Parhaat eteeriset öljyt matkalle

0 27/09/2021 - Elämäntapa, HYVINVOINTI, Ihonhoito, KAUNEUS

Maailma on taas aukeamassa ja ihmiset alkavat suunnitella ulkomaanmatkoja. Me olemme tietenkin todella innoissamme. Niille meistä, jotka haluavat vielä odotella ennen kuin ryntäävät ostamaan lentolippuja, kotimaassa matkailu saa vielä riittää. Oli sitten kyseessä kotimaan tai ulkomaan matkailu, yksi matkailuun liittyviä hauskuuksia on eteeristen öljyjen pakkaaminen mukaan.

Tässä blogikirjoituksessamme kerromme suosikkiöljyistämme matkalle, hotellihuoneeseen tai vaikkapa oikean lomatunnelman luomiseen. Me Young Livingillä olemme ylpeitä siitä, että meillä on öljyjä kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Matkusta mukavasti

Me kaikki tiedämme, että matkan stressaavin osa on juuri matkustaminen, ja varsinkin kotimaan matkailuun kuuluu pitkiä automatkoja ja takapenkin väen tyytyväisenä pitämistä. Harva öljy on yhtä täydellinen kotimaan matkailuun kuin Peace & Calming® Roll-On. Koska kyseinen öljy tulee roll-on -muodossa, sitä on helppo levittää. Sitruksisen makea aromi luo rauhaa ja pitää koko perheen tyytyväisenä aina määränpäähän asti.

Peace & Calming® Roll-On autoon

Aloita päiväsi hymy huulilla

Vaikka loma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ylimääräiseen uneen, lepoon ja rentoutumiseen, se ei tarkoita sitä, etteikö välillä kuitenkin haluaisi laittaa herätyskelloa soimaan. Loman herätyskelloaamuihin sopii upea Morning Start Bath & Shower Gel -suihkugeeli. Virkistävässä suihkugeelissä on rosmariinin, katajan ja piparmintun eteerisiä öljyjä.

Morning Start Bath & Shower Gel

Hoida varpaitasi

Kotimaanmatkoilla tavataan kävellä paljon, oli päämääränä sitten hiekkaranta, nähtävyydet, luonnonpolku tai kaupungin keskusta. Tämän eteeristä öljyä sisältävän jalkakylvyn avulla voit helliä sinua hyvin palvelleita jalkoja iltaisin.

Tarvitset:

Valmistus

  1. Kaada Epsom-suola tyhjään vatiin.
  2. Lisää teepuuöljy ja sekoita.
  3. Lisää tarpeeksi vettä, että jalkasi peittyvät ja sekoita kunnes suola liukenee. Voit tehdä näin joko jaloillasi tai lusikalla.
  4. Käytä jalkakylpyä 20-30 minuutin ajan. Kuivaa jalkasi pyyhkeellä ja levitä sitten jalkavoide.

Teepuuöljy ja jalkakylpy

Luo itse kylpylämäiset olot

Mikäli olet lomalla ylellisten ja eksoottisten kylpylöiden ystävä, voit myös asuinmaassasi nauttia kylpylämäisestä kokemuksesta. Tee omasta hotellihuoneestasi kylpyläkeidas Relaxation Massage Oililla. Tämä hierontaöljy sisältää tangeriinin, laventelin ja tuoksuilangian eteerisiä öljyjä ja se tekee hieronnassa ihmeitä selälle, olkapäille ja jaloille.

Relaxation Massage Oil

Ympäröi itsesi suosikkituoksuilla

Automatkan takaisin kotiin voit tehdä seesteisemmäksi Car Vent Diffuserin avulla! Car Vent Diffuser on yksinkertainen ja tyylikäs diffuuseri, joka on saatavilla ruusunkultaisena tai harmaana. Se tuo vanulappujen ja ilmastointilaitteen tai ilmarei’istä tulevan lämmön avulla eteeristen öljyjen aromaattiset hyödyt autoosi. Jätä hyvästit epämiellyttäville hajuille ja nauti suosikkituoksuistasi missä ikinä menitkin.

Car Vent Diffuser kiinitettynä autoon

Miten sinä aiot käyttää eteerisiä öljyjä lomallasi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.