YL-vaatteissa olet tyylikäs syksylläkin

0 13/09/2021 - YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Nyt kun syksy on saapunut ja ilmat ovat viilenneet, etsimme uutta inspiraatiota sporttiseen pukeutumiseen. Meidän vaate- ja asustevalikoimamme ovat kasvaneet ja tarjoamme nyt upeita vaatteita ja asusteita vapaa-aikaan ja urheiluun. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme sinulle suosikkejamme, jotka taatusti piristävät syksyäsi.

Young Living -t-paidat

Young Living -logolliset -t-paidat ovat oiva tapa näyttää, että olet öljyilijä. 100-prosenttista puuvillaa olevat t-paidat ovat saatavilla kolmessa eri värissä.

Naisten t-paidat tulevat joko violetin tai vedensinisen väreissä, kun taas miesten t-paidoissa on vain yksi väri ja se on harmaa. Näiden trendikkäiden t-paitojen avulla voit esitellä paikkasi osana Young Living -perhettä, kun kannat ylpeänä rinnassasi Seed to Seal® -logomme. Nämä kevyet t-paidat sopivat erinomaisesti kuntosalikäyttöön tai Young Living -hupparin alle kylmempinä päivinä.

Young Livingin t-paidat violetin, vedensinisen ja harmaan väreissä

Young Living -hupparit

Juhlakauden ja talvipäivien lähestyessä tartut taatusti harva se päivä Young Living -huppariisi. Nämä pehmeät 100-prosenttisesta puuvillasta valmistetut hupparit sopivat sekä kotona että kodin ulkopuolella käytettäviksi. Huppari tulee kahdessa upeassa värissä, taivaansinisenä ja kirsikankukanpunaisena. Tässä hupparissa sinut ja rakkautesi Young Livingiin huomataan.
​ Laita hupparin alle Young Living t-paita ja osoita tuplarakkautesi Young Livingiä kohtaan!

Young Living -hupparit taivaansinisenä ja kirsikankukanpunaisena

Young Living -kollegepaita

Young Living -kollegepaita on kätevä vetäistä vaikka treenivaatteiden päälle. Kollegepaita on 90-prosenttista puuvillaa ja 10-prosenttista polyesteriä ja se on päällä mukavan pehmeä. Kollegepaidan sinapinkeltainen väri sopii hienosti syksyiseen värimaailmaan.

Young Living -kollegepaita sinapinkeltaisena

Hyvät vinkit öljyilijöille:

Älä unohda yhdistää sporttista elämäntapaa, YL-vaatteita ja eteerisiä öljysekoituksia! Saliharjoittelun jälkeiseen hierontaan sopii hienosti Cool Azul -öljysekoitus, kun taas sielukas Palo Santo -öljysekoitus tukee upeasti joogaharjoittelua. Eucalyptus Globulus -öljyä voidaan levittää suoraan iholle ihoa viilentämään.

Mitkä Young Living – vaatteet sinä vedät päälle urheillessasi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.