Valmistaudu talveen eteeristen öljyjen avulla

0 21/09/2020 - ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, Etusivu, Infograafit, Mieli ja henki

Kun auringonvalo vähenee ja vietämme enemmän aikaa sisällä, kehomme huomaa sen. Pikkuhiljaa kesän hienot rutiinit alkavat kadota. Pitkät kävelyt, puistossa tai rannalla vietetyt hauskat päivät ja kevyet salaattiateriat ovat pian pelkkiä muistoja. Nyt onkin aika ryhtyä valmistautumaan lyhyisiin ja viileisiin päiviin.

Mitkä eteeriset öljyt sopivat erityisen hyvin talveen?Cedarwood Essential Oil 15 ml bottle picture

Levitit öljyjä suoraan iholle tai laitoit niitä diffuuseriin, eteeriset öljyt auttavat monella tavalla pimeinä ja kylminä talvikuukausina. Yleisesti ottaen ihmiset tapaavat suosia talvisin rauhoittavia, lohduttavia ja lämmittäviä öljyjä. Tässä on meidän öljyvinkkimme talvikuukausiin:

  • Cedarwood-öljyn puinen, lämmittävä ja balsamimainen aroma rauhoittaa ja lohduttaa. Se sopii myös hienosti diffuuseriin.
  • Frankincense-öljy on kuin tehty talvikuukausiin, etkä tarvitse öljyä kuin pienen tipan huomataksesi sen vaikutuksen.
  • Geranium-öljyä saadaan monivuotisesta kasvista, jonka tuoksu on nostattava, kukkainen ja rauhoittava.
  • Orange-öljyä ei tule suinkaan unohtaa. Se on aina raikas ja piristävä.
  • Peppermint tuo iloa päivään ja sen aroma saattaa helpottaa oloa. Nauti sen tuomasta ihanan kihelmöivästä tuntemuksesta.
  • Three Wise Men -öljysekoitus nostaa aina hymyn kasvoille. Tämä erityinen öljysekoitus sisältää Sandalwoodia, Frankincensea ja Myrrhaa.

Mitkä eteeriset öljyt tuovat lämpöä?

Lämmittävät eteeriset öljyt ovat erityisen ihania viileinä päivinä. Käytä niitä diffuuserissa, laita kuumaan kylpyyn tai lisää hierontaöljyihin. Suosittelemme Black Pepperiä, Rosemarya ja Marjoramia. Muita lämmittäviä öljyjä ovat Juniper, Clove ja Ginger.

Miltä hieronta kuulostaa?Young Living Stress Away Essential Oil Blend

Internetti pursuaa hieronnan hyötyjä ylistäviä artikkeleita. Kokeile tehdä tänä talvena kotiisi oma “spa”, jossa voit nauttia hieronnoista.

Öljyjämme käytetään joka päivä ympäri maailmaa hierontaan. Voit lisätä öljyjämme tai öljysekoituksiamme (tai tee oma öljysekoituksesi) hierontaöljyysi. Äläkä unohda, että Young Livingillä on myös perusöljyä myytävänä hierontaan.

Miten voin rentoutua kylminä talvikuukausina?

Kylpy on aina takuuvarma keino rentoutua. Kun lisäät kylpyveteesi eteerisiä öljyjä, saat entistäkin rentouttavamman ja sen lisäksi myös ylellisen kylvyn. Young Living bath bombsit ovat poikkeuksellisen upeita. Voit valita Lavender Calming Bath Bombsit tai Stress Away -Bombsit, joissa on vaniljaa ja limeä.
Jos sinulla ei ole aikaa kylvyssä lekoiluun, voit laittaa suihkupommin suihkun lattialle. Luulet hetkessä olevasi ylellisessä kylpylässä oman tutun kylpyhuoneesi sijasta. Meillä on nytkin kaksi vaihtoehtoa Eucalyptus/Peppermint ja Citrus Fresh®.

Urheile enemmän

Kun koronaviruksen torjumiskeinot sulkivat meidät koteihimme, moni meistä lakkasi urheilemasta. Miten saada nyt enemmän urheilemisesta irti?

Tiesitkö, että urheileminen saattaa vähentää sydänkohtauksen, aivohalvauksen, 2 tyypin diabeteksen ja syövän riskiä puolella? Ja urheileminen on monessa tapauksessa täysin ilmaista.

Jos tunnet väsymystä ennen harjoittelua, kokeile luoda omia eteerisiä öljyseoksia energiaa tuomaan. Ennen kuin venyttelet jalkojasi ja käsiäsi, sekoita 2 tippaa Ginger-, Cinnamon- ja Clove-öljyjä 15 ml:aan suosikkivoidettasi ja levitä sitä runsaasti iholle lihaksiasi lämmittämään. Tulet huomaamaan, että lihasten hieronnan lisäksi tämä kombinaatio sopii hyvin myös hierontaan ennen nukkumaanmenoa.

Tapaatko tehdä suurisiivouksen syksyllä?

Moni meistä katsoo tarpeelliseksi tehdä kevätsiivouksen. Tänä vuonna voit kokeilla jotain uutta ja siivota perusteellisesti syksyllä. Syksy on hyvä aika heittää vanhaa tavaraa ja vaatetta kierrätykseen ja tehdä kunnon perussiivous. Marie Kondon huippusuosittu kirja “Iloa säkenöivä järjestys” antaa taatusti inspiraatiota. Marie kirjoittaa siitä, mitä kannattaa pitää ja mikä taas on hyvä heittää pois. Meidän Thieves® -sarjamme sopii hyvin Marie Kondon inspiroimien siivoustoimien kumppaniksi. Thievesissä on ytyä! Thieves-öljysekoituksen inspiraationa on toiminut neljästä 1400-luvun varkaasta kertova legenda. Tarinan mukaan varkaat käyttivät ryöstelyretkillään mm. tuoksuneilikasta ja rosmariinista valmistettua tuoksusekoitusta, koska he uskoivat sekoituksen suojelevaan voimaan. Ranskalaiset viranomaiset olivat niin vaikuttuneita tästä sekoituksesta, että he tarjosivat varkaille pienempää rangaistusta, mikäli nämä luovuttaisivat heille tämän maagisen seosreseptin. Thieves-sarjamme on sekä tehokas että hyvältä tuoksuva, joten sen suosio ei tule kenellekään yllätyksenä.


Kerro meille, miten pidät itsestäsi huolta syksyllä ja talvella!

Jaa viestisi kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.