage on sinulle oikea öljy. Meistä on myös ihana yhdistää Clary Sage Lavenderin ja Geraniumin kanssa upeaksi, kukkaiseksi parfyymiksi.

Clary Sage -, Lavender- ja Geranium-öljyt

Sage+-öljy

Sage+-öljy sopii mm. kanan, keittojen ja kastikkeiden seuraksi. Niille, jotka eivät tunne Plus-öljyjämme, kulinaariset öljymme ovat herkullisia ja tehokkaita öljyjä, jotka kaappaavat tuoreiden yrttien ja hedelmien maun yhdellä tipalla. Sage+-öljyn maku on lämpimän maanläheinen ja tätä Plus-öljyä voidaan käyttää marinadeista leipomiseen.

Sage+-öljy leipomiseen

Clary Sage Floral Water

Clary Sage -öljyn lisäksi meillä on myös tarjolla Clary Sage Floral Water -kukkaisvesi. Tämä kukkaisvesi on lähtöisin kaksivuotisesta, lilan ja kermanvalkoisesta kukasta. Pidä sitä työpöydälläsi tai kotonasi, ja käytä tätä puhdistavaa ja rauhoittavaa kasvovettä ympäri vuorokauden.

Clary Sage Floral Water -kukkaisvesi kauneudenhoidossa

Miten sinä käytät eteerisiä Sage- ja Clary Sage -öljyjä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.