Idei de wellness de iarnă pentru iubitorii de uleiuri esențiale

0 20/01/2022 - Folosind uleiuri esențiale, Stil de viață, ULEIURI ESENȚIALE, WELLNESS

Să recunoaștem, fie că iarna este perioada preferată a anului și ești un fan al climei răcoroase, sau că îți place soarele și aștepți cu disperare sezonul de vară, suntem cu toții de acord că aceste luni reci uneori își pun amprenta asupra corpului nostru, lăsându-ne să căutăm oportunități de a ne îmbunătăți starea generală de bine. Dacă ești un iubitor al uleiurilor esențiale Young Living, de ce nu încerci să încorporezi în rutina ta zilnică în această iarnă amestecurile tale preferate și produsele cu infuzie de uleiuri, oferindu-ți experiențe de răsfăț folosind ingrediente de înaltă calitate și derivate din surse naturale.

Masaj pentru gât și piept

Dacă te simți puțin obosit, masajele oferă un sentiment de răsfăț care este mai mult decât binevenit pe tot parcursul anului. În timpul lunilor de iarnă, când sistemul nostru imunitar poate fi puțin mai testat, adăugarea masajelor pentru gât și piept la rutina noastră zilnică poate fi incredibil de relaxantă! Alege uleiuri ca cele de lemn de cedru, tămâie și mentă de grădină și pur și simplu diluează-le cu un ulei de bază la alegere înainte de a le masa direct pe piept sau pe gât. Pentru cele mai bune rezultate, folosește mișcări descendente de la baza urechilor și în jos pe gât.

Uleiuri esențiale de lemn de cedru, tămâie și mentă cu masaj

 

Inhalare cu aburi

Inhalarea de aburi este foarte bună în timpul lunilor de iarnă, deoarece aburii ajută la hidratarea și calmarea corpului și, atunci când sunt combinați cu uleiuri esențiale specifice, pot ajuta la obținerea unui sentiment temporar de ușurare. Pentru a-ți îmbunătăți dușul de dimineață și pentru a te simți pregătită pentru ziua care urmează, îți sugerăm să folosești bilele efervescente pentru duș `O briză de aer proaspăt` care oferă o aromă revigorantă pe care cu siguranță o vei îndrăgi. Alternativ, dacă dorești să te bucuri de beneficiile inhalării aburului, dar vrei să conservi mai multă apă, încearcă să combini 4-12 picături de  uleiuri esențiale de lămâi, limete, măghiran și lavandă într-un bol cu apă fierbinte, înainte de a inhala aburul, pentru beneficii egale.

Bile efervescente pentru duș `O briză de aer proaspăt`

Baie calmantă

În timpul lunilor de iarnă, există puține lucruri care să fie la fel de relaxante ca o baie liniștitoare. Nu numai că aburul face minuni pentru starea ta generală de bine, dar apa caldă, în special atunci când se adaugă săruri Epsom și uleiuri esențiale, poate fi fantastică pentru pielea ta, care poate fi mai predispusă la uscăciune din cauza vremii reci. Dacă alegi să utilizezi uleiuri erbacee ca cel de cimbru, preferi miresme florale ca ylang ylang sau alegi parfumuri lemnoase ca cel de lemn de santal sacru, infuzarea apei de baie cu uleiuri esențiale este garantată pentru a-ți oferi un sentiment de fericire.

Lichide fierbinți

Profită de efectele naturale de calmare ale căldurii dacă te simți rău în această iarnă, cu ajutorul uleiurilor noastre delicioase Plus. Lichidele calde pot deveni cu ușurință o parte relaxantă a rutinei tale de culcare, așa că data viitoare când alegi să bei o ceașcă de ceai pe timp de noapte, adaugă o picătură din uleiul esențial Lemon+ sau Peppermint+ în cană, pentru o senzație de aromă care cu siguranță te va liniști și te va pregăti pentru o noapte bună de odihnă.

Uleiuri esențiale de Lemon+ și Peppermint+ cu o ceașcă de ceai seara în fața șemineului

Ai vreun remediu natural preferat care folosește uleiuri esențiale? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com.

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.