Eteerisen palmarosaöljyn käyttäminen

0 06/10/2022 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Aromiltaan rauhoittava ja stimuloiva eteerinen palmarosaöljy on erityisesti kauneusfanien suosiossa. Ihoa kaunistavista ominaisuuksistaan tunnettu palmarosaöljy on höyrytislattu Cymbopogon martinista, joka on yksi monista Poaceae-heimoon kuuluvista aromaattisista kukkivista ruohoista. Tämä Intiasta ja Indokiinasta kotoisin oleva kasvi on läheistä sukua sitruunaheinälle. Sen vihreää, herkkää ja raikasta tuoksua voidaan lisätä hajuvesistä kasvoseerumeihin. Tässä blogikirjoituksessa kerromme suosikkitavoistamme käyttää eteeristä palmarosaöljyä.

Mihin eteeristä palmarosaöljyä käytetään?

Ravitsevaa ja tasapainottavaa palmarosaöljyä käytetään pääasiallisesti ihonhoidossa. Palmarosaöljy on aromiltaan makean maanläheinen, ja paikallisesti puhdistavien ominaisuuksiensa ansiosta se on loistava öljy päivittäiseen kauneudenhoitoon. Sitä kannattaa myös käyttää yhdessä eteerisen teepuuöljyn (Tea Tree) kanssa puhdistamaan rasvaista ihoa ja hoitamaan ihon epäpuhtauksia.

Eteerinen palmarosaöljy

 

Miltä eteerinen palmarosaöljy tuoksuu?

Moni ajattelee, että palmarosa kuuluu ruusuperheeseen, mutta itseasiassa se on läheisempää sukua sitruunaruoholle. Palmarosa on näiden kahden sekoitus makean ruusuisella ja sitruunaisella tuoksullaan. Tämä lumoava tuoksu on suosittu ainesosa saippuoissa, vartalovoiteissa ja ihonhoitotuotteissa.

Miten eteeristä palmarosaöljyä käytetään ihonhoitotuotteissa?

Yksi meidän suosikkitavoistamme käyttää eteeristä palmarosaöljyä on lisätä muutapa tippa kasvoesanssiin, -seerumiin tai -voiteeseen ihoa kaunistamaan. Voit myös yhdistää palmarosaöljyn tuoksuilangiaöljyyn (Ylang Ylang) ja bergamottiöljyyn (Bergamot) ja laimentaa lopuksi sekoitusta Young Living V-6® -perusöljyllä. Tätä kylpyläkokemuksen mieleen tuovaa yhdistelmää voidaan käyttää rauhoittavana hierontaöljynä.

Hymyilevä nainen levittää ihonhoitotuotetta kasvoille

 

Miten eteeristä palmarosaöljyä voidaan käyttää hiustenhoito- ja kylpyrituaaleissa?

Kauniin kukkaisen tuoksunsa takia palmarosa sopii hienosti shampoisiin ja hiusnaamioihin. Laita muutama tippaa shampooseen tai hiusnaamioon ja hiero hiuksiin. Jos olet rentouttavien kylpyjen ystävä, kokeile yhdistää muutama tippa eteeristä palmarosaöljyä palsamipelargoniöljyyn (Geranium) ja viherminttuöljyyn (Spearmint) ja viimeistele kutsuva kylpy Epsom-suolalla.

Mitkä eteeriset öljyt sopivat parhaiten eteerisen palmarosaöljyn seuraksi?

Spearmint, Lime, Cedarwood, Bergamot, Palmarosa, Lavender, Geranium, Ylang Ylang ja Rose

 

Miten sinä käytät eteeristä eteeristä palmarosaöljyä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola portugali kroatia unkari

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.