YL-vaatteissa olet tyylikäs syksylläkin

0 13/09/2021 - YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Nyt kun syksy on saapunut ja ilmat ovat viilenneet, etsimme uutta inspiraatiota sporttiseen pukeutumiseen. Meidän vaate- ja asustevalikoimamme ovat kasvaneet ja tarjoamme nyt upeita vaatteita ja asusteita vapaa-aikaan ja urheiluun. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme sinulle suosikkejamme, jotka taatusti piristävät syksyäsi.

Young Living -t-paidat

Young Living -logolliset -t-paidat ovat oiva tapa näyttää, että olet öljyilijä. 100-prosenttista puuvillaa olevat t-paidat ovat saatavilla kolmessa eri värissä.

Naisten t-paidat tulevat joko violetin tai vedensinisen väreissä, kun taas miesten t-paidoissa on vain yksi väri ja se on harmaa. Näiden trendikkäiden t-paitojen avulla voit esitellä paikkasi osana Young Living -perhettä, kun kannat ylpeänä rinnassasi Seed to Seal® -logomme. Nämä kevyet t-paidat sopivat erinomaisesti kuntosalikäyttöön tai Young Living -hupparin alle kylmempinä päivinä.

Young Livingin t-paidat violetin, vedensinisen ja harmaan väreissä

Young Living -hupparit

Juhlakauden ja talvipäivien lähestyessä tartut taatusti harva se päivä Young Living -huppariisi. Nämä pehmeät 100-prosenttisesta puuvillasta valmistetut hupparit sopivat sekä kotona että kodin ulkopuolella käytettäviksi. Huppari tulee kahdessa upeassa värissä, taivaansinisenä ja kirsikankukanpunaisena. Tässä hupparissa sinut ja rakkautesi Young Livingiin huomataan.
​ Laita hupparin alle Young Living t-paita ja osoita tuplarakkautesi Young Livingiä kohtaan!

Young Living -hupparit taivaansinisenä ja kirsikankukanpunaisena

Young Living -kollegepaita

Young Living -kollegepaita on kätevä vetäistä vaikka treenivaatteiden päälle. Kollegepaita on 90-prosenttista puuvillaa ja 10-prosenttista polyesteriä ja se on päällä mukavan pehmeä. Kollegepaidan sinapinkeltainen väri sopii hienosti syksyiseen värimaailmaan.

Young Living -kollegepaita sinapinkeltaisena

Hyvät vinkit öljyilijöille:

Älä unohda yhdistää sporttista elämäntapaa, YL-vaatteita ja eteerisiä öljysekoituksia! Saliharjoittelun jälkeiseen hierontaan sopii hienosti Cool Azul -öljysekoitus, kun taas sielukas Palo Santo -öljysekoitus tukee upeasti joogaharjoittelua. Eucalyptus Globulus -öljyä voidaan levittää suoraan iholle ihoa viilentämään.

Mitkä Young Living – vaatteet sinä vedät päälle urheillessasi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola portugali kroatia

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.