Tips för att må bra i vinter för er som älskar eteriska oljor

0 20/01/2022 - ETERISKA OLJOR, Hur man använder eteriska oljor, Livsstil, VÄLBEFINNANDE

Oavsett om vintern är din favoritårstid och du älskar kylan eller om du hellre ligger i solen och just nu desperat längtar efter sommaren så kan vi åtminstone komma överens om att det kalla halvåret ibland tar ut sin rätt på våra kroppar. Vi letar alltid efter nya möjligheter att förbättra vårt välbefinnande. Om du älskar Young Livings eteriska oljor så kan vi tipsa om att använda dina favoritblandningar och oljeberikade produkter i din dagliga rutin i vinter eftersom de känns lyxiga och innehåller naturligt härledda ingredienser av hög kvalitet.

Nack- och bröstmassage

Om du känner dig lite sliten kan massage kännas otroligt lyxigt, och det är ju något som alla gillar året om. Under vintermånaderna kan våra immunförsvar belastas hårdare än vanligt, men en nack- och bröstmassage som ingår i din dagliga rutin kan kännas mycket avslappnande! Välj oljor såsom Cedarwood (cederträ), Frankincense och Peppermint (pepparmynta) och späd ut oljan med en valfri basolja innan du masserar in den direkt på huden, bröstet eller nacke och hals. För bästa resultat, applicera genom att dra handen från under öronen och nedåt över nacke och hals.

De eteriska oljorna cederträ, frankincense och pepparmynta med massage

Inandning av ånga

Att andas in ånga fungerar utmärkt under vintern eftersom ångan hjälper till att fukta och lugna kroppen, och när du tillsätter specifika eteriska oljor kan det också ge dig en känsla av lättnad en stund. För att förbättra din morgondusch och göra dig redo för dagen kan vi rekommendera våra Easy Breeze Awakening Shower Steamers som har en uppiggande doft som du kommer att älska. Om du vill åtnjuta fördelarna med ånginandning men vill spara på vattnet så kan du blanda 4-12 droppar av de eteriska oljorna Lemon (citron), Lime, Marjoram (mejram) och Lavender (lavendel) i en skål med hett vatten innan du kan andas in ångan för liknande fördelar.

Easy Breeze Awakening Shower Steamers

Lugnande bad

Under vintermånaderna är det få saker som känns så lyxiga och avslappnande som ett lugnande bad. Ångan fungerar generellt välgörande för hela dig, men det varma vattnet, särskilt med epsomsalt och eteriska oljor i, kan vara fantastiskt för din hud som lätt kan bli uttorkad på grund av det kalla vädret. Oavsett om du väljer örtiga oljor som Thyme (timjan), föredrar blomdofter som Ylang Ylang eller väljer träaktiga dofter som Sacred Sandalwood (äkta sandelträ) så kommer eteriska oljor i badvattnet att göra att du känner dig alldeles salig.

Varma drycker

Passa på att utnyttja de naturligt lindrande fördelarna av värme när du känner dig risig i vinter. Ta hjälp av våra goda Plus-oljor! En varm dryck blir lätt en del av din kvällsrutin, så nästa gång du har en kopp te på kvällen, varför inte tillsätta en droppe Lemon+ eller Peppermint+ i koppen? Det ger en smaksensation som både lindrar och ger dig en god natts sömn.

De eteriska oljorna Lemon+ och Peppermint+ med en kopp te på kvällen framför en brasa

Har du några huskurer som innehåller eteriska oljor? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com.

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.