Totul devine mai bun cu salvie

0 08/09/2021 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

La Young Living, iubim toate uleiurile noastre esențiale, fie că au o aromă florală, ierboasă, citrică sau lemnoasă. Cu toate acestea, din când în când, dăm peste uleiuri care sunt atât de fabulos de versatile încât nu ne putem abține să nu le considerăm preferatele noastre. Uleiul nostru esențial de salvie și uleiul de salvie tămâioasă se încadrează perfect în această categorie! În ciuda faptului că au nume similare și provin din aceeași familie de arbuști, mirosurile lor sunt complet individuale, iar beneficiile lor sunt numeroase.

În acest blog, îți vom prezenta principalele diferențe dintre uleiurile esențiale de salvie și de salvie tămâioasă , înainte de a prezenta unele dintre cele mai îndrăgite produse pe bază de salvie, ajutându-te să te familiarizezi cu beneficiile acestor uleiuri profund liniștitoare și atrăgătoare.

Care este diferența dintre uleiurile esențiale de salvie și de salvie tămâioasă?

În timp ce numele lor ar sugera că sunt similare, uleiul esențial de salvie și de salvie tămâioasă prezintă diferențe semnificative – așa că ne place să ne gândim la ele mai degrabă ca la niște “verișori de gradul doi” decât ca la niște “frați” în lumea uleiurilor. În timp ce salvia este puternică, condimentată și clarificatoare, salvia tămâioasă este blândă și liniștitoare, cu un parfum dulce și floral.

Uleiuri esențiale de salvie și salvie tămâioasă

Ulei esențial de salvie: O grație salvatoare

Renumit pentru aroma sa îndrăzneață și proprietățile sale de curățare, uleiul esențial de salvie este un ulei excelent pentru a fi folosit în timpul ritualurilor spirituale și al masajelor sau pur și simplu pentru inhalare în momentele dificile. Pentru o experiență supremă cu uleiul, încearcă să combini salvia cu uleiuri precum uleiul esențial Dragon Time înainte de a-l aplica pe gât și umeri – un amestec care te va face să te simți motivată, pozitivă și puternică.

Uleiuri esențiale Sage și Dragon Time

Uleiul esențial de salvie: Piele moale și mătăsoasă

Dacă îți place să introduci uleiuri esențiale în rutina ta de înfrumusețare, uleiul de salvie tămâioasă merită un loc în colecția ta Young Living. Fie că te-ai luptat cu crețurile și cauți o condiționare profundă, sau că ești în căutarea unui ulei care să se combine cu sărurile Epsom pentru a crea o experiență de baie ca la o spa de vis, fie că îți dorești un ulei liniștitor și calmant pe care să îl adaugi la untul de corp pe care îl folosești la culcare pentru a avea o piele moale și mătăsoasă dimineața, salvia tămâioasă este cea potrivită pentru tine. Ne place să combinăm acest ulei cu alte uleiuri printre care cele de lavandă și mușcate pentru a crea un parfum floral și superb!

Uleiuri esențiale de salvie tămâioasă, lavandă și mușcate

Uleiul esențial alimentar Sage+

Pentru a transforma mâncăruri sărate, condimente pentru alimente din păsări, supe, sosuri și multe altele, alege doar uleiul nostru esențial Sage+ În timp ce cei care nu sunt familiarizați cu uleiurile esențiale se pot gândi doar la utilizările lor topice, gama noastră de uleiuri culinare este delicioasă, puternică și frumos parfumată, oferindu-ți posibilitatea de a capta aroma ierburilor și fructelor proaspete într-o singură picătură. Uleiul esențial Sage+ oferă o aromă caldă, pământească, care poate fi folosită în orice, de la marinate la copturi, așa că cum ar fi să îți încânți papilele gustative cu ceva nou în bucătăria ta în acest sezon?

Uleiul esențial Sage+ pentru copturi

Clary Sage Floral Water

În plus față de incredibilul nostru ulei esențial de salvie tămâioasă, oferim, de asemenea, o apă florală de salvie tămâioasă încântătoare și revigorantă. Distilată cu aburi din flori liliachii și bej, această apă florală delicată captează mirosul uimitor de salvie de crin într-un pulverizator revigorant. Pur și simplu păstrează-l la îndemână la birou sau acasă și folosește-l non-stop pentru un tonic facial purificator sau calmant.

Apă florală Clary Sage pentru îngrijirea pielii

Care sunt modalitățile tale preferate de utilizare ale uleiurilor noastre esențiale de salvie și salvie tămâioasă? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.