Eteerinen appelsiiniöljy – öljy täynnä puhtia ja ytyä

0 07/10/2020 - Tee-se-itse

Me kaikki tapaamme jo pieninä rakastua appelsiineihin, joten ei ole ihme, että Orange-öljy on yksi Young Livingin klassikkoöljyistä

Orange-öljy on myös yksi YL:n monipuolisimmista öljyistä. Sitä kuvaillaan usein kolmella seuraavalla adjektiivilla: makea, raikas ja lämmin. Orange-öljy sopii erityisen hyvin talvikuukausiin ihanaa tunnelmaa luomaan. Toivomme, että saat uusia ideoita Orangen käytöstä tästä blogikirjoituksesta. Eräs Young Living -jäsen sanoi näin Orange-öljystä: “Orange-öljy on suuri rakkauteni!” 

Eli, yksi ainesosa, lukuisia käyttötarkoituksia! Käymme pian läpitapoja, joilla voit käyttää Orange-öljymme. Ylipäätänsä Orange-öljyä tarvitaan vain muutama tippa  lämmintä ilmapiiriä luomaan, kirkastamaan ihoa tai antamaan sitruksista lisätehoa siivoustuotteille! Nyt kerromme tarkemmin, mihin Orange-öljyä tavataan käyttää: 


Käyttötapa 1: Kirkasta päivääsi piristävällä diffuuserisekoituksella

Citrus Fresh 15 Ml Essential Oil Bottle Christmas Spirit 15 ml Essential Oil Blend

Orange-öljyä on muun muassa meidän Young Living Citrus Fresh®-öljysekoituksessa, jonka tuoksu hurmaa kerta toisensa jälkeen. Kyseisessä öljysekoituksessa, makea Orange-öljy esiintyy yhdessä tangerinen, mandariinin, greipin, sitruunan ja vihermintun kanssa. Tämä öljysekoitus on omiaan herättelemään makuaistia!  

Käyttötapa 2: Säilytä Christmas Spirit -öljysekoitusta sydämessäsi 

Orange-öljy on yleinen öljy monissa juhla-ajan sekoituksissa, kuten esimerkiksi Christmas Spiritissä. Pidä tämä öljysekoitus lähettyvillä, mikäli kaipaat heinäkuuhusi hieman joulumieltä. Joskus jouluinen tuoksu sopii myös kesään! 

Peace And Calming 5 ml Essential Oil Bottle

Peace And Calming II 5 ml Essential Oil Bottle

Käyttötapa 3: Kutsu Peace & Calmingia elämääsi

Yksi Peace & Calmingin ja Peace & Calming II:n tärkeimpiä ainesosia on Orange-öljy. Nämä molemmat öljysekoitukset saavat kiittää Orangea onnellisuutta edesauttavasta aromasta.

Käyttötapa 4: Tuo hehkua ihollesi — Usein kysytään, onko Orange-öljy hyväksi iholle?

Tiesitkö, että Orange-öljy saa ihosi näyttämään tasaisemmalta? Muista lisätä tämä superöljy ihonhoitorutiineihisi. Kannattaa muistaa, että Orange-öljy aiheuttaa valoherkkyyttä, joten muista suojata ihosi 12 tuntia käytön jälkeen.  

Käyttötapa 5: Poista meikki luonnollisesti 

Ei ole mitään syytä altistaa ihoasi koville kemikaaleille, kun voit puhdistaa ihosi Orange-öljyllä. Yhdistä perusöljy ja Orange-öljy ja puhdista ihosi tällä sekoituksella. 

Käyttötapa 6: Käytä Orange-öljyä hajuveden kaltaisesti

Orange-öljy tuo mieleen kevään, joten sen nostattavaa tuoksua on mukava kantaa iholla. Levitä tippa Lavender- ja Orange-öljyä ranteisiisi ja ohimoillesi ja nauti rauhoittavan nostattavasta aromasta. 

Käyttötapa 7Hiero lihaksia ja niveliä  

Liikuntaa tekee meille hyvää, mutta treenin jälkeen lihakset voivat olla ylirasittuneita. Kokeile hieroa kivistäviä kohtia Orange-öljyllä

Käyttötapa 8Nauti sitruksen puhtaan raikkaasta tuoksusta 

Laita Orange-öljyä diffuuseriin joko yksin tai luo oma Orange-pohjainen diffuuserisekoituksesi. Orange-öljy tekee ihmeitä erityisesti tunkkaisissa tiloissa.  

Käyttötapa 9: Tehosta Thieves®-siivousainetta 

Thieves Household Cleaner on siivouksen monitoimiaine. Tee siivousaineesi tuoksusta makeampi lisäämällä siihen muutama tippa Orange-öljyä. 

Käyttötapa 10: Tuo aamiaiseesi uusia makuja  

Lisää muutama tippa Orange Plus-öljyä esimerkiksi jogurttiin tai teehen. Päivän mittaan voit lisätä hieman Orange Plussaa veteesi lisämakua tuomaan. 


Miten sinä käytät Orange-öljyä? Kerro meille kommenteissa tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com  

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.