Eteerinen appelsiiniöljy – öljy täynnä puhtia ja ytyä

0 07/10/2020 - Kaikki postaukset, Kotona, Tee-se-itse

Me kaikki tapaamme jo pieninä rakastua appelsiineihin, joten ei ole ihme, että Orange-öljy on yksi Young Livingin klassikkoöljyistä

Orange-öljy on myös yksi YL:n monipuolisimmista öljyistä. Sitä kuvaillaan usein kolmella seuraavalla adjektiivilla: makea, raikas ja lämmin. Orange-öljy sopii erityisen hyvin talvikuukausiin ihanaa tunnelmaa luomaan. Toivomme, että saat uusia ideoita Orangen käytöstä tästä blogikirjoituksesta. Eräs Young Living -jäsen sanoi näin Orange-öljystä: “Orange-öljy on suuri rakkauteni!” 

Eli, yksi ainesosa, lukuisia käyttötarkoituksia! Käymme pian läpitapoja, joilla voit käyttää Orange-öljymme. Ylipäätänsä Orange-öljyä tarvitaan vain muutama tippa  lämmintä ilmapiiriä luomaan, kirkastamaan ihoa tai antamaan sitruksista lisätehoa siivoustuotteille! Nyt kerromme tarkemmin, mihin Orange-öljyä tavataan käyttää: 


Käyttötapa 1: Kirkasta päivääsi piristävällä diffuuserisekoituksella

Citrus Fresh 15 Ml Essential Oil Bottle Christmas Spirit 15 ml Essential Oil Blend

Orange-öljyä on muun muassa meidän Young Living Citrus Fresh®-öljysekoituksessa, jonka tuoksu hurmaa kerta toisensa jälkeen. Kyseisessä öljysekoituksessa, makea Orange-öljy esiintyy yhdessä tangerinen, mandariinin, greipin, sitruunan ja vihermintun kanssa. Tämä öljysekoitus on omiaan herättelemään makuaistia!  

Käyttötapa 2: Säilytä Christmas Spirit -öljysekoitusta sydämessäsi 

Orange-öljy on yleinen öljy monissa juhla-ajan sekoituksissa, kuten esimerkiksi Christmas Spiritissä. Pidä tämä öljysekoitus lähettyvillä, mikäli kaipaat heinäkuuhusi hieman joulumieltä. Joskus jouluinen tuoksu sopii myös kesään! 

Peace And Calming 5 ml Essential Oil Bottle

Peace And Calming II 5 ml Essential Oil Bottle

Käyttötapa 3: Kutsu Peace & Calmingia elämääsi

Yksi Peace & Calmingin ja Peace & Calming II:n tärkeimpiä ainesosia on Orange-öljy. Nämä molemmat öljysekoitukset saavat kiittää Orangea onnellisuutta edesauttavasta aromasta.

Käyttötapa 4: Tuo hehkua ihollesi — Usein kysytään, onko Orange-öljy hyväksi iholle?

Tiesitkö, että Orange-öljy saa ihosi näyttämään tasaisemmalta? Muista lisätä tämä superöljy ihonhoitorutiineihisi. Kannattaa muistaa, että Orange-öljy aiheuttaa valoherkkyyttä, joten muista suojata ihosi 12 tuntia käytön jälkeen.  

Käyttötapa 5: Poista meikki luonnollisesti 

Ei ole mitään syytä altistaa ihoasi koville kemikaaleille, kun voit puhdistaa ihosi Orange-öljyllä. Yhdistä perusöljy ja Orange-öljy ja puhdista ihosi tällä sekoituksella. 

Käyttötapa 6: Käytä Orange-öljyä hajuveden kaltaisesti

Orange-öljy tuo mieleen kevään, joten sen nostattavaa tuoksua on mukava kantaa iholla. Levitä tippa Lavender- ja Orange-öljyä ranteisiisi ja ohimoillesi ja nauti rauhoittavan nostattavasta aromasta. 

Käyttötapa 7Hiero lihaksia ja niveliä  

Liikuntaa tekee meille hyvää, mutta treenin jälkeen lihakset voivat olla ylirasittuneita. Kokeile hieroa kivistäviä kohtia Orange-öljyllä

Käyttötapa 8Nauti sitruksen puhtaan raikkaasta tuoksusta 

Laita Orange-öljyä diffuuseriin joko yksin tai luo oma Orange-pohjainen diffuuserisekoituksesi. Orange-öljy tekee ihmeitä erityisesti tunkkaisissa tiloissa.  

Käyttötapa 9: Tehosta Thieves®-siivousainetta 

Thieves Household Cleaner on siivouksen monitoimiaine. Tee siivousaineesi tuoksusta makeampi lisäämällä siihen muutama tippa Orange-öljyä. 

Käyttötapa 10: Tuo aamiaiseesi uusia makuja  

Lisää muutama tippa Orange Plus-öljyä esimerkiksi jogurttiin tai teehen. Päivän mittaan voit lisätä hieman Orange Plussaa veteesi lisämakua tuomaan. 


Miten sinä käytät Orange-öljyä? Kerro meille kommenteissa tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com  

 

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola portugali

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.