Vi presenterar Young Livings yogastudio

0 13/01/2022 - Träning, VÄLBEFINNANDE, YL-produkter, YOUNG LIVING

Oavsett om det är solhälsningar en tidig morgon i parken eller avslappnande positioner som hjälper dig varva ner innan du ska sova så är en del av poängen med yoga att du kan utöva det var som helst, när som helst, utan särskild utrustning. Men det kan göra yoga ännu mer tillgängligt med ett inspirerande yogarum och att använda hjälpmedel såsom block och band – och det är det som är målet med vår otroliga Young Living yogastudio.

I studion hittar du gratis online-yogapass ledda av Ed Dailey, Young Livings erfarne yogautövare och oljeutbildare, samt ett utbud av etiskt tillverkade yogaprodukter som hjälper dig använda yoga för att förbättra balans, styrka och flexibilitet. Ed förklarar också hur eteriska oljor kan förbättra yogaövningar med avslappnande eller energigivande dofter under passet.

Det krävs inte mycket att skapa en plats för yoga hemma, bara ett tyst rum eller hörn där du har plats att röra dig genom positionerna och rulla ut din yogamatta – den första yogaprodukten som du bör investera i. Mattor som är utformade för yoga har en stadig, lätt vadderad och halkfri yta som gör det lättare att uppnå positioner – dina fötter kan glida iväg när du gör nedåtgående hunden om du står på ett halkigt golv, till exempel. Akta dig för tjocka, svampiga mattor. Särskilda yogamattor är bara några millimeter tjocka så att du inte riskerar att bli ostadig.

Young Living prostirka za jogu

Många mattor är gjorda av vinyl, som ger ett bra grepp, men yogamattor av naturligt gummi eller bomull är mer naturvänliga och har en halkfri, strukturerad finish. Om du deltar på ett yogapass så finns det ofta mattor att låna, men många föredrar att ta med sig en egen och i så fall är det praktiskt med en väska för din yogamatta. Yogasockor med ett halksäkert silikonmönster på sulan kan vara ett välkommet alternativ till att ta med sig en egen yogamatta, oavsett om det är för extra stadighet eller av hygienskäl.

Young Living torba za jogu i čarape za jogu

Du behöver inte köpa särskilda yogakläder, men vad du har på dig är viktigt – en skön, elastisk tröja och leggings gör det lätt att röra sig in och ut ur positioner. Att ha på sig en tajt topp gör det lättare att sträcka sig framåt eller vara i en huvudstående position, men tajta kläder hjälper också lärarna att se din kropp och föreslå hur du kan förbättra kroppspositionen. Det är också en bra idé att ha håret uppsatt så att det inte är i vägen. Med vår mjuka hårsnodd kan du göra en knut eller hög hästsvans så att du fortfarande kan ligga på rygg på ett skönt sätt. Behåband kan också vara obekvämt när du ligger ner, så en sportbehå kan fungera bättre. Ha en varm tröja och sockar eller en mysig filt i närheten så att du inte blir kall under avslappningen i slutet av varje pass.

Young Living tajice za jogu i pribor za kosu

Yogafiltar kan vara mycket praktiska under ett pass, eftersom de kan vikas ihop och användas som nackkudde när du gör en axelstående position eller när du behöver skydda knäna. Lärare kan också föreslå att studenter anpassar positioner med hjälp av yogablock och band så att positionerna passar studenternas erfarenhetsnivå och fysiska begränsningar. Om du inte når ner till tårna kan du ändå utöva yoga! Och självklart behöver du inte gå på lärarledda pass för att utnyttja lärarens expertis – onlineyoga hjälper också, oavsett om det är varierade pass eller pass som är utformade för att åstadkomma en enda perfekt position. Om du har möjlighet, kolla igenom hela passet innan du börjar så att du vet vad som kommer härnäst!

Young Living deka za jogu

Ser du fram emot att kunna testa produkterna i Young Livings yogastudio? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com.

Cat Weakley är en skribent och redaktör med lång erfarenhet av att skriva om skidresor, mat och hälsa och har jobbat som biträdande chef för skidrelaterat innehåll för The Telegraph. Hon är också en entusiastisk cyklist och skidåkare och har utövat yoga i 20 år. ”Jag testade yoga för att stretcha muskler som hade blivit spända av åratal av cykling och blev sedan beroende av det på grund av hur det kombinerade mentalt välbefinnande med fysiska utmaningar.”

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.