Öljyideoita talviseen hyvinvointiin

0 20/01/2022 - Elämäntapa, ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, HYVINVOINTI

Olit sitten talvifani tai kaipasit epätoivoisesti kesää, voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että nämä kylmät kuukaudet haastavat kehomme ja saavat meidät etsimään tapoja parantaa yleistä hyvinvointiamme. Jos olet Young Livingin eteeristen öljyjen ystävä, haluat varmasti ottaa eteeriset öljyt ja niiden hyödyt päivittäiseen käyttöön myös talvella.

Niska- ja rintahieronta

Hieronta tapaa auttaa uupuneeseen oloon. Talvikuukausina immuunijärjestelmä joutuu yleensä tavallista enemmän koetukselle, joten niska- ja rintahieronnan lisääminen rutiineihin tekee hyvää. Kokeile hierontaa esimerkiksi Cedarwood-, Frankincense- ja Peppermint-öljyillä. Laimenna perusöljyllä ennen kuin hierot öljysekoitusta suoraan rinnan tai niskan alueelle. Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät korvista niskan suuntautuvia vetoja.

Cedarwood-, Frankincense- ja Peppermint-öljyt hieronnassa

Höyryhengitys

Höyryhengitys tuntuu erityisen hyvältä talvella. Höyry kosteuttaa ja rauhoittaa kehoa ja kun höyryyn yhdistetään eteeriset öljyt, se myös tuo henkistä helpotusta. Tehostaaksesi aamusuihkua, kokeile Easy Breeze Awakening Shower Steamers -suihkupommeja, jotka tuovat hurmaavat tuoksut kylpyhuoneeseesi. Jos halut miettiä vedenkulutusta, mutta silti hyödyntää eteeriset öljyt ja höyryhengittämisen, laita 4-12 tippaa Lemon-, Lime-, Marjoram- ja Lavender- öljyjä kuumaa vettä sisältävään pesuvatiin.

Easy Breeze Awakening Shower Steamersit

Rauhoittava kylpy

Talvikuukausina harva asia tuntuu yhtä ihanalta kuin rentouttava kylpy. Höyry ei pelkästään hyödytä yleistä hyvinvointia, mutta lämmin vesi, erityisesti kun siihen lisätään Epsom-suolaa ja eteerisiä öljyjä, voi tehdä ihmeitä talvi-ilman ja sisälämmityksen kuivattamalle iholle. Valitsit sitten yrttisen öljyn kuten Thymen, kukkaiselta tuoksuvan  Ylang Ylangin tai puisen Sacred Sandalwoodin, öljyjen ja kylvyn yhdistäminen on aina hyvä idea.

Kuumat juomat

Hyödynnä kuumien juomien luonnollisesti rauhoittavat vaikutukset tehostamalla juomiasi herkullisilla Plus-öljyillämme. Kokeile laittaa illalla teehesi Lemon+- tai Peppermint+- öljyjä ja nauti ihanasta maku- ja tuoksuelämyksestä.

Lemon+- ja Peppermint+-öljyt teekupin kera takan edessä

Miten sinä käytät eteerisiä öljyjä talvella hyvinvointisi tukena? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com.

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.