Loslaten van het verleden met etherische oliën

0 31/08/2021 - Mindfulness, WELLNESS

Als je uitkijkt naar de toekomst kan het moeilijk zijn om het verleden los te laten en de volgende stappen op je pad te zien. We bekijken in deze blog enkele van onze favoriete oliën die positiviteit, motivatie en vreugde bevorderen en ons aanmoedigen om niet in het verleden te leven, maar uit te kijken naar de toekomst.

Pepermuntolie voor een positieve kijk op het leven

Een mooie manier om je aandacht op de toekomst te richten en negativiteit los te laten is door een fitnessroutine te ontwikkelen. Of je nu naar de sportschool gaat, deelneemt aan een yogales, je favoriete sport uitoefent of met de kinderen speelt, lichamelijke inspanning is goed voor lichaam en geest. Een van onze favoriete etherische oliën voor tijdens het sporten is Peppermint omdat het tintelende en verkoelende effect van pepermuntolie perfect past bij workouts, vooral als de olie op de nek, schouders en benen aangebracht wordt. Voor een extra vleugje munt kun je enkele druppels Peppermint+ toevoegen aan je waterfles zodat de zintuigen geprikkeld worden terwijl je je in het zweet werkt!

Pepermuntolie en Peppermint+ in de sportschool

Motivation voor inspiratie

Als je doelen en ambities hebt kun je op een goede manier uitkijken naar de toekomst en het verleden loslaten. Motivation is met zijn opbeurende, krachtige geur een van onze meest inspirerende melange en perfect voor iedereen die een duwtje in de goede richting, het stellen van doelen en het leven van een doelgericht leven nodig heeft. Roman Chamomile (Roomse kamille), Black Spruce (zwarte spar) en Ylang Ylang bieden een zoete, kruidige geur en zorgen ervoor dat deze melange perfect is als verfrissende haarspray, huidverzachtende bodybalm of in een warm bad.

Motivation voor een verwennend bad

Gratitude voor waardering

Een van de beste manieren om een nieuw perspectief te stimuleren is door medeleven te tonen. Met de geur van onze ongelooflijke etherische oliemelange Gratitude zul je zorgen los kunnen laten en je aandacht kunnen richten op vreugde, overvloed en geluk. Gratitude bevat vernieuwde oliën zoals Myrrh (mirre), Frankincense (wierook) en Coriander (korinder) en kan verdund worden met je favoriete basisolie voor een ontspannende massage. De melange past ook mooi bij bijvoorbeeld Joy en Release.

Gratitude, Release en Joy

Acceptance om het heden te omarmen

Als je positiviteit wilt omarmen en je hoopvol bent over de toekomst, zijn er maar weinig oliën zo krachtig en verlichtend als Acceptance. Deze zeer verzachtende melange van Ylang Ylang, Royal Hawaiian Sandalwood^ (koninklijk Hawaiiaans sandelhout) en Neroli is perfect voor als je in de ochtend doelen stelt. Laat het verleden los en accepteer wat je ervan geleerd hebt terwijl je vooruitkijkt met waardering, en bovenal, zelfacceptatie.

^Koninklijk Hawaiiaans sandelhout is een handelsmerk van Jawmin, LLC.

Acceptance in de zonsopgang

Forgiveness voor vooruitgang

Soms is vergeving nodig om los te laten wat je tegenhoudt. Met de zoete, kruidige geur van Forgiveness heb je de kans om je dagelijkse routine te transformeren door open te staan voor positieve, nieuwe avonturen. Geniet van de geur van Rose (roos) en Geranium  door deze melange op de polsen aan te brengen. Verwen jezelf met deze verzorgende olie die goed voor jezelf zorgen en zelfcompassie stimuleert.

Forgiveness bij een massage

Welke oliën gebruik jij om het verleden los te laten? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.