Bucură-te de un strop de citrice în această vară

0 02/08/2021 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Vara este cu adevărat sezonul pentru autoîngrijire și oferă ocazia perfectă de a profita la maximum de viață. Fie că alegi să-ți petreci cele mai calde luni ale anului absorbind soarele pe plajă, testând rețetele tale preferate în jurul unui grătar în grădină sau petrecând zile întregi în aer liber, uleiurile noastre esențiale ușoare, răcoritoare și picante de citrice se potrivesc perfect cu atmosfera verii, oferind o aromă puternică și revigorantă care trece prin căldura soarelui arzător!

Cu toate acestea, deși uleiurile noastre preferate de citrice poartă frumos parfumul verii, multe dintre ele sunt fotosensibile, deoarece compușii care se găsesc în uleiurile de citrice – cunoscuți sub numele de furanocumarine – cresc foarte mult sensibilitatea la UV. În acest blog îți vom prezenta uleiurile noastre preferate de citrice, spunându-ți cum să le folosești în siguranță, astfel încât să te poți bucura de ele pe tot parcursul anului, indiferent de vreme!

Ulei de portocale

Presat la rece din coaja portocalelor proaspete, uleiul nostru de portocale oferă o aromă incredibil de luminoasă și estivală și poate fi folosit pentru orice, de la îmbunătățirea experiențelor din timpul băii până la reducerea aspectului petelor atunci când este aplicat local. Cu toate acestea, este unul dintre uleiurile noastre cele mai fotosensibile, ceea ce înseamnă că oricine îl poartă pe piele trebuie să evite soarele timp de până la 12 ore de la aplicare.

O modalitate ușoară de a include uleiul Orange în rutina de vară fără să îți faci griji cu privire la fotosensibilitatea acestuia, este folosirea lui în rutina de îngrijire a pielii de seară. Adaugă pur și simplu o picătură sau două în crema ta de noapte preferată pentru un plus de tonifiere și asigură-te că o îndepărtezi înainte de a ieși la soare dimineața.

Uleiul esențial de portocale

Uleiul esențial de lămâi

Unul dintre cele mai populare și versatile uleiuri esențiale de la Young Living, uleiul esențial de lămâi reprezintă cu adevărat vara într-o sticluță. Pentru a depăși fotosensibilitatea și pentru a te bucura de parfumul său energizant chiar și în cele mai fierbinți zile de vară, îți sugerăm să introduci magia uleiului de lămâi în casa ta investind în numeroasele produse de curățare pe care le creăm și care includ acest ulei picant.

Deoarece lămâia este un ingredient principal în fantasticul nostru amestec Thieves®, este mai ușor ca niciodată să îți îmbogățești casa cu acest ulei de citrice, folosind detergentul de uz casnic Thieves și săpunul spumant pentru mâini Thieves, de origine naturală. Introducerea acestor produse îți permite să atingi echilibrul ideal pentru a te bucura de parfumul de vară al lămâii, fără să te îngrijorezi de fotosensibilitate,—  așa că este un câștig pe toate planurile!

Ulei esențial de lămâie, detergent de uz casnic Thieves și săpun spumant pentru mâini Thieves.

Ulei de grepfrut

Uleiul de grepfrut este extras din coaja fructului și oferă un parfum proaspăt, oferind în același timp beneficii de curățare și tonifiere a pielii. Pentru a minimiza potențialele probleme cauzate de fotosensibilitate, îți sugerăm să folosești grepfrutul în rutina ta nocturnă de masaj. După o zi lungă de explorare în aer liber, încearcă să diluezi câteva picături de grepfrut în 10 ml de Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex înainte de a-l masa pe mușchii obosiți și dureroși. Nu numai că te va ajuta să eviți orice potențială reacție fotosensibilă, dar te va înconjura cu un parfum fantastic de fructe pentru a adormi și îți va oferi o strălucire luminoasă și sănătoasă a pielii.

Ulei esențial de grepfrut cu masaj

Uleiuri Young Living Plus

Un ultim mod fantastic de a te bucura de toate uleiurile noastre incredibile de citrice în această vară este de a te răsfăța cu gama noastră de uleiuri culinare Plus! Bucură-te de Orange+, Lemon+, Young Living Citrus Fresh®+ și de o mulțime de arome încântătoare, revigorante și răcoritoare, care pot fi adăugate la smoothie-uri, salate, produse de patiserie sau pur și simplu la sticla de apă zilnică – opțiunile sunt infinite când vine vorba de bunătățile gustoase pe care le poți crea!

Orange+, Lemon+ and Young Living Citrus Fresh+ essential oils

De reținut: Cel mai bun mod de a evita o reacție negativă la uleiurile fotosensibile este să urmezi instrucțiunile de pe eticheta individuală. Majoritatea uleiurilor fotosensibile nediluate au nevoie de 12 ore înainte de expunerea la soare dar pentru unele sunt necesare 48 ore.  Ține cont de faptul că cantitatea utilizată de tine și dacă aceasta este diluată sau nu, afectează concentrarea de compuși fotosensibili- și nu uita ca întotdeauna să aplici o loțiune de plajă pentru a te proteja de razele solare, chiar și după timpul recomandat de așteptare.

Care dintre uleiurile noastre esențiale de citrice sunt preferatele tale de vară? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.